КРАЙ на проблема с шумните съседи и силната музика ?

• 41 342
  • 150
  •   1
Отговори
# 135
Е, аз ти казвам как се действа с досадни лелки.
Теб ако ти се занимава всеки път да идва да мърмори или да вика полиции.. ти си знаеш.

Имаш право, но ако шумът е много силен и те могат да се оплачат, т.е да извикат полиция.

# 136
За хората с чувствителна нервна система, препоръчвам къща в тихо и забутано селце!
Останалите да си спазват общоприетите часови пояси и да дишат спокойно.
Регламентирането на нови часове не е необходимо!

# 137
И аз лекувам едни старци над мен..Пречел им баса, -блъска ми по вратата, крещи ,вика а пък е на 1 шамар живот казах му че той на мен ми пречи,и следващия път в който ми ритне вратата или хвърли пиратка във входа ще му изкъртя зъбите....Сега си слушам музика в МОЕТО жилище и се съобразявам само с закона който ми го позволява !!

# 138
За хората с чувствителна нервна система, препоръчвам къща в тихо и забутано селце!
Останалите да си спазват общоприетите часови пояси и да дишат спокойно.
Регламентирането на нови часове не е необходимо!
А за хора с дебилна нервна система и без възпитание  аз препоръчвам къщичка в гората - да си вдигат шум колкото им душата иска! А те винаги си дишат спокойно, щото освен от тях си, от никой друг не се интересуват. Аз пък мисля, че е необходимо, ти какво рече и отсече, че и удивителна сложи.
Джон, не мъж, а мъж и половина. Само да не се окаже че бабката /дядкото си имат синове, внуци или зетьове, че да не останеш ти без зъбки. Голям, безстрашен мъжо

# 139
Чакам ги с удоволствие макар че имайки предвид външния ми вид и работата която работя се съмнявам че ще дойде някой (освен ако няма пищов) !!! Аз съм си в собствеността !! Спазвам закона - съобразявам се с часовете !!! Който не го спазва да му мисли !!

# 140
Ами Джон, съгласно Наредбата на СО
"Свиренето на музикални инструменти и пеенето за обучение, репетиране, преподаване и музициране може да става само от 08.00 - 14.00 и от 16.00 - 22.00 часа." Ти твърдиш, че спазваш "закона", ами тогава следва да си музикант – изпълнител или композитор. Само тогава, съгласно закона можеш да създаваш шум в посочените часове, ако не си - значи си извън закона. Следователно ти трябва да му мислиш

# 141
(4) В сгради, етажна собственост, се забраняват:

1. шумни увеселения в периода от 22.00 до 08.00 часа;
Чл.4.( Изм. и доп. с Решение № 427, взето с Протокол № 18 от 25.10.2012г.) За осигуряване на условия за спокойствие, труд и отдих на гражданите, както и за  осигуряване подгранични нива на шум в тихите зони  и урбанизираните територии, се забранява:

(1) Изм. и доп. с Решение № 427, взето с Протокол № 18 от 25.10.2012г.) Вдигането на шум, смущаващ спокойствието на обитателите в жилищните  сгради от 14.00 ч. до 16.00 ч. и от 22.00 ч. до 08.00 ч., а във вечери, предхождащи почивни дни от 23,00 до 10,00 ч.

(2) Вдигането на шум  от озвучителни системи и други електронни

устройства  на открито в частни имоти, както и в такива публична и

частна общинска собственост, смущаващи обществения ред и спокойствието

на обитателите на околните жилищни сгради след 21.00 часа.
 Та нещо спомена за закон ли ? Ако искате да ви се пази тишина 24/7 няма как да стане,досега не съм виждал да идва полиция за шумна музика в 6 вечерта, затова и ги отпращам с думите : да се обадят на полицията ако искат.А на всичкото отгоре тъпото им внуче тича докато спя точно в 3 следобяд!!Купете си къща хора и живейте сами като искате никой да не ви пречи!!Аман от нагли хора дори и в собственото ви жилище!

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 18:43 от John Wick

# 142
  • Варна
И аз лекувам едни старци над мен..Пречел им баса, -блъска ми по вратата, крещи ,вика а пък е на 1 шамар живот казах му че той на мен ми пречи,и следващия път в който ми ритне вратата или хвърли пиратка във входа ще му изкъртя зъбите....Сега си слушам музика в МОЕТО жилище и се съобразявам само с закона който ми го позволява !!
Истински ужас! И ти, и съседа с пиратките. Добре, че не сме съседи!

Басите създават такъв бумтеж, особено в някои кооперации от по-новите, че и в 6 надвечер да е-мерси. Знам какво е да ти подскачат чашите и да ти дрънчат стъклата.
Почти съм сигурна, че и за чалга става въпрос.

# 143
Чалга слушат овчарите,и това че обичам да слушам Дръм-енд-бейс с хубав бас през деня не ме прави ужасен човек!Не местя мебели над спалнята му (посред нощ или както ми е кеф) или му набивам пети ,или ходя с токчета когато ми е кеф и тнт....Аз за тия неща не ходя да му се дървя на вратата,но мисля че имам правото да слушам музика когато му е времето....

# 144
  • Варна
Да де, ама други работи му правиш на съседа. По-добре с токчета ходи.  Mr. Green
Поне не е чалга.
Твоята музика е доста натоварваща за околните.
Хубаво си у дома, ама пречиш. Освен теб, слушат и другите съседи. Е представи си само някой да ти надуе чалгата си и да не можеш да си чуеш думата.
Я да се ориентираме към гората! Ама искам да си на поне км от мен.  Laughing Да не си мешаме музиките.

А като ти ревне и едно уморено бебе у дома-дреме му на него от съседите, и не може да заспи и се стряска, предполагам, ще ходиш да раздаваш правосъдие. Е, или да хвърляш пиратки-не знам как ще се оправиш.  Mr. Green

# 145
Все тая,факт е че продължавам да си слушам музиката,и се радвай че не си ми саседка щото ти щеше да се местиш в гората  Joy

# 146
  • Варна
Все тая,факт е че продължавам да си слушам музиката,и се радвай че не си ми саседка щото ти щеше да се местиш в гората  Joy
Не бъди толкова сигурен!  Wink Такива плямпащи като теб много лесно могат да бъдат вкарани в ред.

# 147
Добре лелче

# 148
  • Варна
Joy
Все ще поумнееш. Надявам се!

# 149
  • София
Добре, че и аз не съм ти hahaha  сАседка, чичка.

Общи условия

Активация на акаунт