Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 91 154
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • София жк Бъкстон
А можете ли да ми кажете в кои магазини мога да видя тези колички Cosatto . Много ми допаднаха , особено цветово  Heart Eyes Иска ми се да ги огледам на живо .  Thinking

За София или Плевен примерно ?

В София съм ги виждала в един магазин за детски стоки(мисля, че беше Чиполино) в търговски център Приятели на бул. Тодор Каблешков, точно до Хепи.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.898423463505487.107374 … 741780&type=1

# 361
На Косатото само цветовете са хубави, от към проходимост и маневреност са пълна боза, особено с по-голямо дете нещата стават трагични.
Tи такова косато ли имаше?
Нашата количка за пътуване е Зета вууум и не ми е удобна изобщо, но тук 1 мама каза, че се тика като нейния Макларън ХЛР, което мн ме учуди, явно този тип колички се бутат по-трудно. Сравнявам я с X-Lander X-move от която съм повече от очарована, да не говоря, че за година и почти 9 месеца е като нова, не е мръднала и се бута суууупер леко.

# 362
  • София
Шушулче, не тази, моята беше близнашка, но имам и наблюдение върху две единични от площадката, не помня модел, но бяха от същия тип и се държаха по същия начин - като забият колелата в най-малката неравност и няма мърдане.

Щом имаш X-move всяка подобна количка ще ти се стори тромава и трудна за бутане, от опит го казвам, аз имах Фил и Тедс и след нея за съжаление нищо не се буташе буквално с едно пръстче

# 363
  • София

А защо не би си взела с големи гуми?

Защото са тежки, обемни, заемат половината багажник при път тези колички с големите.
Иначе който - както си ще в крайна сметка. Ясно е, че всички от личен опит дават съвети.

# 364
Аз съм ама със същото Cosatto даже и цветово.На мен ми е втора/лятна количка.
Оплаквания нямам.Сгъва се лесно,компактна е,сенника и е безобразно огромен,пълно легнало.Удобна е на детето .Бута се лесно . Определено мога на направя съпоставка защото първата ми количка е танк с помпащи гуми които се бута само с поглед.Е и Cosatto върви достатъчно лесно навсякъде (от София съм  Rolling Eyes),а малкия е 11 кг..Няколко пъти даже и оф роуд е минавала. Сега чакам с нетърпение зимата,че да я пробвам и на сняг.Мисля,че и там ще се представи супер.
Аз съм влюбена в тази количка.  Heart Eyes
За новородено обаче не знам как ще е .

# 365
Здравейте!
Имам нужда от съвет и съм сигурна,че професионалисти като вас ще ми дадат правилните съвети  Wink Имам нужда от лека,проходима и удобна лятна количка,която мога да бутам с една ръка. Имам си едно комбинирано Еспиро Атлантик,което ми върши много добра работа,но килограмите му са доста,а малката често се размрънка,че иска да я нося и се оказвам в положение да нося десет килограмово бебе и да бутам петнадесет килограмова количка Confused Харесах си Чико snappy,но няма легнало положение. Nano motion също ми допада заради големият сенник и легналото положение,но не съм сигурна дали ще издържи на разнебитени пътища.
Ако някой може да помогне ще съм благодарна  bouquet

# 366
Джудже, може ли да качиш снимка на количката, че мн искам да я видя? В Пловдив не знам къде предлагат Косато.

# 367
Шушулче слагам ги в скрит текст,за да не пълнят темата. Количката е без зимното чувалче и покривало по разбираеми причини,все пак е лято.

Скрит текст:

# 368
https://www.youtube.com/watch?v=Y4O9mYwbZ18#t=177

Решила съм да взема тази количка ситният е на 7 месеца събирам мнения и критики  Laughing че с моят танк вече откачих

# 369
Лелеее, Джудже, страхотна е, страхотна! Вярвам, че не оставате незабелязани. Със здраве да си я буташ и бузан да се вози с кеф! Ти от тук ли си я купи? Питам, понеже нашата зета ми излезна 120-130 лв (без чувалчето) и ми се струва много да дам тройно повече за същата количка, само заради дамаската.

# 370
Да от тук я взех.  Не знех дали ще си я купя въпреки, че много я исках,  а не е евтина. Та звънях на различни магазини да проверя дали я имат налична и в повечето я нямаха. В един обаче ви казаха
- Имаме я налична, дайте адрес.  И аз дадох. Чак след това осмислих, че си поръчах количка.  Разликата в цената м/у България и чужбина беше незначителна за тази разцветка.

Та аз съм много доволна от покупката. Не бих я сменила. Дори и за това, че като мина от някъде се обръщат да я гледат.

# 371
  • Бургас
Шушулче по никакъв начин не мога да кажа че Малларъна се бута трудно, дори обратно, супер маневрен е и съм адски доволна...

# 372
  • гр.Пловдив
Maclaren за мен са неоправдано скъпи колички,явно защото самата марка продава продукта..
Има сходни летни бъгита с легнало положение и със същата лекота чисто нови за 3 пъти по-малка сума.. Peace

# 373
teddynm, може ли конкретни модели. Аз съм фен на Макларън, но не ми харесваше единствено това, че няма легнало положение.

# 374
Бихте ли ми препоръчали модел на Jane.
Харесахме Jane Muum и Jane rider, но разбрах, че коша за новородено е малък?
Не съм я виждала на живо все още.

Има ли някой ползващ такава количка да сподели мнение?

Общи условия

Активация на акаунт