Лятото дойде, а ФЕВРУАРЧЕТАТА мечтаят за слънце и море.

• 26 127
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви момичета за подкрепата.
Ето, днес свършихме в спешното с претопляне  #Cussing out #2gunfire сега ще даваме капки защото свекървата е много акълна #2gunfire
Целия е в пъпки, то не беше мачкане, прегръщане, завиване - нямаше как да не се претопли това дете, просто нямаше как. Сега се връщам от спешното, обрах си срамотиите, че съм млада майка а "как съм позволила да го претопля" - иди обяснявай за свекърва си.
Обадих ѝ се да ѝ кажа последствията от голямата ѝ прегриженост.
Съжалявам, че тупнах пак тая тема, но това беше върха

# 76
  • NE
Кръстева Ужас! Пъпчиците поне бързо минават. Дано след случката повече не ти се бъркат. Praynig

# 77
Надявам се Феичке, дано това е за урок и да разбере най-сетне, че каквото кажа /свързано с детето ми/ трябва да е закон за тях!
Завиждам благородно на nellyN че има километри разстояние с нейната. Честита месечинка Нели, извини ме, но сега се върнах да ви чета постовете. Целувки

# 78
Кръстева,наистина свекърва ти е за линч.Ако можеше бих купила еднопосочни билети до луната на мойта и твойта -да си правят компания Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. GreenХем ще има време там да ни плюят и да се оплакват на какви ужасни жени са попаднали синчетата им Laughing
Момичета,качих 2линка на предния пост,ама май не се отварят-на моята принцеса от вчера и от днес.Вие отваряте ли ги?

# 79
  • NE
Нели Отварят се, но ако копираш линковете само. Не е правилен кода за вграждане на снимка.
Иначе ще и изям голите краченца на малкото сладурче и как кротко седи в шезлонга. Heart Eyes Мойто диване кротува само в мен. Crazy

# 80

дано съм успяла този път.
Flower,моята е кротка през по-голяма част от деня,не мога да се оплача.Но пък като реши да реве.....тогавааааа #Crazy #Crazy #Crazyнастава невъобразим ужас #Cussing outЯвно показва характер и демонстрира сила на гласа Sunglasses

# 81
  • NE
О мойто реве така както аз виках докато го раждах. Нищо загубено няма при нас. Crazy

# 82
Божеееее, ами тя прекрасна бе.  ooooh! пу пу да не я хванат уроки бонбонка Heart Eyes

# 83
  • Варна
nelly N  да не сте от Аспарухово , много е сладка малката госпожица  Hug Hug Hug

# 84
Кръстева, разбирам те, че си ядосана. Неприятно е да ти се бъркат. И при нас от всички страни само съвети, което ме кара да се чувствам, че не правя нещо както трябва, но зная, че е така, защото бабите искат най-доброто за детето. Кажи на свекърва си, че се стараеш да бъдеш най-добрата майка и за Мони си такава!
Защо сте ходили в спешното, заради пъпчиците ли?
На малкия от няколко дни все му избиват червени петна от претопляне, а днес и пъпчици. Явно аз съм непукист  Mr. Green Внимавам да не го претоплям отново, но в тези жеги това е много трудно. Казаха ми за мехлем против тези пъпчици, но още нищо няма да мажа. НА вас какво ви изписаха? КАк е Мони сега?

Нели, много хубава бузланка е бебка  Simple Smile

Тази нощ сме спали 1-2 часа  Crazy Какво го мъчи малкия нямам идея.

# 85
Нели, страхотна е малката принцеска Heart Eyes Ама тя си е с прическа Hug Да цункаш босите краченца от мен  love001

Теа, и вие ли Sad Явно жегите ги мъчат бебоците и за това не спят. Вики тази нощ беше благосклонна, та поспах, но през деня ми го изкара през г...за. Не си затвори очите и за 5 мин, не спира да мрънка, ужас е просто. Отдавам го на жегите ама ако наистина е от тях, това означава още 2-3 месеца да жевея в ада Shocked

# 86
  • NE
Елефтерия Ще се кротне, може зъби да са. Абе спре ли да мирува и да реве и да не ще да яде са си баш зъби. Като четох тъй щяло да е около 2 години още.
Аз да взема да лягам да спа, че със свито сърце чакам включване. Вили след разходката във Варна е супер нервен. Не дава дори да го гушка баща му. Но при мен слуша или свикнах. newsm78

# 87
Thea - нашата баба го прави от лигундрене. Да си начеше крастата, че е баба, да си начеше крастата да го държи на ръце и т.н. Едно време си е било едно време. Гледам я тя как е отгледала деца - и мъжа ми и зълва ми са страшно болнави /това от изнежването/ опитва се да направи същото с внуците си /с племенниците е успяла/, но с Мони ще удари на сериозен 60кг камък, сиреч мен.
Ами обрива беше много силен, почти на червени петна. Беше много крив и се уплаших да не би да е нещо друго. Изписаха ни 3пъти на ден х 8 капки Фенистил. Казаха да ги давам в млякото /сутрин-обед-вечер 5 дни/. Четох листовката и пише, че се дават от 5 до 10 капки /пак 3пъти на ден/ и си правя сметката, че доста ще е силен обрива щом 8капки са ни предписали. Докато мине нацяло обрива ще се къпем само с водичка, без никаква козметика, казаха да огранича и мазането с лосион или олио през този период.
Важното е, че сега е добре, пораздвижи се, посмя се одеве на камерата на татко си и всичко е наред за сега и дай Боже така да остане.
Хубава вечер от нас момичета.  Hug

# 88
  • Varna
Здравейте, момичета! Поизгубих се нещо от ефир за ден-два, обаче сега наваксах с четенето, я и к писането, да не ме мислете.
sunny:*kiss, изв.че чак сега- Честита годишнина! Много щастие ви желая!
Кръстева, ох, тези баби!  #2gunfire Защо трябва до там да се стигне, че Мони да пострада! Дано бързо ви минат пъпчиците и повече бабата- настрана!
Тези два дни бяха изпълнени с празници и дълги разходки и затова не остана време да пиша. Вчера ММ имаше рожден ден, а днес Бобо стана на 4 месеца. И той като сладурката Евичка на Nelly/ нали са с родени с два-три часа разлика/ е кротък през повечето време, но като почне да реве- аааааааааа, край няма. Днес май отнесе двайсетина минути непрекъснат рев- едвам се успокои, и което е кофти, не знам от какво е. Две поредни вечери в един и същи час се започва- а като погледнеш- преобут, нахранен, леко облечен, направо не знам как да му помогна на детенцето. А иначе ето я най- новата поза на Бобоит- http://prikachi.com/images/715/7401715Y.jpg
Лека вечер!

# 89
Почвам 4-та опаковка Ясмин ...
Скрит текст:
Все не мога да стигна до АГ-то веднага след цикъл, за да ми сложи спирала  ooooh!

Ясмин  ги съдят в САЩ но не знам защо, по ТВ тук върви реклама ...

Не ми остава време тези дни ... много сме нервни

За зеленото ако и ние сме така откакто кърмата стана по-малко от АМ ... казаха че е нормално, не сме правили изследвания

Нели много готини сте

Лека от нас

Последна редакция: пн, 16 юни 2014, 05:53 от theHellgirl

Общи условия

Активация на акаунт