СЕДМОКЛАСНИЦИ - заявления за класиране - седмична (13.06-19.06)

• 46 528
  • 889
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
ysap, може във Варна да е ставало автоматично, но в Пловдив си записах детето с удостоверението в първи клас, но след като спря да ходи на градина в началото на август, ми дадоха документ за отписване, който също занесох в училището. И после върнах обратно съобщение до градината на кой ред и под кой номер е записано детето ми в регистъра на подлежащите на задължително образование деца под 16 години.  Peace
Нас ни изритаха от градината още на 30-31-ви май. Можеха само 5-6 деца от всяка от двете предучилищни паралелки да останат само до 30-ти юни, като ги разпределят в по-малките групи по 2-3 при други учителки. Моят син, нали е глезанче помоли да не го мъчим така и дядо му дойде при нас да го гледа. Сега и двамата се щурат по басейни, морската градина, детски кътове - кой е като тях. Може и до плажа да се смъкнат.  Grinning

# 91
  • Варна
Във Варна преди три години нямаше такова разкарване. Първо отидохме в старото училище, там ни дадоха отпусно, после отидохме в новото училище и се записахме. Толкова. Няма сноване насам-натам.

# 92
  • София
Желанията са измислени, ще ги подредим по това, което ни се иска, път каквото стане.
Мисля да посочим на края и паралелки с доста по-нисък бал, за да не отпаднем от класирането.
Така е логично мисля. Поправете ме ако греша.  Peace

# 93
  • Варна
Във Варна преди три години нямаше такова разкарване. Първо отидохме в старото училище, там ни дадоха отпусно, после отидохме в новото училище и се записахме. Толкова. Няма сноване насам-натам.
Извинявай, спомняш ли си кога горе-долу си взехте отпускното - преди 26-ти юни или след това?

# 94
  • София
Желанията са измислени, ще ги подредим по това, което ни се иска, път каквото стане.
Мисля да посочим на края и паралелки с доста по-нисък бал, за да не отпаднем от класирането.
Така е логично мисля. Поправете ме ако греша.  Peace

Аха, добра логика.

# 95
И какво правим, ако детето е от град на 200 км от София?

# 96
  • някъде ... тук ...
Мама/тате шофира напред-назад. Луда работа.

# 97
  • София
ще си поискат отпусното предварително.

# 98
Има ли статистики за бала от тази година сравнен с миналата?

# 99
  • София
Е, Дидева, сигурно проявяват разбиране към децата от други градове. А и все  пак се предполага, че  въпросното дете носи отпусно. Защото иначе  дали в същия или на другия ден , или  даже и след два, все е толкова безумно тепърва да отидеш за отпусно и пак да се върнеш...

# 100
  • София
В миналата тема беше пусната статистика. Гледайки, не видях много разлики.

# 101
  • София
Има ли статистики за бала от тази година сравнен с миналата?

Баловете от тази година за 1 класиране ще станат ясни на 26-ти, тоест  след излизането на резултатите от същото това класиарне. За момента може да се говори само за някакви прогнози..

# 102
Абсолютно. Всъщност проблем би имало, ако старото училище се закучи и не даде отпусното без бележка, че детето е записано в новото. Когато местих детето миналата година, не са ми правили проблем. Драснах една молба, в която пишеше къде местим детето и на другия ден взех удостоверението за преместване.

# 103
  • София
И аз това се замислих. Пуснатата статистика е за МАТ + БЕЛ от матурите и е ориентировъчна за езиковите гимназии, ако предположим 6ци в дипломата.

Дидева, имаш 2-3 дни за записване, явно ще идвате два пъти до тук.

# 104
Дидева, имаш 2-3 дни за записване, явно ще идвате два пъти до тук.
Нека първо да го приемат. Пък и говорим за друго училище.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт