iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 56-та тема

• 40 542
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, алтернативно на това да имате http://apteka.framar.bg/05004491/%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B0% … %80-janssen-cilag идея кое мога да вземам   newsm78

Няма аналог:
Дактакорт крем е лекарство за лечение на кожни инфекции, причинени от гъбички, включително.
Активните съставки на Дактакорт крем са миконазол нитрат и хидрокортизон

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 76
  • Русе
отзиви за това http://www.iherb.com/Now-Foods-Solutions-Hyaluronic-Acid-Firming … -fl-oz-30-ml/7264
или предложение за друго за околоочен контур за 40+

Код за отстъпка за първа поръчка FLZ385

# 77
denis _ много отзивчива както винаги благодаря за включването  bouquet Не ги разбирам много, но моят лекар при проблеми ми изписва дуфастон, оргаметрил...не хр. добавки Hug Маслото го бях избрала за превантивно  пиене, ще прочета за  др. масло от пореч или отново игликата Peace

# 78
  • София
denis _ много отзивчива както винаги благодаря за включването  bouquet Не ги разбирам много, но моят лекар при проблеми ми изписва дуфастон, оргаметрил...не хр. добавки Hug Маслото го бях избрала за превантивно  пиене, ще прочета за  др. масло от пореч или отново игликата Peace
Лекарят ти постъпва правилно Simple Smile, защото Дуфастона и Оргаметрила, могат да се дозират, а определена доза предполага определена реакция - промяна в нивата на хормоните. Дивият ямс е билка - не се знае какво кол-во ще преобразува тялото ти до вещ-во аналогично на прогестерона / или др. стероидни хормони/
Ако имаш сериозен проблем се консултирай с лекаря си
Маслото от вечерна иглика е по-добрия вариант за подпомагане на половата функция /ПМС, МЦ, О., ЛФ и т.н,./, проблем с ЩЖ и т.н.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 79
# 80
Ако не ви пристигне пратка с обикновна поща може ли да се направи нещо, за да се издири?

# 81
  • На черешатааа
Момичета, алтернативно на това да имате http://apteka.framar.bg/05004491/%D0%B4%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B0% … %80-janssen-cilag идея кое мога да вземам   newsm78

Няма аналог:
Дактакорт крем е лекарство за лечение на кожни инфекции, причинени от гъбички, включително.
Активните съставки на Дактакорт крем са миконазол нитрат и хидрокортизон

bouquet  bouquet  bouquet  за отзивчивостта

# 82
Ако не ви пристигне пратка с обикновна поща може ли да се направи нещо, за да се издири?

мисля, че не

но можеш да отидеш в пощенския клон да видиш дали не са пропуснали да ти пратят бележка

Код за отстъпка при първа поръчка в iherb.com - SDB331

# 83
  • София

Провери и в Митницата / на гише справки/ дали не е пристигнала при тях. Понякога се случва пратки под 20$ да отидат там
Ако не я откриеш никъде - пиши на Айхерб

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 84
  • София
Денис, ти пиеше фолиева киселина мета на Solgar, ако не бъркам.
Нали е по- добра от бг варинта- неофолик мета?
Виждам, че в българската има разни оцветители, а на Solgar се води чиста.  Rolling Eyes

# 85
  • София
Виждам, че в българската има разни оцветители, а на Solgar се води чиста.  Rolling Eyes

Да, на Solgar е по-добрия избор  Peace

# 86
Взех си поръчките от края на Май и сега не чакам нищо, но да Ви следя  Hug

Код за отстъпка 5/10 $ при първа поръчка от www.iherb.com VUZ103

# 87
Понякога се случва пратки под 20$ да отидат там
Продуктът е под $20, но с пощенските разходи $4 става повече. Това нали трябва в пощенския клон да дойде? Преди седмица получих по-късна пратка, проверих в пощенския клон, не е идвала друга.
Много не ми се разхожда до митницата, а и те би трябвало да ми пратят бележка. Според вас, ако мине през митница, колко дни трябват от поръчка до получаване на бележка - за София?

# 88
  • София
Продуктът е под $20, но с пощенските разходи $4 става повече. Това нали трябва в пощенския клон да дойде? Преди седмица получих по-късна пратка, проверих в пощенския клон, не е идвала друга.
Много не ми се разхожда до митницата, а и те би трябвало да ми пратят бележка. Според вас, ако мине през митница, колко дни трябват от поръчка до получаване на бележка - за София?

Да, ако е отишла на Митница, ще получиш Митническо известие
То пристига до пощенския клон за 1-2 до 11 дни / за СФ/- това което аз съм засичала Simple Smile

# 89
  • София

Да, на Solgar е по-добрия избор  Peace

Денис, мерси, поръчах си направо Solgar за 3 месеца. Hug

Общи условия

Активация на акаунт