Отговори
# 540
Миме Heart Eyes Hug сопри се Naughty и остави детето намира Naughty

И се пише Учебен Mr. Green туй ми се наби в очото Mr. Green

# 541
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Въх...мислех да заместя мониторинга Joy Joy Joy Joy

Мичкеееееееее... Heart Eyes Heart Eyes земи се стегни, че ще плесна... Naughty

# 542
Влъх да не го следиш и ти сериала  newsm78
Аууууу то само той ми остана, заради вас и видях, че били нови от финалния сезон  Peace
щи хареса  Grinning на мен ми допадна че има много интрига и главните герой не ми харесват и двамата,та и нищо да не се случи между тях нема да ме е яд  Joy ако ще и да се избият се ми е тая  Joy

а това че с Киро сте гръмогласни го знаме много добре  Joy че и кибритлии си падате малко та не знам как сте опазили тишината в спалнята  Thinking

Миме  Hug

# 543
Ирко, не браво, ами направо ЕВАЛА!  smile3501

Докато други се фръцкат по заведения и вероятно изобщо не са разбрали за случващото се, той изрази подкрепа.
Ти пък, Hug само за това ли случващо се не са разбрали, Mr. Green по-скоро за кое и кога са били в час със случващото се!? tooth
Браво на Кирето. Сега се сещам, че и Хазалчето участваше в такава кампания както и в подобна на нея само, че за защита на животните, даже и видеа имаше......какво да говоря, хора с граждански позиции по наболели въпроси на обществото.

# 544
  • У Диспансера ...♥♥♥
Веднага да оправиш грешката Мичоно, че ей сега ще дойде Профа  Mr. Green
И да те успокоя ние имаме шестици по тия предмети, а по Български ми цъфна с четворка, повече какво да говорим. Не искам да се сещам, че откачам, по Математика му казала Г-та, да реши няколко задачи в къщи и да ги занесе за шестица, ама той решил че са много трудни и казал, не  ooooh!

# 545
  • У Диспансера ...♥♥♥
Sick

# 546
Малиии, брата на Чачко Аталайчо ми е много грозен, ама мнооого. Sick
Оххх, защо се оплаквате от оценките на децата си? newsm78
Ми и моя синковец не е само с 6, даже има една четворка по Математика, е и!?
Я да са ни живи и здрави, и ние, че да си ги отгледаме пък като попораснат, защото доколкото знам децата ни са на горе-долу една възраст и, ще осъзнаят, че в учението е истината.....е, невинаги у нас е така. Peace
Сега трябва да им се радваме, да ги гушкаме, да ги прегръщаме, да ги цункаме, че като дойде времето за момичета и да искаме да им се радваме няма да искат, защото други, ще го правят.
Нашия син не знае какво е шамарена фабрика нито наказания, докато има съученици, които ходят посинени заради оценки и когато споделя с мен за тях аз плача, затова съм му забранила да не ми говори за тези си съученици.

# 547
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 548
  • София
Ирко, не браво, ами направо ЕВАЛА!  smile3501

Докато други се фръцкат по заведения и вероятно изобщо не са разбрали за случващото се, той изрази подкрепа.
Ти пък, Hug само за това ли случващо се не са разбрали, Mr. Green по-скоро за кое и кога са били в час със случващото се!? tooth
Браво на Кирето. Сега се сещам, че и Хазалчето участваше в такава кампания както и в подобна на нея само, че за защита на животните, даже и видеа имаше......какво да говоря, хора с граждански позиции по наболели въпроси на обществото.

smile3521

# 549
  • У Диспансера ...♥♥♥
Разликата е явна, бая се е тръшнала  #Crazy

# 550

Mr. Green Mr. Green Mr. Green оле майку, то от нерви ooooh! Joy Joy

# 551
В началото на сезона и тя, и той ми допадаха но впоследствие много се загрозиха, първо тя, после го прихвана, и него.....явно е заразно. Joy

# 552
Веднага да оправиш грешката Мичоно, че ей сега ще дойде Профа  Mr. Green
И да те успокоя ние имаме шестици по тия предмети, а по Български ми цъфна с четворка, повече какво да говорим. Не искам да се сещам, че откачам, по Математика му казала Г-та, да реши няколко задачи в къщи и да ги занесе за шестица, ама той решил че са много трудни и казал, не  ooooh!
Оправих я, 4е и мойто око извади Mr. Green Абе трудно им е в 5-ти клас Rolling Eyes Целия клас като цяло, много им падна успеха. Миналата година на външно оценяване беше без нито една грешка и с максимален брой то4ки по вси4ко, а сега, все едно не е мойто дете Crossing Arms

# 553
Благодаря ви за милите думи,обичам ви всички  Hug Hug Hug

Гале,да е жива и здрава баба ти  Hug  bouquet

Ирчето има нов ав  Joy Както и Верчето е с нови дрешки  Heart Eyes

Както и нови титли имате вече  hahaha Joy

# 554
С автобус ли? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy фиуууууууууу Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Разликата е очевадна при Серка Laughing на първата Heart Eyes на втората Sick

Общи условия

Активация на акаунт