Отговори
# 525
  • София
Той, нали иска да основе фондация за жени, които са претърпяли насилие, затова браво, че реагира мълниеносно.  Peace Казва, че иска да се занимава основно с такава дейност.

# 526
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мише, кои случаи в Индия, че аз не съм запозната, а за клюкарка се водя уж  newsm78

Усилено се говори, че е по политически причини.
Браво на моето Кире, значи

# 527
Влъх да не го следиш и ти сериала  newsm78

# 528
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 529
  • София
Ирко, не браво, ами направо ЕВАЛА!  smile3501

Докато други се фръцкат по заведения и вероятно изобщо не са разбрали за случващото се, той изрази подкрепа.

# 530
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мише, кои случаи в Индия, че аз не съм запозната, а за клюкарка се водя уж  newsm78
тцтц мъж ти е пък не знаеш за какво се бори  ooooh! охх сори забравих че пазите тишина у вас  Laughing
Ми ние за такива неща не говорим, само колко са севиоруми  hahaha hahaha hahaha
А и тишината е само в спалнята, инак сме си гръмогласни  Joy Joy Joy Joy

# 531
Мише, кои случаи в Индия, че аз не съм запозната, а за клюкарка се водя уж  newsm78

Усилено се говори, че е по политически причини.
#Crazy #Crazy #Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 532
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъх да не го следиш и ти сериала  newsm78
Аууууу то само той ми остана, заради вас и видях, че били нови от финалния сезон  Peace

# 533
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирко, не браво, ами направо ЕВАЛА!  smile3501

Докато други се фръцкат по заведения и вероятно изобщо не са разбрали за случващото се, той изрази подкрепа.
Аз затова сложих двете снимки за да се направи едно леко сравнение Crossing Arms

# 534
евала му на Керем  Hug умно е момчето и има сърце,а това че е известен ще помогне на организацията да се развие по бързо и да има повече последователи  Naughty
Влага си част от парите и свобоното време да помага на хората,прави добри дела,а не се щрака само с идиотски физиономии и да се чуди на коя кълка да седне по кръчмите  ooooh!

# 535
  • Варненска клюкарка
Скрит текст:

И двете снимки от вчера, едната в подкрепа на какво е, а другата в подкрепа на какво, повече няма какво да кажа, изводите оставям за вас  Whistling

Ирко, и тук да кажа: ЕВАЛА за позицията на К.Б. Реагира мълниеносно след случаите в Индия. БРАВО!  smile3501

Бе я ми разяснете за какво става въпрос, така с по две думи нищо не разбрах newsm78

Чачо преди участва в някаква кампания под надслов " Не на насилието над жени" ама това 2012г. беше...

Аааа да не искате да кажете, че вятър го вее Чачо и си денси в някой клуб докато други хора са социално ангажирани с каузи и прочие? Май е това- амиии какво да кажа... отдавна съм си направила изводите за него, както и много други хора, но явно лапетиите нямат проблем с това и добре че са те негови фенове Wink

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 16:22 от Беллора

# 536
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
евала му на Керем  Hug умно е момчето и има сърце,а това че е известен ще помогне на организацията да се развие по бързо и да има повече последователи  Naughty
Влага си част от парите и свобоното време да помага на хората,прави добри дела,а не се щрака само с идиотски физиономии и да се чуди на коя кълка да седне по кръчмите  ooooh!

+1 Peace

# 537
  • София

Още повече ме впечатлява факта, че е МЪЖ, който иска да се бори за правата на жените. Това като го каза в едно интервю и се възхитих.  Heart Eyes

Явно има хора, които моментално го информират. Няма и 24ч. от последния случай и Керем е вече с позиция.  Peace

# 538
МарМиши, видях те там в клипа  Heart Eyes
http://vbox7.com/play:64de1757

# 539
А, добър ден и от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И ся да се опла4а Crossing Arms Днес беше последния у4ебен ден на Цецо и домъкна бележника ooooh!
Само 4-ри шестици има  и вси4ко друго е петици #Cussing out Не за друго, ама може ли по физи4еско, по бит и техника, по музика да има 5-ци #Crazy Аде, за бит и техника, аз съм виновна, 4е не мога да бродирам, Whistling ама музика и физи4еско Shocked По мое време, трябваше да покриваме нормативи за бягане на 100 метра, разни упражнения на успоредка , ходене по греда, мятане на пясъ4на топка и т.н., а сега ги пускат да ритат футбол и в зависимост от това как играе-оценка ooooh! Като 4е са в спортно с профил футбол Crossing Arms Майната му на физи4еското, ама по другите преднети... ooooh! Абе, моя си е батлан #2gunfire И има наглоста да ми вика, ти се радвай 4е нямам 4-ка #Crazy #2gunfire #2gunfire #2gunfire Оплаках се Mr. Green

Сега да поздравя Вани по слу4ай празника  Hug Heart Eyes Много любов и разбирателство дълги, дълги години!

Гале Hug Heart Eyes Да е жива и здрава баба ти

Ренко Hug Heart Eyes Бел Hug Heart Eyes Ирко Hug Heart Eyes  Лин4е Hug Heart Eyes Профи Hug Heart Eyes Наде Hug Heart Eyes Миши Hug Heart Eyes Лава Hug Heart Eyes Паф Hug Heart Eyes Вере Hug Heart Eyes Зизунито Hug Heart Eyes Тери Hug Heart Eyes Тути Hug Heart Eyes Релакс Hug Heart Eyes Дибо Hug Heart Eyes Мише Hug Heart Eyes

Пове4е нема ви изброявам, 4е станах луда #Crazy

Ми4ка, мн мислих с какво да те зарадвам, 1 друг мустакат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://vbox7.com/play:d000494d

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 мерси Hug

Последна редакция: пт, 13 юни 2014, 16:45 от мими - BG НАРЦИС -само обдухвана

Общи условия

Активация на акаунт