Отговори
# 510
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мичоно  Heart Eyes Hug стига си се обдухвала само, ми ела кажи едно здрасти  Joy Joy Joy
Малиии забраих друго какво щях да пиша  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 511
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирчее, аз не мога да си направя изводите, че не разбирам за каква подкрепа става въпрос, иначе и аз очаквам онази с уста от ухо до ухо да изникне от някъде- снимката и де,  Crazy
То без нея на къде, явно са вилняли в някакъв клуб, може би партито по случай финала на сезона Wink

Ча да се беше поокастрил малко, нали са приключили вече със снимките, за какво му е тази кичара изгорената на главата - два месеца почивка има от сета Whistling
Бел, да се спре насилието над жени  Peace

# 512
Тая Влъха, са прави сега и скрити текстове взе да пише  hahaha hahaha hahaha
Ренку, аз какво да направя пък, че буря ще имате  Joy Joy Joy Joy
еми искам си комуникирам с Ренку насаме без да знаете кво си думаме Joy и тайно че току виж изкочи някой Айдук от някоя друга тема и ни подпука  Joy

# 513
  • У Диспансера ...♥♥♥

Да сложа и този, че ми е най- симпатичен в ПО-то  Thinking

# 514
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая Влъха, са прави сега и скрити текстове взе да пише  hahaha hahaha hahaha
Ренку, аз какво да направя пък, че буря ще имате  Joy Joy Joy Joy
еми искам си комуникирам с Ренку насаме без да знаете кво си думаме Joy и тайно че току виж изкочи някой Айдук от някоя друга тема и ни подпука  Joy
А така, вижте ние какъв пример сме ви  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 515
  • София
Скрит текст:

И двете снимки от вчера, едната в подкрепа на какво е, а другата в подкрепа на какво, повече няма какво да кажа, изводите оставям за вас  Whistling

Ирко, и тук да кажа: ЕВАЛА за позицията на К.Б. Реагира мълниеносно след случаите в Индия. БРАВО!  smile3501

# 516
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мише, кои случаи в Индия, че аз не съм запозната, а за клюкарка се водя уж  newsm78

# 517
Вяра Laughing
Скрит текст:
туй от Слънцата го гепих Laughing в момента са по темата Mr. Green

Само незнам годеницата на Омер дали е дъщеря на бащата на Елиф?Майката на тази дето почина не е нейна родна майка,тя май е осиновена-тук ще има някаква тайна.На кого ли е дъщеря починалата?
Скрит текст:
съмнявам се да му е щерка  newsm78 има доста заплетени неща обаче и накрая няма да излезе така както сме го мислили  Mr. Green а шефа на полицията тоя пък хем с Фатих хем с откачалката върти нещо...и той е в кюпа  newsm78 и на Омер батко му пък сега откъде измъкна толко пари и що се ослушваше такъв гузен  newsm78
Те момичетата за Фатих мислиха да не е агент Laughing то това е чара заплетеното Heart Eyes ама Елиф и Омер не са ми интересни вече Laughing не се закачат като преди #Cussing out любофта доде и край #Cussing out
защо пък не и той да излезе ченге  Joy за Омер и Елиф още има малко интересно ама като видях фрагмана как тръгва да се мята на Елиф и скоро всичко приключва  Joy ама бързо бързо ще ги разделят -,той кат научи за прането и няма да я потърси поне 20-30 епизода  Joy

# 518
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая па Миса само оди да зафалва на КиретУ... Mr. Green
То па бива реклама ...бива...ама вашто излиза из пътя вечИ... ooooh! ooooh! ooooh!

Чей да се покефим, че наште оцелеха и днеска... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 519
# 520
  • София
Мише, кои случаи в Индия, че аз не съм запозната, а за клюкарка се водя уж  newsm78

Усилено се говори, че е по политически причини.

# 521
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу комуняга такава  Crossing Arms

# 522
Мише, кои случаи в Индия, че аз не съм запозната, а за клюкарка се водя уж  newsm78
тцтц мъж ти е пък не знаеш за какво се бори  ooooh! охх сори забравих че пазите тишина у вас  Laughing

# 523
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
тцтц мъж ти е пък не знаеш за какво се бори  ooooh! охх сори забравих че пазите тишина у вас  Laughing
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao newsm47 newsm47 newsm47

# 524
Ми4ка, мн мислих с какво да те зарадвам, 1 друг мустакат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
http://vbox7.com/play:d000494d

Общи условия

Активация на акаунт