Лятото дойде, а ФЕВРУАРЧЕТАТА мечтаят за слънце и море.

• 26 136
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, благодаря за гостоприемството Simple Smile Hug
ние днес бяхме да ни вземат кръв, да видим какво се случва и след това имах разговор със свеки, но с нея човек никога не знае дали се е разбрал или не.

Flower Fairy, и Ние упорито откажваше шише и камо ли биберон, но си дъвче един гумен жирав и вчера пробвахме с латексов биберон и го засмука и след като овладя техниката, пробутахме и малко вода от шише, но с ръчки, че ние сме големи и искаме всичко да си държи Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 15:32 от kopchelino

# 121
Здравейте момичета,
Феичке, Elefteria- благодаря за информацията и аз така си мислех, но все пак да питам Simple Smile
duceto и аз съм си го мислила този вариант със списъка, в крайна сметка, който не помни си записва, аз поради тази причина откакто й давам капките за колики си пиша в едно тефтерче в колко е яла, какво съм и дала, колко е яла, колко е качила и т.н., за да не надвиша дневната доза на капките
ta4i74 онзи ден вуйчо й я гушна, вярно че не се виждат много често, но като нададе един вой, като се разпищя...не мога да я успокоя, а до преди това са я гушкали и други хора и по-непознати за нея и не е правила така и аз много се изненадах, но явно вече разбират повече и се плашат от по-непознати лица

Ние сега сме награбили едно плюшено прасенце-дрънкалка и упорито си го бутаме в устата, явно се е метнала на татко си, че аз хич не съм по месото, особено свинското  Joy 

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 15:46 от evenceto_

# 122
  • Англия
Elefteria, само на кърма ли е или дохранваш?

# 123
Една седмица в месеца (когато съм в цикъл) дохранвам вечер с 60мл.АМ, през останалото време сме само на кърма, за сега Praynig

# 124
  • NE
Елефтерия За акото ние също почнахме от пълен памперс всеки път до преди 2 седмици а акаме обикновено по 1 път на ден. От събота не бе акал та чак до днес, но го отдавам на пюретата.
П.П. При смяна от АМ към кърма винаги се запичаше.

# 125
Пииииисах, пииииисах и пак писах и пак... а накрая смотания ми интернет ЦЪК и аааааайде, всичко замина по дяволите #2gunfire
С две думи: Здравейте момичета, няма да ви отговарям поименно на всички /макар преди малко да го направих, но сега ме домързя след 2 дъъъълги писания/, но ние сме добре.
Мони спинка в спалнята, а аз успях да довърша  wash hang 1ironing  дрехите на мъжо.
Закачени, прибрани и вече може да си идва  Laughing
За захранването внимавайте да не си докарате колики /както аз направих с Мони/ макар, че сме в средата на 5ти месец, съм решила да пробвам пак при 5-ти пълен месец.
Дано да не се получи при вас де   bouquet
При нас времето е кофти днес и излязохме да пием само кафе и се прибрахме. Днес ще мързелувам вече Hug -ки на всички

# 126
Привет на всички! Копчелионо - добре дошла!;)
Моето крокодилче е с режима на бебето на Елефтерия. Все едно са се разбирали.Simple Smile Акането - по един път на ден, но кактои трябва. Докарва го на количество и мирис. Като захраня не ми се мисли как ще е... Звукове и гледки трудно ме втрещяват, но виж аромати...
Пяхме и си приказвахме от три до пет сутринта и днес давам малко на заето.
Времето е супер смотано при нас. Кръжах около два часа преди обяд близо до нас за всеки случай, но така и не заваля.
Една приятелка ми прати линк как се гледа първото, второто и третото дете, за да се посмея малко, а и да ми подскаже да не му ходя толкова в края, а да го давам по-лежерно. Безобидна, какво ще кажеш? Или няма значение на кое си по ред, зависи от майката?Wink
Ето и за вас малко усмивки:
http://www.obekti.bg/chovek/10419-Вместо-виц-Как-се-гледат-първото,-второто-и-третото-дете

# 127
Привет мами Simple Smile

Ние от вчера сме при нашите и се чувствам много добре.Дари имаше период на адаптиране и вчера доста плака,но днес е в добра кондиция Simple SmileДнес дори успяхме да се разходим,преди малко беше изгряло едно хубаво слънчице,а сега малката спинка на балкона в количката Simple SmileВчера ходихме на ДК.Порастнали сме 3 см и 500 гр и вече сме цели 58 см и 5.670 гр.Финна мадама го раздава,но нали е мацка Simple Smile Малко се ядосах, понеже нашата педи беше болнични и имаше някаква смотана заместничка,която на нито 1 въпрос не можа да ми отговори.Дари има зелено ако от неделя,чак се постреснах.Заместничката каза,че цветът нямал значение,важна била консистенцията,слуша гърдичките,гледа гърлото,нищо нямаяе.Давам инфакол и каточели се оправи акото малко.Странно е,че примерно сутринта е жълто акото,после става зеленикаво.По принцип акаме по 1 път на ден,а сега от неделя по 3-4 пъти

Цветенце,явно Вили иска още само на кърмичка да е.Щом смяташ,че не е готов,не го мъчи.И нашата Дари само мама и тати признава и често плаче в други хора Hug

Кръстева,не се връзвай на свеки,да ти минава от едното и да излиза от другото.Гледай си Монката и не и обръщай внимание.Оправихте ли прегряването,много неприятно се е получили,дано свеки повече не се обажда неподготвена.Айде ТМ да се прибира вече при вас.

Съни,само зеления памперс ли е на промоция или има и Сензитив

Последна редакция: вт, 17 юни 2014, 17:17 от magyg

# 128
  • NE
Маги Джобно гадже си отглеждаш. Heart Eyes
Ние спряхме захранването защото всичко плюе и значително стана раздразнителен и трудно заспива вече. От снощи се приспиваме с рев. ooooh! Не е готов и това го изнервя.
Зеленкото може да е от нещо в твоето хранене, някоя салата. Инфакола може да я разхлабва. Peace
Ние от събота (от старта на захранването) не бяхме акали та чак до днес. Изкарах си акъла. ooooh!

# 129
Здравейте мами и бебчовци  Simple Smile

И ние през нощта се мятаме и въртим, а не и е топло   Sad Най-вероятно е от зъбки.

Кръстева Не обръщай внимание на свеки, нека си говори. Моята живее на 10 минути от нас, но се виждаме евентуално събота или неделя и сме в добри отношения.

Тачи Малката онзи ден дори от баща си се разрева, че не го беше виждала през деня, а и от баба, дядо, вуйчо пак плаче, но за малко, после раздава усмивки.  Simple Smile

# 130
  • Англия
Elefteria, щом е на кърма не се притеснявай. Станала съм почти експерт в тази тема, след като дъщеря ми спря да ака на възраст от 2 седмици. Казват, че за кърменото бебе е нормално да се изхожда от 10 пъти на ден до 1 път на 10 дни. Ето ти една тема, в която пиша http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=783337.0

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 12:13 от ana.ana

# 131
Здравейте,мами:)
Привет на новата мама Копчелино welcome
Безобидна-много са сладки малките зайчета,мамини душички Hug
Евенцето-и аз съм от твоята партия на ранния алцхаймер-първите 3месеца на ДК се гласях да питам педито за няколко неща,попитах я за 2най-много.Последния път отидох със списъка с въпроси на едно листче,на което си оставих и място за отговорите-за всеки случай. newsm12
Преди 2 седмици тръгнах да купувам на бебето 3 неща-купих 1/сенник/Дъждобрана и шампоана забравих #Crazy ДО сега си записвах само като имах повече от 3 планирани покупки,вече ще правя списък за всичко.....и ще трябва да пия гинкобилоба или нещо друго за памет май newsm78 ЕГНто ли е,хормони ли......
Днес втори ден пазим къщата,вчера имаше потоп във Варна,ама днес само дето не излязохме-големи смотаняци са тези от метеорологичните сайтове-в 10ч уж щеше да вали тук с гръмотевици smile3511 до сега една капка дъжд не  е паднала #Cussing out
Моето гущерче от началото на седмицата пак започна да пее след всяко сучене-явно му идва музата като хапне.Снощи я   bath1 после я кърмих и после вече започна пълна програма-шезлонга,носене на ръце-от мама и тате на смени,активната гимнастика,мятане в леглото, newsm07 песни,къхкане,гъхкане,мрънкане и така два часа.За сметка на това като заспа към 0ч се събуди в 6.15. baby_neutral baby_neutral
Дано все така да е кротка през деня,вечер се изтърпява ,все пак не може да не и се чуе гласа,иначе от къде ще разберат съседите ,че има бебе Mr. Green
Хубава вечер на всички и спокойни бебета  bouquet

# 132
Здравейте мамчета,
Днес ходихме на ДК и ни биха третия прием двойни ваксини SadЕ няма такъв рев. Много ми става жално за тези малки душички. Иначе мерките ни са в пълна "конкуренция" на magyg  5600 кг. и 57см.
По въпроса за изхождането- на два, три дни от новородена до сега,а сме само на кърма.Знам, че над 7 дни се счита за запек при кърмачетата. Но въпреки това и аз се притеснявам,но педи каза, че е добре и като почна да захранвам щяла да се оправи. Да,ама като ви чета май не е съвсем така newsm78
Ето нещо интересно з захранването, което мисля да ползвам:
http://lyubastefanova.blogspot.com/

И мойто маймунче започна да се плаши от непознати, но не от всички. По принцип е доста усмихната, но явно има лица, които и се струват страшни. А тези,които познава и вижда всеки ден направо си ги дарява с широки усмивки и закачлив поглед.
Забелязвам от няколко дни, че като я взема правичка в мен започва да си кляка и става енергично по няколко пъти,нещо като подскоци. Е, сега вече и ръце няма да останат.
Свекървите -няма как да ги пропусна  #2gunfire Добре, че моята е на приличното разстояние от 200 км, Виждаме се два пъти в годината за по 5-6 дни. Е достатъчни са да се изнервя. Съчувствам на всички,които имат всекидневен сблъсък с такива елементи.
Лека вечер на всички вас и на нас след ваксината Hug

# 133
nelly N много ме разсмя с този "ранен алцхаймер"  Joy на мен ми се струва, че откакто родих много съм затъпяла,  много мозъчни клетки са ми се губят нещо...какво като си напишеш нещо на листче, като забравиш да си го извадиш  smile3555 положението е много сериозно...но може пък и да е склероза, не се знае... newsm62

за акането,да ви кажа ние минахме през всичко от нормално акане на всяко хранене първите месеци, до изхождане на 5-6 дни веднъж, след това се нормализираха нещата, по един път на ден, и така всеки ден различно и при положение че не се е запичала никога до сега/ запек е единствено и само когато изпражненията са твърди/ Сега пък по няколко пъти на ден и то със всякакви звукови,ароматни и цапащи ефекти и така е един-два дни, след което се нормализират нещата, дори пропусне някой ден и след това се почва отново, аз го отдавам на зъбките, защото друга видима причина няма и гледам много да не се филмирам

# 134
  • Англия
nelly N запек е единствено и само когато изпражненията са твърди
Разстройството също може да е сигнал за запек.

Общи условия

Активация на акаунт