Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 086
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Хайде пак зависело от рейтинга.  ooooh! Еееееееееее, аман. Онзи ден нали имаше туит на една жена от екипа, че ще е финал на сезона, сега пак не се знае.

Стига вече, луди станахме!  Crossing Arms

# 166
   Момичета понеже ще отсъствам , нека който желае в понеделник след 10:30 часа
  да провери и сложи рейтинга в темата  Peace

http://www.ucankus.com/ratingler

# 167
Някой мислил ли е за варианта наистина майката на Аксел и Бегюм да е имала нещо с Ахмед и заради това Мехмед  да го мрази толкова,а това е причина и толкова години да не се е появявала пред децата си Peace Peace Peace Peace

# 168
  • София
  Момичета понеже ще отсъствам , нека който желае в понеделник след 10:30 часа
  да провери и сложи рейтинга в темата  Peace

http://www.ucankus.com/ratingler

Краси, ще гледам да се включа към 10:30ч, дано тази седмица да измерват и временен рейтинг, за да се ориентираме още утре /макар и трудно/, накъде вървят нещата.  Peace

# 169
  • София
Да не се окаже, че някое от децата е всъщност дете на Ахмет

# 170
Да не се окаже, че някое от децата е всъщност дете на Ахмет
Бу  Hug Heart Eyes
Нали това казвам и според мен е Аксел

# 171
Не за друго,а за да излезнат братя Керем и Аксел Peace Peace Peace Peace
Явно с Баръш няма да са-досега не се набляга на такъв сценарий Peace Peace Peace

# 172
Някой мислил ли е за варианта наистина майката на Аксел и Бегюм да е имала нещо с Ахмед и заради това Мехмед  да го мрази толкова,а това е причина и толкова години да не се е появявала пред децата си Peace Peace Peace Peace

Може,може......кой знае какво ще скалъпят сценаристите? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Но си е вярно,че всяка омраза си има повод  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 173
  • Дъблин
ЕЕЕЕЕ вие в латиснка теленовела го направихте. чак пък дете да имат....
аз си мисля, че може да е замесен в убийството на Мехмед, за деца хич не си мисля.
Ако Ахмед я е извикал?

# 174
  • София
Ако е Аксел ще е чок интересанте, ама не мисля, че Мехмет е знаел, защото той беше издигнал Аксел в култ. Нали Джихан в един епизод каза: За какво ще говоря с човек, който нарича сина си паша!

# 175
аз си мисля, че може да е замесен в убийството на Мехмед, за деца хич не си мисля.
Ако Ахмед я е извикал?

Гери Hug Heart Eyes ако я е извикал откъде я познава и как я е намерил,като според мен и Мехмед незнаеше къде е?

# 176
Ако е Аксел ще е чок интересанте, ама не мисля, че Мехмет е знаел, защото той беше издигнал Аксел в култ. Нали Джихан в един епизод каза: За какво ще говоря с човек, който нарича сина си паша!
Убедена съм,че Мехмед не е знаел,ама така си и умря,без да научи Joy Joy Joy Joy Joy

# 177
  • Дъблин
Ако Ахмед я е извикал?

Гери Hug Heart Eyes ако я е извикал откъде я познава и как я е намерил,като според мен и Мехмед незнаеше къде е?
Веси  Hug Hug Hug ама това е Ахмед. той май всичко знае Simple Smile

# 178

И да е пълна картинката за днес
Скрит текст:

# 179
Ако Ахмед я е извикал?

Веси  Hug Hug Hug ама това е Ахмед. той май всичко знае Simple Smile
Точно това на дали.Първо от къде знае,че майка им е жива изобщо-тя можеше да не е жива след толкова години,дори децата си не е потърсила.Второ за какво трябва да я вика?

Общи условия

Активация на акаунт