Отговори
# 630
Да се бутна между шамарите ooooh! ooooh! ooooh!, падам си по отхвърления Laughing Laughing Laughing
Отговарям на 1. Peace Peace
Другите условия, моля, да не са мн затегнати #Crazy #Crazy #Crazy
Въх кой бе тоя отхвърлен  Shocked тука по принцип нищо не се изхвърля и държим здраво  Joy

Белче аз в интернет ще го гледам ЗП
Ми аз нали казах, че има кандидатури по старшинство и тя се зе за отхвърлена...пък от къде? И тя не знае... Joy hahaha

Давам ви полвин час да се събере съвета...след това и да ме искате...нема как да ме получите... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Альоооооооо, имаш смислова грешка, как ша са призная, тоя, по който  hahaha hahaha hahaha

# 631
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ами аз кат имам сигур над 12000 мнения....трее съм Ветеран по дифоолт... Joy Joy hahaha
Не е честно...какво ще стане с 2000 и кусур страници мнения и спам...що ше ме връщат в 1-ви клас... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 632
  • У Диспансера ...♥♥♥
Аз па не искам ми броят мненията ,те вече излизат под аватара ми  ooooh!

# 633
Брейййй Laughing със Савашчо сериите напредват с превод Laughing ама тая гад не се е променила Mr. Green щял да гони тоя дет е улюбен у жена му Mr. Green план правил пак ooooh! идиот пълен Mr. Green

# 634
Не ма Усойнице питам Пафчето по кой си пада беше писала че бил отхвърлен Mr. Green
Аз сама не можем да произнесем гледам другите 2 ги нема  Joy ама все пак Усойнице ... Намеквам пак ...Усойнице  Simple Smile кандидатурите изискват Литъл време  Joy

# 635
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Споко Зизунче, има отправено питане натрупаните мнения важат ли или всьо с начале. Чакаме Мамма да отговори. Вероятно ще важат и официално ще те признаят за ветеран.  Laughing

# 636
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пък и пише, че сме новаци  ooooh!

# 637
 newsm78 newsm78 newsm78
Скрит текст:
Ча

# 638
Йоър грейс Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Аз ше си прайм съвет с тебИ..."Съвета на библУтекарките" Joy Joy hahaha hahaha Joy

Графиньо, довечерка шЪ сЪ съветваме тогаз   Mr. Green

# 639
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Не ма Усойнице питам Пафчето по кой си пада беше писала че бил отхвърлен Mr. Green
Аз сама не можем да произнесем гледам другите 2 ги нема  Joy ама все пак Усойнице ... Намеквам пак ...Усойнице  Simple Smile кандидатурите изискват Литъл време  Joy
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз ли съм Успйнаца ма...съм тъй добричка... tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 640
И аз станах новак Mr. Green доживях Mr. Green

# 641
Малиии  Joy  кораба-майка нали ни върнаха бая години назад с тишината та сега и Мамата официално ни турва титлата Новаци  Joy

# 642
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дидолино  Heart Eyes Hug
Обаче на Влъха, днес мислите и са много хаотични и трудно им хващам нишката  Mr. Green
Малееее каква реклама, само чувам на море с диария, стоп  hahaha hahaha hahaha
Стоперан -стопирай разтройството  Joy Joy Joy Joy

# 643
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

И това са я питали Мамм - кога ще се появят новите рангове, още не е отговорила. Peace
Като се появят все някъде ще лъснеш като Пристрастен.  hahaha

# 644
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз ли съм Успйнаца ма...съм тъй добричка... tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Бегай па ти от тука ма ... Мъжа ти отдавна го е казал това ние само потвърждаваме неговите думи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт