Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 041
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Малко ХанКер за приятни сънища и лека нощ от мен!

Отивам да слънчасвам. До утре в 20.00 ч , слънца !

# 211
  Четох при рускините преди време/някаква ходила в Истанбул на сета и я видяла/,че в действителност Ханде  е по-слаба и по-красива,отколкото  изглежда в сериала.Освен това имала много нежен и мелодичен глас Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 212
# 213
  • Дъблин
Искам нещо да кажа ама обещайте да не ми се смеете !!

Аз съм на 30 години, но когато видя снимки на ХанКер от преди ЯТ и сега когато тя се появи почвам да си плача. много ми е мъчно че ХанКер толкова се отдалеяиха.... но няма няма няма аповече да кажа и думичка......... стига! наитсиан слагам на тази сага КРАй

# 214
  • София
Гери, то си е за рев. Както обичам да казвам "свиркай си!"  Whistling Друг трябва да реве.  Wink

# 215
За да играе героиня на 18 год - това са 10 год от реалната й възраст явно  е много слаба и младолика.

# 216
  • Дъблин
Гери, то си е за рев. Както обичам да казвам "свиркай си!"  Whistling Друг трябва да реве.  Wink

Даааааа и аз това казвам, и го разбирам, ама само като ги видя и незнам какво ми става..... иначе си свиркам достатъчно Simple Smile

# 217

Писна ми бееее #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тази е като кърлеж  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 218

Това добиче на кого ви прилича? newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 219
  • Дъблин
Скрит текст:

Писна ми бееее #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Тази е като кърлеж  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Споко това което почва на сета свършва веднага след това Simple Smile  Свиркай си, както и мен ме съветват!

# 220
# 221
  • Дъблин

Това добиче на кого ви прилича? newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Бабчееее, не обиждай животинката, молятеееее. те нямат никаква вина!!!

# 222
# 223
Писала съм и друг път ,че Ханде няма избор, ако филма който ще снима е с Окан какво да прави. Как да се държи при тази среда на интриги и завист. Сама казва ,че е в началото на кариерата си. Как се пробива в тези среди на роднини и връзки. Жал ми е за нея. Ямур пробива с връзките и парите на татко и не  е в главна роля. На Ханде това е първия значим пробив. Просто не са преценили добре какво ще стане, изпуснали са я и тя си показа таланта. Започнали да снимат лятото, когато всички почиват.Пак от интервютата режисьора казва ,че такъв проект успешен се случва веднъж на 5 год.Разбира се , че това е успех на всички, но черешката са Керем и Ханде, ако не са те ще се гледали сериала. И Керем и Ханде няма да имат скоро успешен сериал. Тази год най-малко 10 сер паднаха и то все с известни имена. Берен направи един след друг 2 успешни последния гледали се. Туба след Аси??? Енген е страхотен но увличалите новия сериял да го гледаш епизода по няколко пъти мен не. тегля , гледам и трия. Това е жестоката истина. Аз се се надявам, че ще имат 2 сезон, защото не виждам като спрат какво ще гледам след това.

# 224
  • София
Аз вече дори и не се дразня, безразлично ми е, ясно е, че Яамурката е хитра сврака. Чак маха на феновете, за да ги снимат! Ясно е, че си прави някакви сметки...и е явно, че и се получават. Ама нали знаете хитрата сврака накрая с двата крака!

Здраголова - КПА е страхотен филм, това, че на теб не ти харесва не означава, че филма не е хубав и успешен! Интикам също беше страхотен сериал! Туба след Аси също имаше успех  - Пленителката беше обичан и много гледан проект, 20 минути също! Аз не харесвам ПО, но той е успешен проект, гледа се и се харесва от много хора, нищо, че е пълен шит. Не можем да съдим по собственото си мнение дали един проект е успешен или не!

Общи условия

Активация на акаунт