Отговори
# 615
Хелоуууу  Hug..... Hug и на появилите се след мен.
Ча е споделил в туитъра селфито си. Много активен стана в социалните мрежи. Mr. Green

Çağatay Ulusoy @cagatayulusoyy  ·  11h
Az önce bir fotoğraf paylaştı http://instagram.com/p/pSG21Qjef_/
ReplyReplied to 0 times RetweetRetweeted 395 times395 FavoriteFavorited 672 times672
More

# 616
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Оййййй на Влъха с олтарите, ми е много интересно как ще събереш всичките и, то там два часов филм ще стане  hahaha hahaha hahaha hahaha
Аз ше си изберем най-актуалния... Mr. Green Гришака за начало, после ше проучвам кой е на дневен ред... Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 617
Оййййй на Влъха с олтарите, ми е много интересно как ще събереш всичките и, то там два часов филм ще стане  hahaha hahaha hahaha hahaha
Най малко rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 618
Най малко rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 619
Да да
15 епизода само 1-вия сезон наречен - да се запознаем с мъжете на Влъх 3 Joy за втория сезон сме ние ама рейтинга ще е нисък че то няма много за разказване и ще пусне финала бърже  Joy

# 620
Да се бутна между шамарите ooooh! ooooh! ooooh!, падам си по отхвърления Laughing Laughing Laughing
Отговарям на 1. Peace Peace
Другите условия, моля, да не са мн затегнати #Crazy #Crazy #Crazy

# 621
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хелоуууу  Hug..... Hug и на появилите се след мен.
Ча е споделил в туитъра селфито си. Много активен стана в социалните мрежи. Mr. Green

Çağatay Ulusoy @cagatayulusoyy  ·  11h
Az önce bir fotoğraf paylaştı http://instagram.com/p/pSG21Qjef_/
ReplyReplied to 0 times RetweetRetweeted 395 times395 FavoriteFavorited 672 times672
More

Как излезна във ваканция и веднага е почнал да работи за крака и ханш. Mr. Green Чело ни е момчето.  rotfImbo

# 622
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, той щото стана грозен и го осъзнава, барем да му харесват снимките децата и да се успокоява, че може и по грозен да стане  Joy Joy Joy

# 623
Да се бутна между шамарите ooooh! ooooh! ooooh!, падам си по отхвърления Laughing Laughing Laughing
Въх кой бе тоя отхвърлен  Shocked тука по принцип нищо не се изхвърля и държим здраво  Joy

Белче аз в интернет ще го гледам ЗП

# 624
Ирче, в последната серия си беше много красив. Naughty
Ама и почти през цялата серия беше същи Емко. Laughing

# 625
Въх кой бе тоя отхвърлен  Shocked тука по принцип нищо не се изхвърля и държим здраво  Joy

Белче аз в интернет ще го гледам ЗП
Ми аз нали казах, че има кандидатури по старшинство и тя се зе за отхвърлена...пък от къде? И тя не знае... Joy hahaha

Давам ви полвин час да се събере съвета...след това и да ме искате...нема как да ме получите... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 626
Дзак Mr. Green
Привет лудетинки  Hug Hug Hug

ГРАФИНЬО Heart Eyes Heart Eyes HugРЕНУ Heart Eyes Heart Eyes HugИРЧОК Heart Eyes Heart Eyes HugПРОФЧЕ Heart Eyes Heart Eyes HugЛЕЛЧЕ Heart Eyes Heart Eyes HugВЕРЧЕ Heart Eyes Heart Eyes HugПАФ Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 627
Йоър грейс Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug

Аз ше си прайм съвет с тебИ..."Съвета на библУтекарките" Joy Joy hahaha hahaha Joy

# 628
От някъде около 13,00ч. вече се отброява всеки пуснат пост. Да не се чудите що някои от вас вече не са занулени. Laughing
Ето на Мамма някои обяснения за светлото бъдеще. ooooh!
Включено е навсякъде отброяването. В новата версия ще се броят мненията във всички форуми, но ще има локален и глобален ранг.

Напр. аз мога да пиша само в Красива мама. Досега това означаваше, че ще си стоя с ранг Регистриран или Новак во веки.

Или друг казус - пиша в Бъдещи майки, там съм натрупала 10000 мнения, но това въобще не ме прави Ветеран в Красива мама, защото може въобще не съм писала там. И ако отида да пиша нещо в Красива мама - там съм абсолютен новак, а не Ветеран.

Има много такива случаи и от години оплаквания в тази връзка.

Сега ще има ранг както локално за дадения форум, така и за сайта като цяло.

Напр. имам 5 мнения в Красива мама и там съм новак, имам 5000 в Бебета и там съм пристрастен, имам 3000 в Хоби и там съм Редовен потребител, имам 9000 в Клюкарник, там съм Почетен потребител, а като цяло имам над 12000 мнения и съм Ветеран в сайта.

# 629
  • Варненска клюкарка
Наде ще го призная Ча ако пусне селфи със Сера- шЪ пуснИ ама .... Whistling

Гледам и СС е пуснала накакъв кадър, а зад нея маси и столове.... Следващото селфи ще е Чачо самоснимал се на същите маси и столове...смешници ooooh!

пп Проф, замяза  на Емко като се разкрещя Wink То затова избягват явно такива сцени, че в АФК са в изобилие и асоциацията не му мърда Peace

Общи условия

Активация на акаунт