Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 275
  • 748
  •   1
Отговори
# 120

Сияещата звезда от сериала "В очакване на слънцето"-Ханде Догандемир вчера била забелязана в Търговския център.Ханде обядвала с приятелка  и дълго си говорили.После се срещнала с друга приятелка.Ходили по магазините и пазарували
Приятелки?????????? Без Окан!Макар че аз го харесвам!Но след тази химия между Ханде и Керем,Окан май само е параван! newsm78 не ме стреляйте!

# 121
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Да не ви изгубя.  Hug

Темата става все по-хубава, изчистена и с подробна информация!

Благодаря на всички, които за допринесли.  newsm51 smile3525 newsm51

Снимките на Ямкер не ми се коментират, че се настройвам за серията утре.  Heart Eyes

Скрит текст:
Снощи мачът беше страхотен. Приятно изненадана останах от Холандия.  Peace

Бабче, още малко и варненци си идваме по родните места.  Wink

Мише, лайквам всичко! ...и аз така - и за темата, и за мача, и за Ямкерските намеци... освен за последното, щото не съм от Варна  Wink Но пък съм родена сравнително близо до Варна - в Търговище:), та затова и най-много съм била на море на северното ни черноморие и много си го обичам.  А след ден и половина, за първи път в живота ми, живот и здраве,  ще пробвам как е на гръцкото   grinning039   sun   Нямам търпение, само дето може би няма да мога да гледам утре вечер серията, ама.... ако там има добър wifi ще се пробвам на умното ми телефонче ...а и трябва да ви чета от време навреме, че после ще ми е трудно да наваксам  Wink Божеееее...голямо зарибяване, голямо чудо... на море отивам и пак за вас и за сериала мисля  Crazy

Много е готино у гръцко!Има Ясо паликаре,узо,чисто море,жарко слънце и Василис Карас!

Весела ваканция!         

Бабчеее  Hug  Heart Eyes мнооого благодаря  Kissing Heart Ще пробвам от всичко по много  Wink

Скрит текст:

Специален поздрав за отиващите в Гърция!
Бабче, радвам се, че отново си на линия! Аз може да съм от скоро, но съм изчела толкова теми назад, че бях свикнала с присъствието ти в темата.  Hug  Hug  Hug
Когато сте всички заедно разговорите са много забавни... вдъхновявате се една друга и ставате още по-оригинални и интересни... няма да забравя как се смях с глас на онези стихове... уникални са! Което ме навежда на мисълта, че според мен, трябва и тях да ги сложите в началната първа страница!
Гушки за всички слънчеви момичета  Hug  Hug  Hug   

[/quote]

Благодаря,миличка и аз така мисля,че беше много забавно.Да се надяваме,че пак ще бъде така.

Марго, приятно ми е да те видя и чуя ! Доста време те  нямаше  Hug Hug Hug Hug

[/quote]

# 122
Здравейте на всички Heart Eyes Hug
Сега се сетих и за нещо друго от Голиази-някаква фенка беше разказала за разговор между Керем и друга фенка май,в който разговор Керем казваше.че всичко това със снимките разтройвало Ханде-тогава всички се чудехме защо на Керем му пука ако е с Ямур? Hug

# 123

А ръката му къде е -лявата  Mr. Green newsm78
Тая Ямур се навира навсякъде! Mr. Green  #2gunfire Не претендирам да съдя кой е красив и кой не,но определено нищо красиво не намирам в ЯТ.

# 124
Къзлар , някой ме прокле явно, след обилния дъжд нямам интернет, сега ви пиша като ползвам интернета на една администрация - хващам я от балкона
Елииииии, доживя превода бе душицо , спешъл за вас ей ви превода на онова с договорите , за което говори и ReBulgary

Не мога да бъда сигурна в достоверността на това, но поне хронологията на събитията е такава, искренно ми се иска да се върти нещо такова, но ..... след тези снимки на Ямкер, надежда не ми остана.. Интересни са ми вашите коментари в момента, но гледната точка от която се изказва това мнение е в полза на Ханкер, писалият това определено е фен на Ханкер, има едно едниствено изречение против Ямур, и това е, че се е лепнала за Керем в най-слабият му момент....

Скрит текст:
Това което е написано в тумба-лумба
Неща за които се твърди, че са истина
Според мен всичко е вярно.
Аз бих казала да го прочетете

Една история за Ханде и Керем. Имало едно време да речем.....Ханде. Познаваше Керем преди да започне сериалът. Преди да започне сериала имаше връзка с Окан. Нека за вас малко да открехнем теримна „връзка”. Това е такава връзка, че.... Очите на жената са затворени, а мъжът когото обича е гледа със затворени очи всичко свързано със нея. Зад гърба на жената, шепнешком говори със хората за нея. Усеща се, че вниманието му към нея е малко. Намира се във връзка на изгода с нея. Но жената не вижда нищо от това.
След това истинският мъж влиза в живота й. Със всеки изминат ден, мислите на жената се объркват. Помежду им започват да прехвърчат и искри. На всичкото отгоре , не ние казваме това. При положение, че тя има връзка, това -се твърди от нейните колеги. /17-18 серия/. После това се разпространява и наоколо. Тази клюка шернешком стига и до ушите на Окан Ялабък. Сериалът е сериал който е известен. Актрисата е актриса която е под светлините на прожекторите в момента. Самият той в тези среди, в момента е актьор, който е вдигнат на рафта. За постоянството на името си, отново връща жената при себе си. това действие е учудващо за една двойка, която е пред раздяла. Жената отива в ръцете му като изоставя мъжа който я обича безрезервно. Да, правилно прочетохте – мъжа който я обича. С всеки изминат ден, истинският мъж, толкова се привързва към жената, че казва „обожавам усмивката й” . Шепотът / клюките кънти наоколо. Разбира се, в моментът в който най неочаква, толкова се обижда/ ранява от това, че жената към която се е привързал, жената към която има слабост / жената която е негова слабост, като перце отлита от ръцете му. Получава рани които не могат да се преодолеят току така.
Междувременно Окан Ялабък и режисьорът /А.Дьонмез/ са в период на срещи. Той е ччовек който има широка среда и може да му осигури достатъчно предложения за проекти. Така връзката на Ханде с Окан отново идва на дневен ред. Това се подкрепя / одобрява и от екипа. В това време, истинският мъж в историята се опитва да се съвземе. В последствие жената разбира, колко е далеч от нея е той . Много далеч. Жената не издържа на това. Прошепва  това на един от „доверените” си приятели... а той на друг...и така стига до нашите уши. Нека не казваме, че така разбира цената на истинският мъж. Отново се сближават. Мъжът е наранен, обиден...държи се на дистанция....добре, а докато Керем е наранен, кой мислите , че се промъква до него....Ямур.... Ханде вижда това и полудява. В този момент се случват много от историите й в туитър. Още повече се сближава с Керем. Жената е нервна. Жената е обидена. Жената е отмъстителна. Мъжът не може да каже „не”. Разбира се, след като е успяла да се сближи толкова много, по-улегналите от сета, вместо да защитят Ханде, за която считат, че Окан Я. Стои зад нея, те приемат да застанат на страната на малката и беззащитна Ямур. Това са имена които имат голямо име. Помежду им застават и лъжите, които Ханде не е казала на Керем, и Керем не е казал на Ханде. Отново се отдалечават. Такова нещо се казва на момчето, малко колкото шепотът, но толкова голямо, че да се смачка под тези думи. Изолират жената, оставят я сама. Нараняват я. А момчето го повличат към един куп лъжи. След всичко това, разбира се има хора, които не бездействат. Приготвя се едно споразумение / договор между Керем и Ямур. Правят се планове за Окан Ялабък. В това време, актьорите не печелят парите, които заслужават/които им се полагат. Никой не получава заслуженото. Особенно Керем, който е притиснат от разходите на новооткритата си фирма. Между него и продуцента има словесен спор. А да успокои изключително изнервения Керем, отново се пада на Ханде. В това време наоколо вече се шепти за Керем и Ямур. Никой не обръща внимание на това, но в този моментКерем получава едно споразумение / договор. От това споразумение, и рекламата, която ще се направи, ще получи пари. А цената на това, е свободата му. Керем мисли над това. В това време, „уважаваните” хора от екипа, започват да го напътстват в определена посока. Наблюдавайки всичко това отстрани, жената не може да контролира нервите си и застава пред момчето. Започва да ругае / обижда момчето, така че, това се чува от няколко души , които са наоколо. Кара му се защо позволява на хората да го напътстват. Момчето приема това споразумение, но не му е приятно. Защото повече от това , което очаква се пуска пред аудиторията. Жената е нервна. Жената ревнува. Жената е изолирана. Недоверието й към околните расте. Дори коментарите на хората са й необходими, за да усети поне малко обич от тях. Влиза в контакт с хора, които са близки с феновете. ДМ историите се случват така. Имаме Дм на някои хора. Плюс това са ни предоставени от хората, които са ги писали. Посътпиха стотици молби тези Дм да не се публикуват. Ще рискуваме да споделим тяхното съдържание -  споделя, че момчето не се вслушва , но че в момента вижда, че тя недоволства, но въпреки това се е облегнла назад и само наблюдава ставащото.... отново споделя, че на сета получава такова държание към себе си, което тя не заслужава /лошо/...накратко , тук жената изригва разочарованието си....разбираме, че си е писала с хора, така че, не може да отрече....не сме били само ние единствените, които са чували това.....накратко , жената се поддава на емоцията и говори зад гърба на мъжа, който толкова я обича и има слабост към нея. Прекалените реакции които прави в стил „ ревнивата жена има силата на 100 тигъра”. А момчето, въпреки всичко, което чува зад гърба си, мисли, че е обидил / наранил жената. Казва това на някои хора от сета. Момчето следи реакциите , които получава на тази тема.
В това време се снима сета в Гьолязи. Помните сигурно, в ръката му един шал а до него приятелят му Ефеджан. Това не е нещо, което може да пропуснем ей така. Защото приятелството между Керем и Ефеджан е настина истинско. Момчето споделя всичко. Но единственият му изход е ясен. В това време идват и клюките, че момчето пие. Не вярваме, но обръщаме камерите си към сета. След края на сета , Керем и Ханде носят в ръцете си найлонови торбички и отиват близо до едно дърво. Докато говорят дълго се вижда, че пият, дори Ханде е леко на градус. Жената залита, преди да падне я хваща момчето, което е значимо за нея. Отвързва се връзката на обувката й. Момчето се навежда и я връзва. В следващите дни научаваме, че това което е говорела жената тя споделя на приятелите си.  тази история с пиенето, специално се забелязва от една група при снимките в Гьолязи. Не можем да говорим за достоверността и категоричността на това, но можем да твърдим, че на следващият ден е споделила този дълъг разговор и неговото съдържание с една своя приятелка. Ханде и Керем, а по-специално Керем, разбира / осъзнава някои неща.
Междувременно има още един спор между него и продуцента. Керем иска да се подготви за едни летен филм, но продуцента казва, че сериалът ще продължи до юни месец. Този път нещата се пропукват. Минава време. Дните отминават. Жената е напълно в течение на липсата на внимание от страна на човека с когото има връзка.
Ледовете между Кереми  Ханде започват да се топят. Опитват се да решат някои проблеми.Но лъжите помежду им, и „уважаваните” хората които се намесват, са толкова много че.....Дочуваме, че дори кака му е вътре в тези неща....от снимките които днес получихме от сета, от разговорите на сета, и информацията от там, виждаме и разбираме, че доста от проблемите намират своето решение. В дм-те които пишат хората виждаме, че Керем е прекалено унижаван, и то ненужно. Все пак става дума за грешка. Да си дойдем сега на споразумението между Керем и Ямур, той се отказва от него. Анулира го. За нищо на света не желае още веднъж това да идва на дневен ред. Защото след като е разговарял с жената, доста неща си е изяснил. Но в момента за Керем се приготвя още едно споразумение, няма да е нещо, което да накара актьорите да си затворят регистрациите в соц.мрежи, няма да е гръмко. Няма нещо за което да се страхувате. Просто всеки е поел по  собственият си път ...

Лени,хиляди благодарности за превода. Крайно време беше да има нещо черно на бяло, за да спрат
всички тези коментарии, имам предвид в темата. Керем бил тякъв или Ханде, била такава. Всяяко нещо си има причина, стига да можеш да я научиш.и ние я научихче благодарение на теб Лини. ОЩЕ  ВЕДНАЖ БЛАГОДАРЯ !

# 125
Според мен Ханде и Керем се харесват,но Ханде е била заета с Окан и не е станало нищо между тях.Самата Ханде каза,че много мисли преди да направи нещо,не се втурва на мига към нищо.За нея сигурно Керем не е достатъчно зрял Peace Peace Peace PeaceМоже би след отказа на Ханде той е решил да пробва с Ямур.Някой да лансира Ямур-малко се съмнявам,не за друго,а защото лансирането й пропадна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ако са си мислили,че може да приемем връзка ЯМКЕР жестоко грешат #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 126

А ръката му къде е -лявата  Mr. Green newsm78
Тая Ямур се навира навсякъде! Mr. Green  #2gunfire Не претендирам да съдя кой е красив и кой не,но определено нищо красиво не намирам в ЯТ.

Ели, стига вече! На гърба на второто детенце! Мисли си така! ,По-добрия валиант, след всичко прочетено и коментирано токущо.

# 127
Много пъти съм си мислила,гледайки тази снимка,какво й казва Керем,та Ханде така весело да се е засмяла! Сигурно казва:"Чакай само,ще го направя и по-добре в реала!"Ако няма нищо между тях,всеки ще се отдръпне след заснимането и кой откъде е! А Керем продължава да я държи нежно.Така е и след басейна,и на Нова година!

# 128

Това е защото са големи професионалисти Joy Joy Joy Joy Joy

# 129

Ние кога  ще ходим в Турция за такава снимка?

# 130

Ханкер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 131
Скрит текст:
Тий го крия за да може да заспите после Joy Joy Joy Joy Joy

# 132
Според мен Ханде и Керем се харесват,но Ханде е била заета с Окан и не е станало нищо между тях.Самата Ханде каза,че много мисли преди да направи нещо,не се втурва на мига към нищо.За нея сигурно Керем не е достатъчно зрял Peace Peace Peace PeaceМоже би след отказа на Ханде той е решил да пробва с Ямур.Някой да лансира Ямур-малко се съмнявам,не за друго,а защото лансирането й пропадна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ако са си мислили,че може да приемем връзка ЯМКЕР жестоко грешат #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Веси, не мисля, че след 25 години се усеща вече разликата между жените и мъжете, както в пуберитета и малко след това. Въпрос и на харктер и освободеност. Напротив аз мисля, че Хандето си го е харесала още преди да започне сериала, защото в него има нещо различно, американско, и вече по време на сериала, вече искри и хормони са се развихрили, затова и връзката с Окан е доникъде. Трябва им време, но след като свърши сериала. А дали ще устискат, това е вече друг въпрос

# 133

Веси, не мисля, че след 25 години се усеща вече разликата между жените и мъжете, както в пуберитета и малко след това. Въпрос и на харктер и освободеност. Напротив аз мисля, че Хандето си го е харесала още преди да започне сериала, защото в него има нещо различно, американско, и вече по време на сериала, вече искри и хормони са се развихрили, затова и връзката с Окан е доникъде. Трябва им време, но след като свърши сериала. А дали ще устискат, това е вече друг въпрос
Хелен Hug Heart Eyes освен да кажа АМИН друг не ми остава.За първи път искам в реала някоя двойка от сериал да са заедно Peace Peace Peace Peace Peace

# 134
Ели Hug Heart Eyes 4естит рожден ден!

Още не е минал нали?Много съм разсеяна днес Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт