Отговори
# 630
Разделиха се по живо по здраво Мирка и Яманко, и сега, ще чакаме фотки от Хамериканско, Mr. Green и Мексиканско. tooth
Лека Вииииии, Hug отивам да си гледам последния за сезона преведен епизод на Курка и Шурка. Party

# 631
Павлин4е, добре, 4е пусна и Фемир за оправяне на вкуса, щото брато4ката е  Sick Как па не можа той да се залюби със звездътъ Whistling

# 632
Павлин4е, добре, 4е пусна и Фемир за оправяне на вкуса, щото брато4ката е  Sick Как па не можа той да се залюби със звездътъ Whistling
Е за ко  Shocked то и двамата са на едно дередже  Joy пък инвиж сега братската прилика колко е очевадна  Joy пък преди викахте неее по нищо не си приличат  Joy

# 633
  • някъде из Врачанско
Хаха ,Мими, идеята ти е супер, ама виж как я е гушнал за талийката, нищо се не знае, може и браточката да опита от медеца Joy Joy Joy Embarassedох, дано дойде едно торнадо и да помете всички гадни ситуации и герои, да има промяна в сценария

# 634
  • Варненска клюкарка
Смятайте, че ако не беше баскетбола и Чачо щеше да е на хала на Аталай- нисък шкембелия Wink Няма как от ниски родители (виждали сме ги на снимка) да се пръкне висок син- баскетбола обаче помага на гените Mr. Green
На мен пък ми е странно че се снима с кака- нали може да си я вижда вторник и петък или там когато си поиска- кака му Сера е това не е случайна, заради нея вече не следва  в Т кака си Хазал, че нали не е актуална в живота на батю му Mr. Green

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 00:06 от Беллора

# 635
  • някъде из Врачанско
благодаря ви за вечерта, лека нощ ви желая, розови сънища
 smile3524

# 636
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Прав е Фалайката...ко ше прай в тая помия... Mr. Green

Ох, Манка- Мързеланка... Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

дръж чичек...  bouquet

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 00:27 от НАРЦИС-Графиня дьо ЗиЗи

# 637
Какво мъжете правят различно от жените?
Прякори
- Ако Ана, Катерина и Валентина излязат заедно на обяд, те ще се наричат Ани, Кате и Валя.
- Ако Михаил, Димитър и Иван излязат заедно на по бира, те ще си викат Мръсен чвор, Дебелак и Пияндур.
Пари
- Мъжът ще плати 2 лева за нещо, което струва 1 лев и му трябва.
- Жената ще плати 1 лев за стока, която струва 2 лева и не й трябва, но е на разпродажба.
Баня
- Мъжът има 6 предмета в своята баня - четка за зъби, паста за зъби, самобръсначка, шампоан, сапун и кърпа.
- Средният брой на предметите в женската баня е 337. Никой мъж не може правилно да идентифицира повече от 20 от тях.
Спорове
- Жената има последната дума във всеки спор.
- Всичко, което мъжът каже оттам нататък, е повод за нова караница.
Бъдеще
- Жената се тревожи за бъдещето, докато не си намери съпруг.
- Мъжът не се тревожи за бъдещето, докато не си намери съпруга.
Успех
- Успешният мъж е този, който печели повече пари, отколкото може да похарчи жена му.
- Успешната жена е намерила този мъж.
Брак
- Жената се омъжва с очакването, че той ще се промени, но той не се променя.
- Мъжът се жени с очакването, че тя няма да се промени, но тя се променя.
Официални дрехи
- Жената ще се облече с хубави дрехи, за да иде на пазар, за да полее градината, да изхвърли боклука, да отговори на телефона, да прочете книга и да вземе пощата.
- Мъжът ще се облече добре за сватба и за погребение.
Събуждане
- Мъжете се събуждат толкова красиви, колкото са си легнали.
- Жените сякаш деградират през нощта.
Деца
- Жената знае всичко за децата си - кога са на зъболекар, в кого са влюбени, кои са най-добрите им приятели, какво обичат да ядат, от какво се страхуват и за какво мечтаят.
- Мъжът има обща представа, че в дома му живеят някакви ниски хора.
Мисъл на деня
Жененият мъж трябва да забравя грешките си. Няма смисъл двама души да помнят едно и също.

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пуууу язък, hahaha сега няма да мога да спя тази нощ от мъка, че Мирка и Яманчо се разделят. Mr. Green Joy
Ивче, ясноооо, виж я ти Ендер. Shocked
Слагай търлиците  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 639
  • У Диспансера ...♥♥♥
Зизуно, ти да не гледа По-то бре  #Crazy

# 640
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тц! Naughty Обаче знаех, че Баръш Фалай напуска сериала... Peace
Ашколсун Laughing Laughing Laughing

# 641
  • У Диспансера ...♥♥♥

Кой пита за каката ето по поръчка  hahaha hahaha hahaha
Ми то ние от месец го коментираме това, че ще се мага човека  Mr. Green

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Sick

# 643
  • У Диспансера ...♥♥♥

Вече спокойно мога да кажа, личи им че са братя  Sick Sick Sick

# 644
  • София
Е докато ви намеряя ooooh! А здравейте, добър вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Как сте, какво правите, кви са тия снимки??? Shocked Shocked Shocked Shocked

Нещо ново, старо? Thinking Mr. Green

Аз съм го ударила на световно от вчера. Mr. Green
Скрит текст:
Ама съм бясна на тия испанци днеска, толкова позорен мач направиха, че нямам думи, аз как се бях настоила, то какво излезе ooooh! Shocked Confused

Ох чакайте да се посмея на комиксите, че отдавна не съм се зачитала в тях Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy па гледам и модерни сме станали, стимоп ша купуами Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 01:33 от Miss*Sunshine

Общи условия

Активация на акаунт