Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 064
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Готини !

# 196
Здравейтее!

Първо да честитя на Ели, преди да е  свършил деня. Снощи така яхнах, метлата ,че те забравих, за което искам да се извиня.

Честит Рожден ден, Елии :*
С пожелание за крепко здраве, лично щастие и чудесни мигове!

# 197
Керем, ако не се чувстваше тъпо заради простотиите на Мела, нямаше да търпи толкова. Ама понеже е с вързани ръце и няма моралното право да казва, каквото и да е било за това си мълчи. Mr. Green
Иначе преди как си я пазеше - 10 , 11, 13 епизод  Mr. Green

# 198
Dedikoducu Çocuk
‏@dedikoducucocuk
Güneşi Beklerken de sahil çekimleri varmış. Dediğim gibi tren garın da çekimler olmuş hatta yine olacakmış.

С Гугъл
В очакване на слънцето имаше снимки на плажа. Както казах, на гарата също беше стрелба дори няма да се случи отново.

# 199
  • София
Нямам против Ямкер, но защо преди важни серии се появяват снимките им?!  ooooh! Това ми е неприятно. И със снимката от МОЛ-а беше така.
Сега е още по-важно да имат стабилен рейтинг, за да има сезон 2, ако и актьорите го искат разбира се.

Керем няма право да й казва нищо: заряза я със сватбена рокля, целуна Джейн пред очите й, наговори ли един куп глупости и сложи черешката на тортата в караваната.  ooooh!
Преди това умишлено я дразнеше с Джейн.  Crossing Arms
А, и нали се сбогува с нея в Г., какво още прави около нея?  Mr. Green

Зейно още не знае даже, че е бил прострелян заради Джейн, но пък и Керо не знае за колието. Изобщо има доста материал за сезон 2, ама ..........   33uu

# 200
Скрит текст:
Сигурно сте коментирали, но  Mr. Green

Бора явно е мазохист  Joy Joy Joy Joy

Трябва да се върна в старата тема да дочета страниците  ooooh!

Не сме коментирали дали Бора е мазохист,ама май е трябвало,но все пак Зейкер още не са заедно.Зейно нека още малко му пили нервите на Кирето Peace Peace Peace Peace

Нека да му пили нервите на Кирето-заслужи си го! А Борето остава с "надей са,Гергино! hahaha hahaha hahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 201
Мише, лошото е, че Зейнеп не налетя да оскубе Джейн. Докато Бора ще изяде боя и то имам чувството, че няма да е веднъж  Joy Joy Joy Joy

# 202
  • София
Мише, лошото е, че Зейнеп не налетя да оскубе Джейн. Докато Бора ще изяде боя и то имам чувството, че няма да е веднъж  Joy Joy Joy Joy

Жал ми е за Бора, защото:

1. наистина хареса Зейно, беше до нея в тежък момент и вероятно вижда сродна душа;
2. ще го отнесе яко от Кирето.

# 203
  • София
Е как какво прави Мише? Зейкерче прави!

# 204
  • София
Е как какво прави Мише? Зейкерче прави!

Joy

Ама, нали каза БИТТИ и си тръгна?!  Mr. Green

Скрит текст:
Защо заглавието ни е "Аз без теб съм НИК"  newsm78

# 205
Той Керем от вътре си му идва. Хем си вика, че не може нищо да каже, хем изгаря направо  Joy Joy То Зейнеп такъв шамар му нацепи той като целуна Джейн  hahaha hahaha hahaha
Вижте какво направих  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 206
Аксел и той е тук , а Мелис къде е?

# 207
  • София
Да де, ама после се сети, че не е готово ЗейКерчето, а имат план график и се върна за него, след като го направи се връща пак на старото положение  Joy Joy Joy

# 208
  • София
В този ред на мисли къде е шалът, който Керо душеше, а на сет-а го душеха и двамата? hahaha т.е. Ханде учеше Керо как да души шала.  Laughing

Тери, той шамарът дълго време беше в подписа на Ани /май/.  Mr. Green

# 209
  • София
Забравен е шала вече, мен ако ме питате, на Кире след това му се случиха толкова неща, че вече го е забравил!

Аз ако бях, щях да му обърша един цигански, тоя на Зейно беше мноу лекичък.

Общи условия

Активация на акаунт