Лятото дойде, а ФЕВРУАРЧЕТАТА мечтаят за слънце и море.

• 26 126
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Шаренките се слагат на вратите, за да не си притисне пръстчетата. Ето тук се вижда по-добре за какво се ползват

http://www.aliexpress.com/item/baby-safety-door-stopper-baby-sec … 25294347.html?s=p

Има и други интересни неща
http://www.aliexpress.com/item/1PCS-High-Quality-U-Shape-Baby-Sa … 69360864.html?s=p

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-25-Pcs-Lot-Baby-Saf … 77999908.html?s=p

http://www.aliexpress.com/item/Safety-Kitchen-Gas-Hood-Knob-Swit … y/1642834728.html

# 61
Момичета и Симона ака много често зелено.... понякога е тъмно зелено понякога с лек отенък, но педи каза да не се притеснявам. Вие как мислите дали да направим някакви изследвания или да се доверя на педито

Лека вечер Hug

# 62
Добро утро и от нас Simple Smile Да ви питам по колко мл. хапват вашите бебчовце?Гери напоследък яде по 150мл. и то със зор..може би жегата и се отразява.Инъче за спането нямаме проблем Simple Smile Сега като отидем на консултация ще питам педи дали да започваме захранването.  Само да уточня че малко сте объркали датата на раждане,не е януари,ами 11.02. Simple Smile Приятен и слънчев ден от нас  Praynig

# 63
Добро утро, с пожелания за прекрасен ден Hug
Flower Fairy,Thea благодаря за инфото за кърпичкие,силно се надявах да действат като лексотан за бебета  Grinning.
Явно има доста фенове на алиекспрес. Аз също се чудих за тоя гриф, но в последствие поръчах ето това http://www.aliexpress.com/snapshot/6112734967.html
За сега на каката е по забавно, отколкото на беба.
Elefteria добре подсещаш, че този момент наближава.

С интерес чета как захранвате. Педи каза да почвам, но аз все още изчаквам. Мисля на 5 пълни месеца да започна.
museto86 не мога да кажа, колко ядем, но със сигурност жегата и намали апетита. Но пък предлагам млекце по начестичко.
ivetka88 и ние сме така, но гледам да не се филмирам много.Довери се на педи според мен.
Айде тръгваме по разходки, че не се знае кога ще завали.

# 64
Здравейте, днес мисля да пробвам моето пиле с картофче пак, аз започнах с него, но ми се стори че се е обринала и го спрях за няколко дни, за това и дадох морков.
Кръстева и ние пием много вода или чай същото количество като вас, предполагам е от топлото, събужда се даже с пресъхнале устнички, като й дам водичка се успокоява, но и с нея заспиваме, докато не напълни стомахчето не заспива.
Ще пеша по-късно как е минало днес хапването. Лек ден!

# 65
Здравейте момичета,

Бързам да се похваля, малкото кифленце посяга към всичко, което и подадеш и вече е съвсем целенасочено newsm44  Подаваш и нещо, тя просяга ръчичка, хващаго и хоп-в устата  Joy
За сметка на това няма никакво намерение да се обръща на никъде Sad Уж е дребна ама и тежи дупето Laughing

Тази нощ се е будила само веднъж към 4.00ч, цокна малко и после чак в 8.00ч. Направо преспах newsm68

Ох, хайде да сготвим нещо, че мъжете ми ще искат да ядат след малко ooooh!

# 66
  • Варна
Elefteria   добре че ни подсети и аз мисля че не е късно за обезопасяване , тъкмо и ние ще свикнем особено с това
http://koli4ki.com/product_info.php/cPath/54_55/products_id/7287
http://koli4ki.com/product_info.php/cPath/54_55/products_id/7298
 Само незнам какво ще правя с цветята имам много палми във вкъщи с наредени мидидички и камъчета по саксиите , приемам идеи всякакви .
И ние сме с зелено ако ivetka88 , но с мехурчета , ЛЛ предположи че може би е от зъбките които ни избиха , но се  опасява и от бактерии .Пуснали сме  чревна микробиология  и чакаме резултати , в понеделник ще се разбере . Заради акото отложихме за пореден път ваксината

# 67
И ние сме с зелено ако ivetka88 , но с мехурчета , ЛЛ предположи че може би е от зъбките които ни избиха , но се  опасява и от бактерии .Пуснали сме  чревна микробиология  и чакаме резултати , в понеделник ще се разбере . Заради акото отложихме за пореден път ваксината

А как се прави това изследване? Колко парички е и за колко време стават готови резултатите?
Леле засипах те от въпроси

# 68
Здравейте момичета Hug
Elefteria - много ти благодаря за обяснението Hug със сигурност ще огледам онлайн магазините и ще поръчам
Днес не съм много в настроение.
Скрит текст:
Дойде свекървата и за 1 час ми вдигна нервите до небесата. Казвам ви, не мога да я износвам вече! Едвам се сдържам да не я наредя както аз си знам.
Аз съм най-лошата майка / да знаете / защото не си гледам детето както трябва! Казвам ви, нервната ми система не издържа вече. Да си идва мъжа ми, че ще полудея. Не стига че сама си гледам детето, от никой нито съм получила, нито съм поискала помощ, ами и ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ такива усти ми вадят! Омръзна ми! Не мога повече по дипломатичен начин да се разправям с нея! Днес ѝ показах, че не само ме дразни, ами ми е противна вече!  smile3518 Всичко ми идва в повече вече.
Извинявам се за оплакването, но сякаш като споделя на непознати повече ми олеква

# 69
  • Англия
Кръстева, много неприятно, гледай да ти минава през ушите, защото пък и обтегнатите отношения не са добър избор. Има тема за свекървите в "Семейни отношения". Аз ги чета редовно, макар майката на съпруга ми да я чувствам почти като родна майка, но страшно се забавлявам. Ако прочетеш там какви невероятни свекърви има и за какви грандиозни изцепки става дума, ще те олекне и ще видиш, че твойта не е чак такова голямо зло Simple Smile

# 70
Кръстева, напълно те разбирам Hug
Скрит текст:
Нали знаеш, че от нея нищо не ти зависи. Приемай всичко на майтап, така хем няма да се дразниш, хем няма да се изпокарате. Да, ти си най-лошата майка на света, гледаш си детето ужасно, не знам как е оцеляло толкова време с такава майка  Joy

Ако това ще те успокои, за свекърва ми освен, че съм най-лошата майка на света, ами детето ми е кривокрако, кривогледо и ще е чудо, ако се оправи (така говореше за сина ми). Няма нужда да ти казвам, че най-боли да те настъпят за детето ти. Аз и отговорих, че на всичкото отгоре пишката му е малка и топките са му големи Joy
Слава на бога детето нито е кривокрако, нито е кривогледо, но дори и да беше на боклука ли да го хвърля? Каквото е - такова ще си го гледам, мое си е.
Та да знаеш винаги може и по-зле да те настъпи, за това си го пускай покрай ушите и хич да не ти пука Peace
Каквото и да ти говори, помни, че ти си най-добрата майка, която прави най-доброто за детето си, а критици винаги се намират Hug

# 71
Здравейте ,мами  bouquet
Днес моето гущерче Ева става на 4 месеца Heart EyesПочерпете се за нейно здраве,наздраве!
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%B5%D0 … .html%3B500%3B334
Вчера вечерта изядох една кутия сладолед-цялата на 2пъти BlushМного съвестно ми стана после,ама бях много изтощена след 2часовото носене и забавляване на нервно ревящо бебе у дома.И си направих подарък-доста глупав,признавам си ,но пък какво щастие беше само след това Joy
Днес с гузна съвест навъртях около 5 км с количката и после още половин час упражнения за корем и дупе.Смятам да тренирам в къщи вече всеки ден,като увеличавам продължителността по малко.Сега съм 56.5кг,което не е зле според мен,имайки предвид,че на тръгване към родилното бях 72 #Cussing outЗа моите 166см тези килограми бяха кошмарни,а и от 16годишна съм с едно и също тегло-плюс минус 2-3 кг зиме/лете.
Кръстева,напълно те разбирам за свекървата,съчувствам ти ти искрено и освен да ти пожелая здрави нерви друго не се сещам.При мен правилото "колкото повече километри ,толкова повече спокойствие"важи с пълна сила.За съжеление -само на час път сме #2gunfireНо...все е нещо като си представя ,че има и такива,които живеят под един покрив,направо ми се изправя косата #Crazy[imghttp://prikachi.com/images/45/7400045r.jpg
][/imghttp://prikachi.com/images/46/7400046n.jpg]
Хубав ден и целувки

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 19:53 от nelly N

# 72
  • NE
Елефтерия Браво на Вики. Hug И ние си кръстосваме ръчичките, държим залагалките и ръцете на мама. От както почна Вилито да го прави се успокои значително и почна да спи повече. Много се радвам, че и вие спинката вече. Hug
Благодаря за линковете. Отдавна се каня да гледам какво има за обезопасяване. Peace
Муцето Вече сте на правилното място с малката принцеса. Hug
Кръстева Да ти пука само от Мони, щом те приема за най-добрата мама за него значи си такава.
Скрит текст:
А който е имал даце да си ги е гледал навремето и да не се меси. Внучето не значи нейното дете!  Crossing Arms
Нели Честита 4-та месечинка на Евичка.  bouquet

Вилито отказа и пащърнак, но и дадох ненавреме и силно превъздуден. Утре ако откаже го приемам, че мъ е рано и отлагам за 5 месец.

# 73
Привет!;)
От алито съм пазарувала само веднъж. Купих си стикер за стена с малкия принц. Само там намерих какъвто искам. Повече не съм влизала, че ще падне голямо малтретиране на кредитната карта, а тя е и без това измъчена.Wink Много пазарувам по интернет, тъй като живеем в малък град и тук няма разнообразие в магазините.
Честита месечинка на адашката Ева.Wink
Кръстева, имаш подкрепата ми! Покажи на свеки кой е шефът!;) Ти си майката и знаеш кое е най-добро за детето ти. Как да е облечено, какво и кога да яде и т.н. Не позволявай да ти се месят и от рано сложи границата, да си знае мястото. Иначе ще остане така за вечни времена. Търпене, съобрязяване, компромиси - никой няма нужда от тези подтиснати чувства. Според мен се натрупват и в даден момент изригват и ще го отнесат най-любимите ти хора. Детето и мъжът ти. Давай право куме в очи и каквото ти е на сърцето. Wink
А бебка ми е супер активна тези дни. Върти от гръб по корем и обратно. Оставям я само на земята или в леглото, когато не съм с нея - примерно мия чинии или гладя.
Има дни като вчера, в които реве нон стоп и не мога да намеря причината. Беше просто ужасно. Ако това са зъбите... Cry Давам й от прехваленото немско озанит, но не мога да определя дали я облекчава. Ще кажа по-нататък. Слюнчи се и й е супер да дъвче жирафа или пръстите ми.
Кърменето стана леко неприятно. Мислех, че е гадно, че ме ползва за биба в началото, но като гризалка е... Все повече вървя към шишетата и сигурно ще мина само на изцеждане.

Последна редакция: нд, 15 юни 2014, 18:13 от FrauSt

# 74
  • Варна
И ние сме с зелено ако ivetka88 , но с мехурчета , ЛЛ предположи че може би е от зъбките които ни избиха , но се  опасява и от бактерии .Пуснали сме  чревна микробиология  и чакаме резултати , в понеделник ще се разбере . Заради акото отложихме за пореден път ваксината

А как се прави това изследване? Колко парички е и за колко време стават готови резултатите?
Леле засипах те от въпроси
Купуваш си от аптеката стерилно шишенце , чакаш бебчо да си свърши работата като гледаш по възможност акото да няма достъп до урината от памперса .Ако вземеш проба по късно през деня ,може да се съхрани в хладилник . В лаборекспрес изследването струва 7,70 лв ., ако се наложи антибиограма се плаща отделно . На мен ми казаха че след 4 дни ще е готово
Дано съм ти помогнала , аз пуснах изследването за мое успокоение ,че съм паника голяма .Мисля че може да мине и по здравна каса , но не съм сигурна

Общи условия

Активация на акаунт