дрехите на мъжо. 
-ки на всички
Акането - по един път на ден, но кактои трябва. Докарва го на количество и мирис. Като захраня не ми се мисли как ще е... Звукове и гледки трудно ме втрещяват, но виж аромати... 

Днес дори успяхме да се разходим,преди малко беше изгряло едно хубаво слънчице,а сега малката спинка на балкона в количката
Вчера ходихме на ДК.Порастнали сме 3 см и 500 гр и вече сме цели 58 см и 5.670 гр.Финна мадама го раздава,но нали е мацка
Малко се ядосах, понеже нашата педи беше болнични и имаше някаква смотана заместничка,която на нито 1 въпрос не можа да ми отговори.Дари има зелено ако от неделя,чак се постреснах.Заместничката каза,че цветът нямал значение,важна била консистенцията,слуша гърдичките,гледа гърлото,нищо нямаяе.Давам инфакол и каточели се оправи акото малко.Странно е,че примерно сутринта е жълто акото,после става зеленикаво.По принцип акаме по 1 път на ден,а сега от неделя по 3-4 пъти

Не е готов и това го изнервя.

Най-вероятно е от зъбки.

ДО сега си записвах само като имах повече от 3 планирани покупки,вече ще правя списък за всичко.....и ще трябва да пия гинкобилоба или нещо друго за памет май
ЕГНто ли е,хормони ли......
до сега една капка дъжд не е паднала 
после я кърмих и после вече започна пълна програма-шезлонга,носене на ръце-от мама и тате на смени,активната гимнастика,мятане в леглото,
песни,къхкане,гъхкане,мрънкане и така два часа.За сметка на това като заспа към 0ч се събуди в 6.15.

Е няма такъв рев. Много ми става жално за тези малки душички. Иначе мерките ни са в пълна "конкуренция" на magyg 5600 кг. и 57см. 
Добре, че моята е на приличното разстояние от 200 км, Виждаме се два пъти в годината за по 5-6 дни. Е достатъчни са да се изнервя. Съчувствам на всички,които имат всекидневен сблъсък с такива елементи.
на мен ми се струва, че откакто родих много съм затъпяла, много мозъчни клетки са ми се губят нещо...какво като си напишеш нещо на листче, като забравиш да си го извадиш
положението е много сериозно...но може пък и да е склероза, не се знае... 
Препоръчани теми