Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръчителните методи за приготвяне на скумрия?
Къде мога да купя Ескуиза 0,1% във Варна?
Кои храни се изгарят бързо и от кои се наддава тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръчителните методи за приготвяне на скумрия?
-
Къде мога да купя Ескуиза 0,1% във Варна?
-
Кои храни се изгарят бързо и от кои се наддава тегло?
Отговорът на този въпрос е, че индивидуалното наблюдение и записване на резултатите може да покаже какво работи за конкретния човек. Въпреки това, някои храни като риба и морски дарове са полезни и богати на мазнини, което е идеално за женското тяло и подпомага усвояването на мастноразтворими витамини.
-
Има ли рецепта за салата „Морски дар“, която се продава в магазините за риба?
-
Кои храни са разрешени за консумация и могат да помогнат при загуба на тегло?
Аз въпреки, че не съм редовна с упражненията, виждам промяна в горната част на корема. 

За колко време свали до тези кг?
. Но както казах, просто исках да сверя грамажа, а не калориите. Благодаря! Пък и щом го пише в сайта на "шефа", спорът е излишен.

чета Ви с голям интерес всеки ден
но няма да се отказвам
. Ама доста време ми трябваше, за да го смеля... За мен режимът е супер - лесен за спазване, вкусен и нормално "скъп", ми то боб да ядеш и той 5-6 лева килото. Е, вярно, че стига за повече време, ама дали те наяжда?! Уф, да не ставаме дребнави. Момичета, тук сме за да си помагаме и това "млъквам" хич не ми харесва
/, други имат по-малко и съответно свалянето е по-бавно. Най-важното обаче е да се чувстваш добре здравословно с режима. Ако не ти влияе добре, може би не е за теб
Лек и режимен понеделник, и успешно-отслабваща нова седмица на всички
. А триците и аз ги обожавам, по всякакъв начин, да не им се надява човек! Първия път, когато си купих, стоя, гледам пакета и въздишам тежко - поредната гадория, която трябва да ям, викам си
...
...