СЕДМОКЛАСНИЦИ - заявления за класиране - седмична (13.06-19.06)

• 46 571
  • 889
  •   1
Отговори
# 255
  • sofia
Имате ли представа колко време отнема подаването на документите за класиране? Аз си мислех, че в най-лошия случай ще успея за около час, но някой беше описал една процедура с три лелки и се чудя сега дали да си пусна направо отпуска 1 ден.. Във всяко гнездо документи се приемат само в една стая или има няколко "пункта"?
А, още един въпрос - къде пише какво е работното време на училищата-гнезда?

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 20:57 от pasta

# 256
Зa вaрнa поне четох мaй 9-17.30 рaботно време

# 257
  • София
Никой не знае колко време ще ти отнеме - може да е половин час, ако всичко ти е изрядно и няма много хора, може и два часа, ако нещо не е наред, има опашка, служителите са изморени илли мудни, или те накарат да преписваш. Отдели си повече време, пък ако успееш да минеш бързо, още по-добре.

# 258
  • Варна
Аз лично ви съветвам ,ако не искате да си вземате ден отпуск ,да подадете документите към края на срока. Миналата година отидохме деня преди края на срока и нямаше никой. Wink Но това за Варна де.
Докато  за записването се бутнахме 1вия ден и отвисяхме с детето половин ден там,та го отчетох като грешка.  Laughing

# 259
А, още един въпрос - къде пише какво е работното време на училищата-гнезда?

Аз звънях в 119-то. Казаха ми, че от 8.00 до 18.00 ще приемат документи. Не знам дали важи за всички.

# 260
  • варна
Искам да споделя нещо-във Варна, учебен център Вектор, издава справочник за средните училища и аз се водех по тяхната информация за минимални балове за 2013 за всички училища. Днес разгледах по-подробно справката за минимални балове за 2013 на РИО Варна и установих големи разминавания. Ако и други от Варна са забелязали това на коя справка все пак да се доверим-да не би аз да не съм разбрала.Опитах да се свържа с Вектор но не успях.

В справочника на учебен център Вектор са написали, че резултатите са за първо класиране,а те са за второ класиране. Това им е грешката.

# 261
 Знаете ли в заявлението горе какъв входящ номер се пише? Оня от предишната сл бележка, с която се явяваха на матурите, или е друг, който се генерира на място?

# 262
  • София
Знаете ли в заявлението горе какъв входящ номер се пише? Оня от предишната сл бележка, с която се явяваха на матурите, или е друг, който се генерира на място?

От служебната бележка. Той си е за цялата кампания.

# 263

Входящият номер, с който детето се е явило на матурите и който е същият на служебната бележка.  Peace

Всичко в училище свърши вече. Раздадоха удостоверенията, служебните бележки. Направиха си купон в класната стая (така си бяха решили). На класния му подариха някакво дигитално устройство (нямам идея как се казва), на което са качили снимките на целия клас. Учителят им по английски е написал "История на групата" в смехотворна форма (някакви спагети, домати, президенти... аз трудно разбрах смисъла, но децата много се смяха на историята. Явно за тях си е забавна, а на мен нещо ми бяга). Най-отдолу е сложил снимка на цялата група и е разпечатал и ламинирал по един екземпляр за всички. Много трогателно!
Освен това, преди седмица направиха една анкета сред седмокласниците, с въпроси "Кой беше любимият ти учител", "Кой учител те вдъхнови най-много", "При кой учител ти беше най-интересно", и т.н. Та, в петък са раздавали купи на победилите учители в различните категории. Нашият класен е забърсал две купи. После ходиха на кино и пак са се върнали в училище да си говорят. На повечето им е мъчно от раздялата и се наложи вкъщи да си говорим на теми от рода "дълготрайни приятелства", "ценните хора в живота ни" и др. подобни. Класът беше доста сплотен и вярвам, че наистина тъгуват един за друг, но... такъв е живота.

При нас вече започна един маратон от ходене по лагери и екскурзии, който ще приключи на 02.09. Заслужи си го детето. Само датите сме организирали така, че да може да идва с мен при подаване на разните документи.

# 264
  • Варна
 Embarassed редактирам......не видях че вече е уточнен въпроса.

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 08:52 от dima76

# 265
Всъщност то и по-горе някой писа,че разминаването е от там, че в справочника информацията е на база Второ класиране,а са написали,че е от първо.

# 266
  • София
Моите засега поне на лагери няма да ходят, но това не пречи  да не им виждам очите.. Joy По цял ден са някъде и с някого. Едната се върна към поизоставеното в 7 клас рисуване и ходи на пленери, където рисуват  красиви сгради като Народния театър,  катедралата "Александър Невски",  гробницата  на Батенберг. Вчера даже заниманието било не рисувателно, а приложно. Правили карвинг върху храни. Та се върна с пиленца от яйца,  пингвини от маслини, жаби от краствици, лебеди от ябълки,  рози и т.н. Simple Smile После хвана сестра си и заедно с приятелки скитаха някъде.  А вечерта, с лаптопа под мишница, се оказаха у едно съседско дете и гледах филми до 11,30 вечерта.

Аз още не мога напълно да се отърся от напрежението. Все ми идва неволно да ги подканя да учат. hahaha  Ама ще ми мине. Mr. Green

Иначе и нашите са имали парти, ходили даже в заведение с класната. Хубаво се сетили да поканят и учителката по математика. Снимали се многократно, този с онзи, втори с трети, по групички или всички заедно. Масово качват снимки във фейсбук с коментари отдолу колко  им е мъчно, че се разделят и с обещания да се виждат отново, независимо кой къде ще учи. Grinning

# 267
Това с карвинга ми хареса. То си трябва ръчичка за тая работа. Сигурно им е било много забавно на децата. Моят от детската градина рисува само къщички  Joy и едни птички, като динозаври  Joy. Последно беше обяснявал на учителката каква му е идеята по зададената тема, пък тя е рисувала, докато той й е казал "те, това е!"  Joy

# 268
  • София
Това с карвинга ми хареса. То си трябва ръчичка за тая работа. Сигурно им е било много забавно на децата. Моят от детската градина рисува само къщички  Joy и едни птички, като динозаври  Joy. Последно беше обяснявал на учителката каква му е идеята по зададената тема, пък тя е рисувала, докато той й е казал "те, това е!"  Joy

Mr. Green Party

# 269
  • София
Браво на всички деца, които вече карат заслужена почивка. Моят племенник все още не е приключил.
Учи в НМУ "Л. Пипков" и моля ви се, годишният му изпит по инструмент (виола), без когото не може да вземе удостоверение за 7 клас е в сряда. Та, сестра ми, като яхнала метлата, вчера цял ден разправии и са му разрешили да се яви утре с 5 клас. Как може такова недомислие за седмокласниците. Че то не всички остават след 7 клас в музикалното. Утре е изпитът и екстрено ще у издават удостоверение. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт