Пазаруване от Aliexpress.com 31

• 36 574
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
Кой номер да поръчам от форумския панталон талията ми е около 82 см ханш 106 см. Панталон не съм поръчвала до сега и се притеснявам.

И ако може да ми препоръчате продавач на форумското сако.

42 .  Аз съм с 104см ханш. Мои са снимките в предната тема ,в която съм описала всичко точно Simple Smile Даже една мн мила съфорумка от тук (  bouquet ) качи моя снимка и в ФБ(ако не ти се връща на зад в темата )

# 31
Radost Nezemna да не те отчайвам, но:
1. Не съществува в природата естествено синя орхидея. Тези които ги има по магазините цъфнали са оцветени.
2.  Орхидея от семена се отглежда изключително трудно и в специални условия. Отделно, че и е нужно мноооогооо време.
Въпреки това ти желая успех с начинанието и да се похвалиш как върви.

Аз вече се отчайвам дали ще си получа една от поръчките. Пътува вече от 55 дни. Преди 15 дни писах на продавача, че няма движение и да провери. Той пък ми удължи срока с още 30 дни /станаха общо 90 дни/ и ми каза да изчакам, че до няколко дни ще е при мен. Е да ама не. До колкото аз разбирам хич не пътува а чака, ама какво не се знае. Дали мога да повдигна диспут или да чакам? Не смея пак да пиша на продавача, че ще вземе още да ми увеличи времето. Не си е направил труда дори да провери в пощата а ми копира информацията от интернет, която и аз виждам.

2014-04-24 13:04, 苏州国际, 出口总包互封开拆, 保加利亚, Opening, BG
2014-04-24 12:56, 苏州国际, 出口总包互封封发, 保加利亚, Dispatching, BG
2014-04-22 13:19, 南通邮政局函件局, 收寄局收寄, 保加利亚, Collection, BG

# 32
Размер талия на 34 в изпрано състояние - около 35-35.5см.
Благодаря ти   bouquet
Явно съм си поръчала поне два номера по-големи.Дано продавачът да прочете съобщението ми и да изпрати по-малкия номер.

# 33
Някой от вас дами да е поръчвал тези:
http://www.aliexpress.com/item/2014-new-fashion-women-loose-blou … s/1845581208.html

http://www.aliexpress.com/item/New-2014-Summer-women-blouse-Fema … s/1842072316.html
Притесняват ме материята им,че няколко пъти  вече съм се "парила" с онази изкуствена/найлонова/спарваща тяхна си материя  Rolling Eyes

# 34
  • Пловдив
Здравейте!
Някой поръчвал ли си е 10-инчов таблет от сайта?
Моля, препоръчайте ми модел и продавач!
Благодаря! Simple Smile

# 35
Здравейте!
Благодаря! Simple Smile

До колко пари би могла да дадеш за този таблет?  Simple Smile

# 36
  • Пловдив
да ви следя   bouquet

# 37
Запис.  bouquet

# 38
  • Пловдив
Здравейте!
Благодаря! Simple Smile

Парите са определящи само до степен да не се окаже, че ще ми е по-изгодно да го купя от България.  Mr. Green
Ще ми се да открия нещо подобно на Samsung Galaxy Note 10.1 /моделът с 3G/, но на по-добра цена. Simple Smile

# 39
Здравейте досега само ви четях, но имам проблем та накратко поръчах от сайта сандали и днес ги получих, но са ми изпратили две десни сандали вместо лява и дясна. Веднага писах на китаеца и му изпратих снимки и от тогава нищо не ми отговаря. Мисля да изчакам до утре и пак да пиша и ако и тогава не отговори какво да правя? Да отворя диспут и да му сложа негативен фийдбек или? А сандалите много ми харесват...

# 40
Здравейте!
Благодаря! Simple Smile

Парите са определящи само до степен да не се окаже, че ще ми е по-изгодно да го купя от България.  Mr. Green
Ще ми се да открия нещо подобно на Samsung Galaxy Note 10.1 /моделът с 3G/, но на по-добра цена. Simple Smile

Pipo M9 PRO 3G ако тържиш на 3G-то - прекрасна комбинация от цена и качество.

# 41
Ако може да ми препоръчате комплект за 2г.дете панталонки(дълги),блузка (къса) и евентуално горнище Simple Smile Искам да го подгпрвям за детската ясла Simple Smile

# 42
  • Русе/Germany
Мерси за новата темичка   bouquet

doh Голяма съм шматка! Дано да има шанс да поправя нещата, тръгнах да си поръчвам форумския панталон, но видях, че NBM ще пише размери и реших да изчакам докато прочета тя какво ще каже. Но стигнах до едно положение на поръчката и сега тя си ми стои като поръчка
Скрит текст:
но сега искам да променя размера (ако може). Талия 77см и ханш 93см, това ще ми е малко  ooooh! И въпроса е дали може да сменя размера, и ако не може, какво да я правя тази поръчка и това реално поръчка ли е, след като не съм въвела карта и не съм платила.
Дано някой да ме разбере, че с моето обяснение Crazy

# 43
Записче и от мен Simple Smile да следя ..... #Crazy Имам  доста поръчки ,но като пристигнат ще показвам  Laughing

# 44
  • София
Чакам 5 неща и нищо,все си стоят повечето над 30 дни на едно място поръчките и не мърдат Thinking
Преди време получих това одеалце и съм много доволна.Отвътре е подплатено с памучен плат и си отговаря на размера:
http://www.aliexpress.com/snapshot/6082161495.html

Общи условия

Активация на акаунт