Отговори
# 570
Пафче виждаш ли ко ни причиняваха в началото  Mr. Green  Ние с Влъха и още няколко тогава още си бяхме против нея и яко майтапи та повечето даже се сърдеха че сме я обиждали пък ние викахме то и вие след време ще дойдете към нашето мнение ... И така и стана  Mr. Green 
БрЯх  Shocked кат някакви пророци сме хаха Влъхли ко да праиш

# 571
Гуд морниннннг  Hug

Зизуни вие кой Меемет глЯдЪте че яз гляям тоз на Перла  Joy даН са сбутамИ само през тИлИвизора  Joy
Тя май ви обърка, вие с тоя Бу, объркахте хората  hahaha hahaha hahaha
Аз не знам, Мичона да го гледа, ама може да не съм разбрала  Thinking
нИдей закача Бу от сабахлян ощИ  Joy 

# 572
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пафче виждаш ли ко ни причиняваха в началото  Mr. Green  Ние с Влъха и още няколко тогава още си бяхме против нея и яко майтапи та повечето даже се сърдеха че сме я обиждали пък ние викахме то и вие след време ще дойдете към нашето мнение ... И така и стана  Mr. Green 
Ми то още на пръв поглед, като го видях и направо ми опротивя, и до днес няма промяна от към чувствата ми към нея  Mr. Green

# 573

Да бе, как сте оживяли newsm78 newsm78 newsm78
Великата СС, ся пък да й пишат за нея закон /чак и да се свиква ТР НС, пак голяма работа начи/
и вън от екрана Joy Joy Зиз си направи харакири  bouquet  bouquet  bouquet
АПЕЛЪТ ЗА АНАЛИЗИТЕ ОСТАВА, МОЛЯ ВИ

# 574
  • У Диспансера ...♥♥♥
Гуд морниннннг  Hug

Зизуни вие кой Меемет глЯдЪте че яз гляям тоз на Перла  Joy даН са сбутамИ само през тИлИвизора  Joy
Ти на обяд, сутрин ли му викаш  hahaha hahaha hahaha
Аз тая Перла, никога не съм я гледала пък  Mr. Green

# 575
 Mr. Green

Скрит текст:
Творбата е озаглавена "Станишев, иди си":

Другарю председател,

вожд любим,

във изборни сражения непобедим!

Вземи си чантата и рокерското яке,

излез във нелегалност,

без ятак и явка.

Иди на Бузлуджа,

иди най-после в казармата

или на трудовата борса,

на заседание на ПЕС,

иди в Пелопонес,

иди най-после във казармата,

иди в Херсон,

на танк, на мотоциклет или на кон!

Иди кореспондент "Плейбой", "Пенхтаус"

иди на консултация при д-р Хаус,

иди накъдето ти видят зорките очи

Иди където пожелаеш,

само си иди!

# 576

Да бе, как сте оживяли newsm78 newsm78 newsm78
Великата СС, ся пък да й пишат за нея закон /чак и да се свиква ТР НС, пак голяма работа начи/
и вън от екрана Joy Joy Зиз си направи харакири  bouquet  bouquet  bouquet
АПЕЛЪТ ЗА АНАЛИЗИТЕ ОСТАВА, МОЛЯ ВИ
Не знам на магия просто се измъкнахме живи  Joy  малее то война беше по едно време ама да видиш една по една как пускат бялото знаме  hahaha

# 577
И да споделя 1 мои съмнения, които могат да се опровергаят, но може и да не  newsm78 newsm78
Мисля че Ча има същите чувства към СС, кат нас. Тя в началото толко се пънеше да провали ПО, на косъм не й се отдаде и кат влезна в час, то пък сезона свърши. Ееееееееее, това ако е причина за любов, за сефте я чувам Naughty Naughty Нищо че се возят в 1 кола понякога. Дали и аз мога да се включа в екипа на пророците newsm78 newsm78 newsm78
Готова съм да приемам овации Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 578
Гуд морниннннг  Hug

Ти на обяд, сутрин ли му викаш  hahaha hahaha hahaha
Аз тая Перла, никога не съм я гледала пък  Mr. Green
Еми докат се домъна на работа и вляза във форума да рекна добрютру си ми е сутрин  Joy

Абе не е лош сериала,ама на Киво играта от Перла до Север -Юг доста се е осъвършенствала  Peace

# 579
И да споделя 1 мои съмнения, които могат да се опровергаят, но може и да не  newsm78 newsm78
Мисля че Ча има същите чувства към СС, кат нас. Тя в началото толко се пънеше да провали ПО, на косъм не й се отдаде и кат влезна в час, то пък сезона свърши. Ееееееееее, това ако е причина за любов, за сефте я чувам Naughty Naughty Нищо че се возят в 1 кола понякога. Дали и аз мога да се включа в екипа на пророците newsm78 newsm78 newsm78
Готова съм да приемам овации Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Хаха още малко ти остава да влезеш в кюпа  Joy
Тряя се събереме съвета на Влъхлите да гласуваме  Joy

# 580
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нямам представа какви са ви плановете и настроенията за дис ивнинг откъм тихи занимания , ама аз съм си подновила гащурите за обарване с епизод 36 БГ аудио за КС двечирка от 21,33. Ей го и за гостите изваден наяве ФЕМИР ФОРЕВЪР!!!  smile3521
Някой, ако има претенции и съображения, да казва! thumbsup

Паф, стига муча, ще ти намеря нещо. Wink

# 581
Почвам да се напрегам вечИ  Crossing Arms едно детенце ми скъса нервната система за 3 дена  ooooh!
Разцентрова ми таблета и го задръсти с игри и тем подобни глупости,рови ми се у нещата а аз много не обичам да ми ровичкат дет не им е работа, само ми Флаза у фейсбука и на една камара сайтове им затри паролите па а не помним,че и кат падне батерията ми окупирва и телефона и там рови  Shocked че и тука нещу ми се бъгва ма не знам от кво #2gunfire кога изтощи всички видове технологии почва да ходи по мен кат палаш ааа омръзна ми вече  Crossing Arms че и само на мен не ми се беше скапвала кафемашината ама я стана днеска и не мога да я изчистя сега  #Cussing out

# 582
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми ти пък си скрий нещата, какво си ги оставяш да има достъп до тях, аз такива парлапани най- мразим, аз много пазя и моето, а за чуждо да не говоря и затова на никой не давам ми пипа нещата  Crossing Arms

# 583
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Mr. Green

Скрит текст:
Творбата е озаглавена "Станишев, иди си":

Другарю председател,

вожд любим,

във изборни сражения непобедим!

Вземи си чантата и рокерското яке,

излез във нелегалност,

без ятак и явка.

Иди на Бузлуджа,

иди най-после в казармата

или на трудовата борса,

на заседание на ПЕС,

иди в Пелопонес,

иди най-после във казармата,

иди в Херсон,

на танк, на мотоциклет или на кон!

Иди кореспондент "Плейбой", "Пенхтаус"

иди на консултация при д-р Хаус,

иди накъдето ти видят зорките очи

Иди където пожелаеш,

само си иди!
smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 584
  • Варненска клюкарка
Ей че отракано хлапенце- много ми беше сладко като загледах в началото Времето лети... Ирина Шайк, малко е големичка за него но щом го влече детето tooth

Нали ви казах че отдавна не бях го правила, но снощи загледах  няколко серии на АФК ама нали са ми от архива със субтитрите, а преди като ми домъчнееше си пусках направо от Ютюб (преди да ги изтрият от там миналия август де) та ми направи впечатление едно нещо Mr. Green.... На 46 или 47 серия- освен Ирчето, в превода и реденето на субки са участвали двенки от темата на ПО- една дето не харесвала АФК и не знаела коя сцена след коя следва и една дето не си падала по Ча Whistling Mr. Green Аз обаче съм благодарна и така- на мониторинг няма да се правя Laughing

Рошав Ча, ама гледайте какъв блясък има косата му, не е като сегашната вълна изгорената Wink

пуууу много хубав беше тука в 49-та

момента преди горния кадър

още от снощния ми АФК маратон Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт