Искам и аз да се включа, като майка на такова. Моят юнак се роди също на 13.02. Много кротко и спокойно дете, но от известно време ни мъчат зъби. Мажа с Calgel, обаче май не ни се получават нещата. Силно се надявам трудни да са само първите няколко зъбчета. Защото ако вски зъб ми изкарва така, ще е голям зор 
Надявам се да ти е приятно тук
Също каза никакъв допир с водата и пясъка.

Дано да минава и тоя зор, че не си е работа
Още на следващата консултация, ще питам педито за море, тъй или иначе плановете са ни за към края на август, когато уж няма да са чак такива жеги.
И да видим дали този месец, ще си бием рекорда по ръст
(За миналия месец цели 5 см порастнал)
Само дано и педито, да си даде благословията и мятам Малчо в колата. 

Вероятно ще направя окончателен избор след преглед при ортопед,който обаче ще е другия месец-да доближим 6те месеца първо 

Твоят Балчик ми е любимо място на север от Варна,въпреки че през юли и август е пренаселено,но все пак има много атмосфера.Обичаме да се разхождаме по крайбрежната алея дори и през зимните месеци,когато не е много студено.Като морско чедо/прабабите и прадядовците ми са гърци/ съм много привързана към морето и дори през някой януарски мрачен ден,когато водата и небето се сливат в едно голямо сиво петно ,ми действат успокояващо
Така че за сега ще си ходим на плажа до нас,все пак сме на 10мин от него.
А такава мини палатка или нещо като заслон за плажа е много добра идея,ние с ММ видяхме на нашия плаж и дори обсъждахме да купим същото за бебока.За сега ходим без нея на плаж,оставяме я на баба и,но другия месец към края също мислим да я включим в плажуването-вече ще е на 6месеца
Утре посрещаме гости-сестра ми с децата кацат от чужбина за ежегодната лятна ваканция тук,ще има първа среща с малката принцеса и от сега се вълнуваме:)

И бебка позира 

Завиждам ви благородно за плажовете...както и на другите морски мами

Ние сме готови със снимката, пращааам 

Сега ми е точно на 5 мин пеша и не ходя почти никога... Но си е друго, да, когато е наблизо и сутрин мирише на море 

.
. Малчо вече реагира и се обръща на галеното си име , а от днес вече сериозно си яде краката
.
. Цял ден се надявах, но сега погледнах в синоптика и си го дават дъждовно за утре.
отивам да спя и аз
Ама, такова ми било детето. Много са сладки, като започнат да откриват частите на тялото си
Ние вече открихме много важен орган
и се започна едно яко дърпане. Голям зор е докато му сменям памперса.
A напоследък ми е все по-трудно да го озаптявам, даже докато спи. Голяма нинджа ми е.
За сега обаче сме усвоили предимно звуците (на нинджите). Цял ден е едно викане и крякане... А ме изненадва и с все по-странни пози на сън, в които го намирам сутрин...

) Продължаваме със захранването, последо му направих картофено пюре, но го разредих с малко бульон (колкото за аромат) от печено месце. Много му се услади.

Какво ли е искал да каже ортопеда? До какви последствия води ранното сядане при момченцата? Ох притесних се сега, че нащия май от по рано започна да сяда
Бебо е много сладък, а как сладко си спи