С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 66 706
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Я виж кого довлече котката - ArhMih  Crazy Hug!
Солей, никъде не виждам грешка. Търпение, ще стане, изведнъж ще паднат заветните килограми.

# 706
Здравейте, Solei, ArhMih, и при мен стават много бавно нещата и аз си мислех да не би да греша, но не греша, аз дори не си позволявам и от толерираните продукти, като изключим подправките, но сега тези 4 дни, даже не съм ги и включвала. Много бавно, даже си мисля, че този път за 5дни няма да сваля нищо и се чудя нормално ли. Може би не е за мен тази диета, защото на мен по принцип режима си ми е такъв чисто месо, без мазнини, салати, но ядях плодове. Ако ядях като разпрана сигурно щеше да има ефект Simple Smile
Целувки за всички.

Здравейте, днес се мерих пак съм на кг на който почнах, това е ненормална работа. На см малко съм свалила, вижда се, че съм отслабнала, а кантара си знае някаква друга мелодия Simple Smile Писна ми иска да ме демотивира и да сложа чертата.
Целувки за всички.

Последна редакция: пт, 12 дек 2014, 09:11 от SmileKERM

# 707
  • Плевен
KERMI, няма да се отказваш, сладур! Просто се въоръжи с търпение! Все пак ти почти нищо не променяш в режима си на хранене, освен плодовете. Доста тренираш ... Сигурно го няма елемента на изненада на организма при теб. Може да качваш мускулна маса, може да нямаш излишни килца?!? Колко си висока? Видях, че си 63-64 кг, но на каква височина са разпределени? Да ти кажа, че кантара ти сигурно плаче за шут! Или наистина не ядеш достатъчно, или той нещо е развален. То тук си иска и хапване! Трябва да имаш за деня ~1-2 гр/кг телесно тегло чисти протеини. Кисело мляко хапваш ли? Прясното намали до 1 чаша на ден и си наложи да изпиваш поне 1,5 л вода. При мен само да намаля водата и веднага имам застой! Говоря при стриктен Дюкан (щот сега не ми е такъв, де) А когато си пия 2 л вода, какъвто и да ми е режимът поне не наддавам на килограми.
Овесенкото, абе не е котката, бе! Сама се довлякох!
Солей, ще помръдне и при теб кантара, няма начин! Аз съм от Плевен и ходим в едно малко басейнче в един фитнес център, но в града откриха чисто нов голям красив закрит басейн и групата ще се мести там, когато доставят едни специални колани, които да ни държат да не потъваме при гимнастиката. Там дълбочината е 2 метра! Но пък тук е 1,60 и идеално си подскачаме, тичаме и всичко, което включва тренировката. А и температурата на водата е 29 градуса, докато в големия е 27.
 Момичета, приятен завършек на седмицата и много целувки от мен!

# 708
Здравейте, аз май наистина ще взема да се откажа. Изкара два ударни и един смесен, утре е другия, и не може за толкова дни половин месец вече аз да отслабна с 1 кг, просто не е нормално,
Днес не закусвах иначе по принцип ям или тричавото хлебче от 2сл трици или кисело мляко с тях. На обяд ядох пиле.
След обяд ядох почти една кофичка кисело мляко. Когато пия прясно е чаша на ден не повече. Вечерта ядох риба тон в собствен сос, горчица, 1.сл. кисело мляко, това е. Пих достатъчно вода.
Нямам прегрешения, никакви, . Днес не съм тренирала. Висока съм 160м, така че имам да свалям 13 и това си. На калкулатора на Дюкан ми казва обаче 55, но аз знам как изглеждам добре. Дава ми до края на януари да ги постигна, е, няма как. Като гледам как се сваля по принцип, не може при мен да е толкова бавно. Мислех си поне 5кг да сваля за месеца, което не е много като се има предвид, че съм на режим, но няма да стане. Ядосах се.
ЦЕлувки

# 709
SmileKERM, сигурна ли си, че само 1 кг си отслабнала? Нали каза, че на кантара му нямаш вяра. По-добре си вземи един електронен кантар, който отчита и свалените грамове за да можеш да видиш кои храни как ти се отразяват.  Измери ли си обиколките с метър? Може пък там да има промяна  newsm78
Може са пробваш като крайна мярка да изкараш няколко дена само на закуска 3 с.л. трици с обезмаслено кисело мляко и останалите хранения да са ти от обезмаслена извара и проследи какво движение ще има в мерките.
Не знам, но този режим мисля е помогнал на доста хора и ми е невероятно да няма резултат, особено ако се спазва стриктно. Но пък във форума има много други режими явно ще трябва да намериш кой е точно твоят и кой ще ти помогне да влезеш в желаната форма за срока, който си поставяш. Успех  bouquet

# 710
Sivi, електронни кантари не харесвам, депресират ме повече Simple Smile
Нямам как да бъда само на извара, и без това не ми е любима ,а цял ден да съм на нея,не.
То това става монодиета.
И аз това се чудя, дори като готвя не опитвам, карам някой друг да опита, за да не ям аз. Или огранизмът ми е свикнал на такъв режим или съм егати.
Със сантиметъра имам по1-2см надолу. Което за мен е см  килограм. Така съм забелязал,че 1см ми отговаря на 1кг.
В момента се намирам в много напрегната ситуация и може би тя ми пречи да не свалям, не знам вече.
Благодаря ти за съвета.
Simple Smile

# 711
  • UK
В момента се намирам в много напрегната ситуация и може би тя ми пречи да не свалям, не знам вече.
Наскоро четох ''Защо не отслабвам'' (не по Дюкан , а изобщо) и стреса е даден като главна причина.
Също хормони, млечни продукти, самовтълпяване, че ядеш малко храна, а всъщност не е така и др.

ArhMihbouquet

Sivi- интервалното бягане/ходене е убиец просто  Crazy Два пъти повече калории се горят и е много по-забавно.

За сваляне на 5-6 кг когато не си затлъстял, аз бих си дала 4-5 месеца Дюкан и спорт или поне 20 мин ходене на ден. 

# 712
SmileKERM, смятала ли си калориите за ден, горе-долу? Ти тренираш, хранила си протеиново преди и ако сега си под 1200 кк, организмът няма да ти пусне аванта, уплашен е... Мисля, че ядеш твърде малко, сладурке, а искаш твърде бърз резултат. С по пет килограма на месец отслабват момичета, които имат да свалят 20-30 кг. Естествено, ако се опънеш само на плодчета, ще успееш, но това е просто безумие. Аз първия месец не отслабнах с грам. (Имах да свалям 5 кг.). Изчакай, потърпи. Аз съм с електронен кантар и много често съм имала и имам дни с повишение, въпреки, че съм била режимна, това не трябва да те притеснява...

# 713
Teryaki, ovесено човече/color],  благодаря ви                    !
Наистина съм под голям стрес, направо ще полудея, държа се, но само аз знам какво ми е все пак.
За хормоните съм си мислела, дали да ги изследвам, защото не съм си правила от много години, тогава бяха ок.
Сега съм раждала 2 пъти и може всичко да се променило. Иначе и с двете ми бременности не съм била разплуто дебела, а стегната. Затова може би ми пречи, а винаг съм имала интензивни тренировки и може би са и повече мускули, но каквото и да е, не изглеждам никак добре. За яденето казах как ям, не мисля, че е много. Имам едно пиле преди го ядях за 1-5ден сега го влача трети ден, добре че днес започвам със зеленчуци. Освен да видя калориите и да преценя, въпреки че не обичам да ги броя.
Това с плодовата диета не ми допада и не харесвам Емиловата диета, защото ако е за някакъв проблем да, но за да отслабнеш и после да се върнеш към предишните кг е много вероятно, имам няколко познати били там, ами не става.
Целувам ви
Днес ще ям пиле, зеленчуци, млечни няма да ям, ще си направя от останалото пиле може би супичка, за да ходя по-лесно на тоалетна, сега съм била ок, само първата седмица имах запек.
Успех и на вас.[/color]

# 714
  • София
    Моля да споделите какво ще хапвате на Бъдни вечер? На Коледа е по-лесно.

# 715
  • Испания
   Моля да споделите какво ще хапвате на Бъдни вечер? На Коледа е по-лесно.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg23891243#msg23891243

Идеи за празници: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg18951781#msg18951781

# 716
  • UK

Наистина съм под голям стрес, направо ще полудея, държа се, но само аз знам какво ми е все пак.
За хормоните съм си мислела, дали да ги изследвам, защото не съм си правила от много години, тогава бяха ок.
Сега съм раждала 2 пъти и може всичко да се променило.
Пожелавам ти скоро да си решиш проблемите. Бъди силна.
Стреса кара тялото да произвежда кортизол и се получава инсулинова резистентност, т.е. тялото ти скалдира всичко. Дюкан обаче не разрешава мазнините, което е добре.
За млечните, и аз ги спрях. Остава само обезмаслената сметана, но и нея ще я преборя. Дюкан ги слага на края в списъка с протеиновите храни. На 3-ти януари ми е контролното мерене във фитнеса и искам да имам възможно най-добър резултат.
Бременностите предполагам имат значение, нали Дюкан ги е включил като фактор в калкулатора си.
Аз така и не свалих последните 15кг от второто раждане. Разбира се, има майки които след 4 раждания изглеждат добре, но трябват повече усилия.

Правих тези бисквитки от английския сайт. Хубави са, но не са хрупкави както се предполага.

http://www.mydukandietshop.co.uk/en/recipe/Dukan-Digestive,16755 … #7276990828104317

# 717
Здравейте и от мен! Тези дни не пиша много, но чета активно  Sunglasses
При мен свалянето си върви добре, редуват се периоди на задържане, дори леко покачване, с периоди на активно сваляне на кг. Ето например за два дни съм свалила 1,4 кг  Party
Сега съм в 5 П дни, отделно и съм в цикъл  Blush, и вероятно и от това свалям повечко, тъй като забелязах, че докато съм в цикъл, свалям активно. До организъм си е явно.  Thinking
Таа новата ми страст е да си сваря за обяд или вечеря /а защо не и за двете  Laughing/ пилешки долни бутчета, с малко сол. Хапвам си ги за норматив, супер са ми вкусни така просто сварени. В комбинация с някое дюканско сосче стават чудесни. Тези дни редовно си правя сос от извара и кисело мляко, с малко шарена сол. Става разкошно, ако се нацели правилната извара. Принципно аз не съм фен на изварата, има една обезмаслена, която си е направо кисела и освен за готвене, за друго не става. Но има и други, които също са нискомаслени, а същевременно са много вкусни. Особено препоръчвам изварата на Олимпус, в кофичка е, става и за мазане, просто страхотна е  Peace
Хайде, успешен ден на всички!

# 718
  • Испания
...
За млечните, и аз ги спрях...

Не успях да се сдържа и да не реагирам: абсолютно грешно, вредно за организма и няма нищо общо с дюканския режим. Не искам да споря с никого.  Peace

Четат много хора тук и всяка интерпретация на режима не води до нищо добро.

# 719
  • UK
Не успях да се сдържа и да не реагирам: абсолютно грешно, вредно за организма и няма нищо общо с дюканския режим. Не искам да споря с никого.  Peace

Четат много хора тук и всяка интерпретация на режима не води до нищо добро.
Кое му е вредното? В моето семейство по принцип ядем само кисело мляко. Ти едва ли можеш да си представиш живота без млечни, тъй като обичаш да готвиш.  Grinning

Хората трябва да спазват режима по книгата, не според споделящите. Всеки има различни цели и вкус. Витамините си ги набавям от зелените подправки, спирулината, гожи бери, лененото семе.  Не виждам какво може да ми дадат обезмаслените млека и извара освен изкуствените витамини с които са обогатени (които не е доказано, че се усвояват от тялото) и химикалите, хормоните..

v.r.i.- браво   bouquet По калкулатора колко би трябвало да сваляш на месец? На мен ми дава 3.25кг/месец. За сега движа добре.

днес:
закуска: сладка палачинка с канела, кафе
обяд: сьомга на тиган
след тренировка: парче сьомга или варено яйце или и двете
вечеря: печено пиле поръсено с подправки и ленено семе

Общи условия

Активация на акаунт