Да ви питам по колко мл. хапват вашите бебчовце?Гери напоследък яде по 150мл. и то със зор..може би жегата и се отразява.Инъче за спането нямаме проблем
Сега като отидем на консултация ще питам педи дали да започваме захранването. Само да уточня че малко сте объркали датата на раждане,не е януари,ами 11.02.
Приятен и слънчев ден от нас

.
Подаваш и нещо, тя просяга ръчичка, хващаго и хоп-в устата 
Уж е дребна ама и тежи дупето 

със сигурност ще огледам онлайн магазините и ще поръчам
Всичко ми идва в повече вече.

Почерпете се за нейно здраве,наздраве!
Много съвестно ми стана после,ама бях много изтощена след 2часовото носене и забавляване на нервно ревящо бебе у дома.И си направих подарък-доста глупав,признавам си ,но пък какво щастие беше само след това 
За моите 166см тези килограми бяха кошмарни,а и от 16годишна съм с едно и също тегло-плюс минус 2-3 кг зиме/лете.
Но...все е нещо като си представя ,че има и такива,които живеят под един покрив,направо ми се изправя косата
[imghttp://prikachi.com/images/45/7400045r.jpg
И ние си кръстосваме ръчичките, държим залагалките и ръцете на мама. От както почна Вилито да го прави се успокои значително и почна да спи повече. Много се радвам, че и вие спинката вече. 

Много пазарувам по интернет, тъй като живеем в малък град и тук няма разнообразие в магазините.

Давам й от прехваленото немско озанит, но не мога да определя дали я облекчава. Ще кажа по-нататък. Слюнчи се и й е супер да дъвче жирафа или пръстите ми.Препоръчани теми