Отговори
# 645
  • У Диспансера ...♥♥♥

И това са я питали Мамм - кога ще се появят новите рангове, още не е отговорила. Peace
Като се появят все някъде ще лъснеш като Пристрастен.  hahaha
Аз със сигурност  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 646
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая па била царица Влъх  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 647
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дидолино  Heart Eyes Hug
Обаче на Влъха, днес мислите и са много хаотични и трудно им хващам нишката  Mr. Green
.....................

Не е от нея. От онова хлапе дето й бърника из джаджите. Mr. Green

# 648
Дидолино  Heart Eyes Hug
Обаче на Влъха, днес мислите и са много хаотични и трудно им хващам нишката  Mr. Green
Малееее каква реклама, само чувам на море с диария, стоп  hahaha hahaha hahaha
Стоперан -стопирай разтройството  Joy Joy Joy Joy
Днес ми дойде приказливата муза и не можете да ми затворите устата  Joy

# 649
Ми Къ даже у гугъл ни знаят кат царе  Joy

# 650
Ирчоккато ти видях авчето Shocked напраО  съ разсъних Mr. Green ...фтивъм да пия кайве че ми се стори че някой се титулувал в ЦАРИЦА  Mr. Green

# 651
Чакай да поспамя малко. Twisted Evil

Да обърна внимание, че Сера на долната снимка мяза на 40 годишна бизнесменка в почивка. Twisted Evil
Скрит текст:
От милост към вас я слагам в спойлер. Mr. Green

# 652
Дидолино  Heart Eyes Hug
.....................

Проф ме ми напомняй че не мога все още да си изчистя таблета и от време на време ми излиза - малко памет и ми бяга мозилата  newsm78 пък памет да искаш 30 гб има къде видя че паметта ми малка  #2gunfire

# 653
Ирчоккато ти видях авчето Shocked напраО  съ разсъних Mr. Green ...фтивъм да пия кайве че ми се стори че някой се титулувал в ЦАРИЦА  Mr. Green
Аз  Laughing  даже мойта титла е по древна от ваште ама карай  Joy

# 654
Дидолино  Heart Eyes Hug
.....................

Проф ме ми напомняй че не мога все още да си изчистя таблета и от време на време ми излиза - малко памет и ми бяга мозилата  newsm78 пък памет да искаш 30 гб има къде видя че паметта ми малка  #2gunfire

На друго място. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink Hug

# 655
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не ма Усойнице питам Пафчето по кой си пада беше писала че бил отхвърлен Mr. Green
Аз сама не можем да произнесем гледам другите 2 ги нема  Joy ама все пак Усойнице ... Намеквам пак ...Усойнице  Simple Smile кандидатурите изискват Литъл време  Joy
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз ли съм Успйнаца ма...съм тъй добричка... tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Бегай па ти от тука ма ... Мъжа ти отдавна го е казал това ние само потвърждаваме неговите думи  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 656
Чакай да поспамя малко. Twisted Evil

Ретуит Mr. Green

# 657
  • Варненска клюкарка
Аз днес съм абонирана за всяко последно мнение на страницата Crazy

Навремето като бастисаха писането в раздел Дом и семейство на такива, които имат под 50 мнения и нали се отчитаха и навъртаха само в теми с мамешка и детска- бебешка тематика, та се изнасилвах да пиша по такива места та белким ги наброя към 50...е оляла съм се и съм стигнала цифра 55 броя Mr. Green
Никак не беше честно- пишем, генерираме трафик, а някаква мърла дето ми пише на латиница или с 3 грешки в дума с 5 знака, щото написала, днес се уригнах ме и се изаках ме и айдееее, много важно мнение е написала ooooh!

Не пише ли Мамата кога ще ни зарадват с поредната нова визия, май днес трябваше да е- аз и хвърлих едно око и получих световъртеж Sick

# 658
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино  Heart Eyes Hug
.....................

Влъх, вкарало ти е вирус  ooooh! Моя син, ей така с таблета си, тегли си една игра, а тя е
много популярна сред децата, и има троянски кон, та таблета му с допълнителна памет, а почвам тегля нещо и ми пише не може, няма памет, и аз ей така  Shocked
Гледам памет има, а не мога дръпна нищо. Взе му usb-кабела и го включих към лаптопа си, а неговата антивирусна го засича, но като пусна поправи не може да го махне  ooooh!
Лаптопа ми веднага светна, като го закачих и го оправи за нула време , та предполагам, че и ти си на същото положение, след това паметта си беше наред и си тегли всичко в момента  Peace

# 659

Общи условия

Активация на акаунт