Момичета,от сърце благодаря за пожеланията за годишнината ни!!! 

През нощта си хапна спокойно,но може би,защото беше полу-заспала,да видим днес как ще е... Зъбки ли са,от променливото време ли е ?!?! 
И ние се присъединяваме към тези,които ще пропуснат разходката днес..Много студено навън и валиии
А тъкмо прибрах на Бобчи дългите ръкави 

Стахотен Бобоит 

Ако питаш мен хич не и обръщай внимание на свекървата. Казваш да. добре и си правиш каквото знаеш. 

Не ти е лесно със "специалист" у дома ... Доверявай се на инстинкта си и всичко ще е ОК ... Понякога (а що се отнася до лечение примерно) свекито ще е права ...
-ки и си знаеш, че си най-добрата майка за Мони - нали 

Ей я сутринта в 4,30 пи 100; в 7,30 едвам изпи 40
; в 9,30 - 60 ... Как ще е натам се питам и пощръклявам с нейното неядене ... А за нищо на света не мога да пробутам, ако не иска - плюе, давчи се ... Ще я оставя гладна - да се оправя ... 
ние направихме малка разходка сутринта че каката не се свърта на едно място.по темата за свекито е добре положението при нас че само се чуваме-хихи.Аз да ви питам малката от няколко дни сякаш и хърка носа..като дръпна с помпата няма нищо,като спи и яде не прави така...но като се разиграе се започва едно хъркане като малко прасенце 

Това ни е голям проблем.
Спа два пъти по 30 мин., разходих го и чак сега го приспах, надявам се поне 1 час да спи
И ако ви кажа как минава номера да спи сам, а не върху мен - на сешоар или електрическа четка за коса. Вече изгорихме една 

- да, по-добре е Мони, благодаря ти, че попита. Днес е игрив, мина му кривотията от снощи и днес вече всичко е наред. Остана ни само обрива, но определено е по-леко дереджето 
- добре дошла /отново/ в нашия приятелски кръг
ние живеем отделно от свекърите иначе, но 1 час гости ми се отразява психически 
- и на нас добре ни се отразяват, поизчисти се малко /още снощи/ поне вече не е така "разярен" обрива
- едва ли ще съм перфектна майка, но държа да понасям СВОИТЕ грешки,а не чуждите. А аз нали съм си чувствителна Марийка вечно оплаквам положението

Общо за 24 чАса изпива 600-650 мл. ... Ей сега я "мъчих" и за 1/2 час изпи 100 мл., ама не ми се щеше да я оставям без да е яла ... До сега е пила: 4,30-100; 7,30- 40; 9 - 60; 12- 130; 15-100 ... Ще има още 2 хранения в 18 и в 21, та се надявам да поеме още 200-тина мл. ...
Аз ще изчакам края на юли ... Май ... Ще видим колко е наддала на консултацията и ще решаваме с ЛЛ ... Препоръчани теми