Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 081
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • Дъблин

И да е пълна картинката за днес
Скрит текст:

да са живи и здрави!!! тази тема е капат за мен Simple Smile

# 181
  • Дъблин
ЕЕЕЕЕ вие в латиснка теленовела го направихте. чак пък дете да имат....
аз си мисля, че може да е замесен в убийството на Мехмед, за деца хич не си мисля.
Ако Ахмед я е извикал?

Гери Hug Heart Eyes ако я е извикал откъде я познава и как я е намерил,като според мен и Мехмед незнаеше къде е?
Веси  Hug Hug Hug ама това е Ахмед. той май всичко знае Simple Smile
Точно това на дали.Първо от къде знае,че майка им е жива изобщо-тя можеше да не е жива след толкова години,дори децата си не е потърсила.Второ за какво трябва да я вика?
Ами незнам, така си мисля. все пак може в миналото да се е случило тя да е избягала заради Мехмед - да я е тормозел ... хиляди варианти ...

# 182
Оставете ги Якер, да се оправят  Laughing Писна ми и от тях  ooooh!
Тия до кога ще ни лъжат финал ли ще е , край на сезона ли ще е  Crossing Arms

# 183
аз си мисля, че може да е замесен в убийството на Мехмед, за деца хич не си мисля.
Ако Ахмед я е извикал?

Гери Hug Heart Eyes ако я е извикал откъде я познава и как я е намерил,като според мен и Мехмед незнаеше къде е?
Точно това на дали.Първо от къде знае,че майка им е жива изобщо-тя можеше да не е жива след толкова години,дори децата си не е потърсила.Второ за какво трябва да я вика?
Ами незнам, така си мисля. все пак може в миналото да се е случило тя да е избягала заради Мехмед - да я е тормозел ... хиляди варианти ...
Мехмед може да е всякакъв но не мисля,че я е биел.Ако беше така щеше да бие и другата си жена,която спа с Аксел,а нищо не и направи,дори не я докосна Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За да си е тръгнала,значи виновната е била тя,затова е оставила децата при него.Една майка иначе би ли ги оставила  Peace Peace Peace Peace

# 184
За оправяне на вкуса..

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 185
# 186
Сигурно сте коментирали, но  Mr. Green

Бора явно е мазохист  Joy Joy Joy Joy

Трябва да се върна в старата тема да дочета страниците  ooooh!

# 187
# 188
  • Дъблин
Ако Ахмед я е извикал?

Мехмед може да е всякакъв но не мисля,че я е биел.Ако беше така щеше да бие и другата си жена,която спа с Аксел,а нищо не и направи,дори не я докосна Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За да си е тръгнала,значи виновната е била тя,затова е оставила децата при него.Една майка иначе би ли ги оставила  Peace Peace Peace Peace

Така така съгласна съм, ама да има тази йена дете от Ахмед, това някак си него вярвам. Ахмед може да е убиец, ама да изневерява на жена си не е . със сигурност

# 189
Сигурно сте коментирали, но  Mr. Green

Бора явно е мазохист  Joy Joy Joy Joy

Трябва да се върна в старата тема да дочета страниците  ooooh!

Не сме коментирали дали Бора е мазохист,ама май е трябвало,но все пак Зейкер още не са заедно.Зейно нека още малко му пили нервите на Кирето Peace Peace Peace Peace

# 190
Бора ще го играе същия като Джейн. Ще се появява да изнервя Керем  Mr. Green

# 191
Бора ще го играе същия като Джейн. Ще се появява да изнервя Керем  Mr. Green

Аз на Джейн не се кефих,ама на Бора много ще се радвам като дразни Кирето Peace Peace Peace Peace

# 192
Тери,Веси,  не е мазохист, но определено си търси белята и ще я намери.

# 193
След целувката между Зейкер Кирето още повече се надъхва да си я върне обаче Joy Joy Joy Joy Joy
Не си я дава на Борката Joy Joy Joy Joy

# 194
Момичета,за да подмогнем бъдещето на сериала ви предлагам утре в Туитър (който има) да не спираме да ритуитваме хаштага на епизода ! Какво ще кажете ?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт