Отговори
# 555
На първата снимка доста е играл фотошопа.  Peace

# 556
Веднага да оправиш грешката Мичоно, че ей сега ще дойде Профа  Mr. Green
И да те успокоя ние имаме шестици по тия предмети, а по Български ми цъфна с четворка, повече какво да говорим. Не искам да се сещам, че откачам, по Математика му казала Г-та, да реши няколко задачи в къщи и да ги занесе за шестица, ама той решил че са много трудни и казал, не  ooooh!
Оправих я, 4е и мойто око извади Mr. Green Абе трудно им е в 5-ти клас Rolling Eyes Целия клас като цяло, много им падна успеха. Миналата година на външно оценяване беше без нито една грешка и с максимален брой то4ки по вси4ко, а сега, все едно не е мойто дете Crossing Arms
Скрит текст:
Мими и моя син имаше само шестици на външните оценявания но от пети клас нагоре си е стрес за децата-нови предмети, нови учители, нови съученици, някои отиват в други у-ща, нагаждане според изискванията на един билюк даскаля, все още им се играе, хормоните им започват да бушуват и все още са неосъзнати и т.н., и т.н., все фактори, които оказват влияние.
Нашите дечица са си, просто условията се променят, да са ни живи и здрави, и ние, пък другото за мен е на второстепен план, с усилия, и разбирателство всичко се постига.

newsm78

# 557
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ето и други има  Naughty

# 558
И да те успокоя ние имаме шестици по тия предмети, а по Български ми цъфна с четворка, повече какво да говорим. Не искам да се сещам, че откачам, по Математика му казала Г-та, да реши няколко задачи в къщи и да ги занесе за шестица, ама той решил че са много трудни и казал, не  ooooh!
Оправих я, 4е и мойто око извади Mr. Green Абе трудно им е в 5-ти клас Rolling Eyes Целия клас като цяло, много им падна успеха. Миналата година на външно оценяване беше без нито една грешка и с максимален брой то4ки по вси4ко, а сега, все едно не е мойто дете Crossing Arms
Скрит текст:
Мими и моя син имаше само шестици на външните оценявания но от пети клас нагоре си е стрес за децата-нови предмети, нови учители, нови съученици, някои отиват в други у-ща, нагаждане според изискванията на един билюк даскаля, все още им се играе, хормоните им започват да бушуват и все още са неосъзнати и т.н., и т.н., все фактори, които оказват влияние.
Нашите дечица, просто условията се променят, да са ни живи и здрави и ние, пък другото за мен е на второстепен план, с усилия и разбирателство всичко се постига.

Така е Наде Peace Казват, 4е шести клас бил по лесен, но това е защото, децата ве4е ще са свикнали с преподавателите ве4е от предната година

# 559
браво и Енгин се е включил  Heart Eyes

# 560
Скрит текст:
Да те успокоя Mr. Green моя до 4 кл само 6 Mr. Green после с връзки горе долу Laughing/заради успеха Mr. Green/ го записах за ИТ Laughing тоз келеш в 9 кл му викам да ми направи документ на комп Laughing не можел ooooh! 10 кл ходеше 2 дена в седмицата на у-ще Laughing 11 кл 1 ден Laughing а 12 кл 5 пъти да е ходил общо Laughing кат завърши Laughing намира обява за курс по ИТ ooooh! да сме го запишели ooooh! ти си немаш на идея как врекнахме с баща му в един глас ooooh! Mr. Green сега кара курсове за шофер Laughing ама от септември ги почна Laughing и преди 2 седм баща му даде ултиматум до края на месеца да е взел изпитите Laughing че лаптопа и тилифона ше ги приватизира Mr. Green за сега учи Mr. Green онзи ден ми се хвалеше че решил цела листовка без грешка Mr. Green тръгна да се заяжда кво става с  Ноле Mr. Green нали падна от Гъзобръка #2gunfire аз викам а изпитите кво става Mr. Green и той млъкна Mr. Green

# 561
охх тая Фериде ще ме пукне  Joy изплела жилетка на Кямран и той кат я облече  Shocked тя си умря от смях...единия ръкав му дълъг,другия до лакътя от едната страна му виси жилетката до дупето а от другата му до пъпа  Joy Joy Joy нема така двойка обаче  Heart Eyes  Joy Joy

# 562
Не е по-лесен Мими, тогава отново идват нови учители, не всички от пети клас се запазват иииииии сначале.
И Аталайчо е бил на сета при аби си. Laughing

# 563
  • София
[
Скрит текст:
img width=600 height=593]http://static.dyp.im/KCHVP4MEuV/b675ece79113109834a5aeca357adbdb.jpg[/img]
Ето и други има  Naughty

smile3501

# 564
охх тая Фериде ще ме пукне  Joy изплела жилетка на Кямран и той кат я облече  Shocked тя си умря от смях...единия ръкав му дълъг,другия до лакътя от едната страна му виси жилетката до дупето а от другата му до пъпа  Joy Joy Joy нема така двойка обаче  Heart Eyes  Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 565
Tonight's twitter hashtag is #sevdiğimiçin (because I love)

Скрит текст:

# 566
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 567
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама това като Две капки вода, много смешно бе, тоя Рачков е уникален  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 568
СС Е Страстна Страстоубийка  Whistling

# 569
Tonight's twitter hashtag is #sevdiğimiçin (because I love)

Скрит текст:
СерТай newsm18 newsm18 newsm18СерТай newsm18 newsm18 newsm18СерТай newsm18 newsm18 newsm18

Общи условия

Активация на акаунт