iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 56-та тема

• 40 567
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Денис,като стана въпрос за ФК -може ли да се пие освен когато си бременна така ли? За какво? Аз пих докато бебка навърши 3 месеца и я спрях,според теб добре ли е да я продължа?

# 91
Да ви кажа, фолиевата киселина се произвежда синтетично. Фолат е естествения еквивалент. Ако можете да пиете него, това е най-доброто за организма.

# 92
  • София
Денис,като стана въпрос за ФК -може ли да се пие освен когато си бременна така ли? За какво? Аз пих докато бебка навърши 3 месеца и я спрях,според теб добре ли е да я продължа?

Фолиевата киселина е полезна за много неща Simple Smile - необходима  за червените кръвни клетки - предпазва от анемия, подпомага  храносмилането, функцията на бъбреците,  черния дроб  / при интоксикации/, нервната  и ССС-ма/ намалява, нормализита нивата на холецистеина/, подпомага метаболизма, растежа на клетките, полезна за лигавиците -уста и език, предпазва от генетични аномалии, забавя стареенето и т.н.
Ако нямаш симптоми на недостиг, и не си на някаква стриктна диета Simple Smile  не е нужно да я приемаш често, само от време на време Simple Smile

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 93
  • Пловдив
Като бях бременна се оказа ,че имам не усвояване на ФК ,да я взимам,а? Може ли линк към твоята?
Кърмя ако това има значение..

# 94
Всъщност, доказано е, че синтетичната фолиева киселина не върши работа за някои процеси в организма, за разлика от фолата. Той се съдържа в зеленолистните зеленчуци, добре е да се правят салатки от колкото се може по-тъмно зелени листа.

# 95
  • София
Като бях бременна се оказа ,че имам не усвояване на ФК ,да я взимам,а? Може ли линк към твоята?
Кърмя ако това има значение..
По-добре си вземи мултивитамини за бременни и кърмачки:
http://www.iherb.com/MegaFood-Baby-Me-California-Blend-Whole-Foo … ;sr=null&ic=1
това е ФК
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Folate-Fully-Active-Feat … Veggie-Caps/38067

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 96
  • Пловдив
Благодаря! Hug Ще взема витамините Hug

# 97
# 98
# 99
получавате ли пратки вече от края на май?

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

# 100
Аз чакам от 2-ри юни (и от 8-ми). Чакам да получа поне едната и да си пусна още една Simple Smile

Код за отстъпка -  TGM232

# 101

Моята е от 30.05 и вече за трети път ми променят датата за доставка - последно на 27.06.  Close

# 102
  • София

Моята е от 30.05 и вече за трети път ми променят датата за доставка - последно на 27.06.  Close

Не ги гледай тези дати / от ордера - Estimated Delivery Range /  - не са верни Simple Smile

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 103
# 104
Здравейте!
Денис, ще те помоля да погледнеш този продукт http://apteka.framar.bg/30017885/%D1%85%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BD- … 50-%D0%BC%D0%B3-3 , има ли аналог на него в сайта? Благодаря ти много!

Общи условия

Активация на акаунт