Идват дните летни, хайде всички към отчетни! - Тема 77

• 23 648
  • 705
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от мен!
Рансун - честито! Дълъг съвместен живот и един изпълнен звършек на щастието ви скоро!
Никинка - миналата година, по това време преживях същото. Полипа се маха, не повлиява на лечение, в повечето случаи /аз не знам такъв/. Претърпях трансвагинална лапароскопия в Малинов, тъй като ме увериха, че това е най-добрия начин, да огледат всичко, вкл и тръбите. Не се притеснявай - възтановавяш се бързо. Оптите може да започнат още след 1ви цикъл, но ние решихме тогава и изчакахме, но при нас беше и това, че и мъжо оперираха, и така ...

О. ми мина на мен  newsm78 Сега очаквам цикъл ... края на месеца и после на преглед. Дано гадния и увеличен яйчник е бил повлиян от предстояща овулация точно тогава. Че ми идва страшничко.

Хубав ден!   bouquet

# 31
  • Бургас
Добро утро Sunglasses
Само да се запиша в тази разкошна тема и изчезвам да варя сладко от череши на село  chef
Афро, блестяща си Hug Нека е на късмет темата с толкова седмици в нея. Аз съм родена на 7-ми и това число ми носи късмет.
Моята графика полудя този месец. Вчера БТ падна под 37 градуса, което направо ме шашардиса и днес - изненада - 37,3 newsm78
Ето, пускам да се позабавлявате - http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … LoginName=ilushka
За гъбичките искам да споделя, че могат да се хванат отвсякъде, но баш пък от гъбички по краката много странно ми се струва. Аз бях хванала кандида от млечницата на Дима. Мислех, че само кърмачетата хващат туй чудо, ама не - гъбясах и аз навсякъде ooooh!
Пожелавам ви прекрасни почивни дни и отивам да се трудя Heart Eyes

# 32
добро утро и от мен
 Goldie  приятно правене на сладко ,а за графиката хич ни ги разбирам но ми се струва добре NeWS78 а дано Praynig
Tito  дано всичко е наред при прегледа този път Hug
 Kristina1989  Peace
Ла  Heart Eyes хич не ми е уплашено на мен  доктора каза да действаме и так ще направим ,а ако има полип го махаме и продължаваме.ще печелим битките и  накрая и войната  Joy Joy Joy Joy
и аз отивам на село при мама да ме поглези на вас приятни почивни дни. Heart Eyes

# 33
  • Sofia
Ванче, ти имаш  ли след-менструално течение ( кафеникаво)  или някакво смущение на Ц ?

# 34
 Rolling Eyesна края на цикъла имам понякога не е всеки месец  дали е свързано с яйчниците не знам не съм му отдавала значение.иначе цикъла ми стана по -обилен и със съсиреци  който намаляха след като почнах хапчетата за щитовидната.има но са дребни .

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 09:49 от ваня/kalpazanka77

# 35
Добро утро, момичета! Благодаря за хубавите пожелания Hug Всичко мина, който разбрал -разбрал, който ял - ял, който пил - пил... аз вече съм пълен брак, за нищо не ставам Joy Да ви почерпя виртуално и отивам да пия кафе (да проверя поне то дали няма да е с различен вкус, че друга промяна не виждам, освен че ме събудиха с целувка и "добро утро, госпожо" #Shocked )

# 36
  • Sofia
На мен ми кара 5 дни ( не много обилно) и от тогава до сега ( вече 5 дни) ми зацапва кафяво. Ох, нямам търпение всичко да си дойде по старому. Малко ме е страх от начина, по който ще го махат този полип.

# 37
хм nikinkaaa на мен само на последния ден ми е такова кафяво червено как ще ти го махат .стискам палци всичко да е наред.
Ransun  госпожо честито още веднъж.то всичко по-старо му но по-хубаво нали Joy Heart Eyes

# 38
  • Sofia
Незнам как и това ме плаши.

# 39
  • София
Kristina1989 Много ми харесва графиката ти  Whistling

Аз теб чакам да се тестваш ....  Wink

# 40
Kristina1989 Много ми харесва графиката ти  Whistling

Аз теб чакам да се тестваш ....  Wink
Praynig Praynig Hug
koricimu,ще се тествам,но незнам точно кога.Тези дни бях попитала,но никой не ми отговори.По принцип очаквам МЦ на 20 юни,но на 17 юни стават 14 дни от О.Въпроса ми е следния,може ли да се тествам на 14 ден и да не чакам евентуалната дата на МЦ или теста няма да отчете правилен резултат? Rolling Eyes

# 41
  • София
При всеки отчита май различно , при мене теста отчете няколко дни преди закъснение . При други отчита след закъснение  Wink

Ако искаш изчакай максимално да си близо до датата на МЦ , за да сме сигурни за отчитането на резултата. Peace

И ще стискам палци да видиш другата седмица + !  Praynig Hug

# 42
Благодаря ти!И аз на това се надявам  EFP

# 43
Афро страхотна тема  Heart Eyes Дано да донесе много късмет и положителни тестове на всички  Praynig
Рансун- Честито! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот  bouquet
Аз ви следя редовно, но както обикновено няма с какво да се включа.
Единственото ново е, че ще мога да се прибера 20 дни преди датата, за която имахме билети. Свързах се и с клиниката, в която ще ходя(благодаря на Кристи  bouquet ). На 3-ят ден от цикъла трябва да съм там. Поне с по-ранното заминаване, няма да изпусна деня. Притесненя съм като цяло и предполагам докато не мине прегледа ще съм така. Меря БТ, но все ниска ми се струва  Rolling Eyes  и не знам  Crazy
Излизам сега да спортувам, после ме чака приготвяне на багаж и учене  Whistling
Поздрави за всички и успех на всички НЕчакащи   bouquet

# 44
Ах,ах,прекрасна тема отново!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт