че са много жалнички миличките като ги боцкат по крачетата.. Та за пореден път забравих да попитам педи за климатика как стоят нещата и ако някоя мама е питала, ще се радвам да сподели какво са й казали, да не се чудя постоянно да го пускам или не. По принцип когато е много горещо пускам климатика в детската, малката е в спалнята, а двете стаи са в двата края на апартамента и има голямо разстояние м/у тях, като климатика духа в посока, обратна на тази в която се намира спалнята/ е как го обясних не е истина/. Все си мисля, че не е проблем, но нали все трябва с нещо да се тормозя...
Отделно трябва да се почиства често филтъра за да не развие някоя алергия. 
Сега спи-измори се...дано нощта е по-спокойна от деня 

Мони случайно да не е бебето от рекламата,което пие най-много течности

.
и как си приличат .
. Денем си прави поне 2 спанета- едно към 10-11 до към 12-13часа ако сме навън де, ако сме в къщи най много час да спи. После следобед пак дремва. Вечер само дето не винаги ми заспива към 9-10, а е по скоро към 11-12. Но ако заспи чак към 12 се буди към 5-6 за ядене, а ако е към 10 в 3 някъде търси манджа. та както и да заспи си прави 2 хранения нощем.
.
, и ние имахме такива кризи тези дни . аз пак си давам био гая и абоколикен от време на време при зор. да ви минава бързо
Надявам се да се чувстваш добре тук. Мамите са много готини 

И на нас ни казаха, че няма проблеми със сядането преди 6-ти месец.

Първите два месеца акаше по 12-15 пъти на ден, а сега не знам какво и стана. Вие как сте с изхождането?
Пиши след прегледа. 
Мойто също почна пак да си вечер в кошарата.
Препоръчани теми