Идват дните летни, хайде всички към отчетни! - Тема 77

• 23 635
  • 705
  •   1
Отговори
# 15
Афро, браво за хубавата тема  Peace
Ransun, честито! Здраве и късмет и на двамата!

Аз нямам много за разказване, при нас също тече подготовка за сватбата. Ще има хора от не знам колко държави хехехех, поне да е весело  Whistling

# 16
  • София
запис и от мен
Afro   bouquet-страхотна тема  Hug
Рансун честито и щастлив семеен живот

# 17
  • София
ваня/kalpazanka77 понеже видях в предишната тема че споменаваш,че ще го следите полипа(ако има такъв)другия месец бих те посъветвала ако има пполип да спрете с опитите,защото ти споменахме вече полипа до какво води,а то ще е по болезнено от това да спрете опитите за няколко месеца.
Когато ми видяха полипа беше дата 2 юни.Преди тази дата ние си правехме опитите,доки тогава каза че или ми е минала О или няма да имам понеже имах малки фоликули и сега искренно се надявам и се моля да си ми дойде и да е бил месец без О.а и най вероятно този скапан полип е една от пречките да не мога да забременея 10 месеца  Tired Tired Tired

# 18
Най-накрая любимата ми 77ма тема  Grinning

# 19
  • София
Афродита, страхотна темичка   Hug bouquet

# 20
Афро  Heart Eyes
Прекрасна тема  Hug И аз си мечтая за панделки, та се просълзих докато четях стихчето  Blush
Много положителни новини да я изпълнят  Praynig

# 21
Бързам и аз   animal037 да се запиша,страхотна тема

# 22
*mel*  така е да ама силно се надявам да го няма или пък да го има и той да е пречката не знам и аз.ако трябва да смятам от кога го правим това бебче от една година вече ама поне 6 месеца и по-малко са сериозни опити.все си мисля ,че не сме я уцелили овулацията  то бива каръщина  Joy Joyно ще си покаже

Рансун : Wine Glass и горчиво

ваня/kalpazanka77 в 77 тема ей че хубаво да ни е на -късмет на всички.

# 23
Само се записвАм ,нямам никакво време.
Афро страхотна тема.     bouquet 
Ние и този месец го изпуснахме,никакви опити за бебе не сме правили.Така че и.тоя мсец отпада.

Последна редакция: сб, 14 юни 2014, 00:49 от bs30(биби)

# 24
Запис и от мен.
Не плашете Ваня излишно. Много зависи от размера и положението на полипа. Има момичета изкарали 9 месеца бременност с полип. Нека не я плашим ей така. Да, доста рискува, но остава да се надяваме, че лекарят е бил достатъчно човек да прецени дали е достатъчно голям за притеснение и къде е разположен.

# 25
Добро утро от мен ! Страхотна нова темичка  Hug На мен обаче нещо ми прилошава от тези хапчета  newsm78

# 26
  • София
Запис от мен Crazy да ви чета, Афро страхотна темичка  Hug

# 27
  • София
Добро утро от мен ! Страхотна нова темичка  Hug На мен обаче нещо ми прилошава от тези хапчета  newsm78
Метформин ли пиеш?

# 28
Добро утро!
Тази сутрин се събудих с ужасни болки в гърдите,много неприятно,дано само не са признак на предстояща М. Confused
Слънчев и прекрасен ден!
 П.С-Някой няма ли да се тества тези дни? Naughty

# 29
  • Sofia
Запис и от мен.
На последния преглед в началото на месеца и моята лекарка видя полип, но каза, че е добре да изчакаме 1 месец, за да преценим как лекарствата са му повлияли ( оргаметрил и азитрокс) и тогава ще действаме. Имам някакво кафеникаво течение и предполагам, че се дължи на полипа. Момичетата, на които са им махали полип, ще споделите ли след колко време ви да дадоха да подновите опитите?

Общи условия

Активация на акаунт