Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 91 158
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета,

последно съм се спряла на Peg-Perego Book + и Mutsy Evo.
В модела на Пег-Пегеро ме притеснява шашито, струва ми се не особенно стабилно и издражливо (предвид, че ще я ползвам по софийските улици).
В Ево-то ме притеснява сенника на лятната седалка - изглежда ми много плитък когато седалката е в легнало положение.

Някой може ли да сподели мнение?

Доста  буук-ове щъкат в парка около нас, изглеждат перфектни, нищо нестабилно не виждам в тях.

# 346
Момичета,

В модела на Пег-Пегеро ме притеснява шашито, струва ми се не особенно стабилно и издражливо (предвид, че ще я ползвам по софийските улици).
В Ево-то ме притеснява сенника на лятната седалка - изглежда ми много плитък когато седалката е в легнало положение.

Доста  буук-ове щъкат в парка около нас, изглеждат перфектни, нищо нестабилно не виждам в тях.

Мерси.

# 347
  • София
Най-добре иди и ги виж и двете и ги сравни, което повече ти хареса. На мен също никак не ми харесва сенника на евото, но проблема общо взето е решим с тези допълнителните универсални, които продават, ако всичко друго ти харесва повече.

# 348
Най-добре иди и ги виж и двете и ги сравни, което повече ти хареса. На мен също никак не ми харесва сенника на евото, но проблема общо взето е решим с тези допълнителните универсални, които продават, ако всичко друго ти харесва повече.

Не мога да намеря магазин, в който да имат налични от двата модела, за да ги съпоставя една до друга.
Иначе съм ги виждала и двете. Да, видях, че има отделно сенници.

# 349
Здравейте. ИСкаме да купуваме лятна количка. Спрели сме се на Куин Запп Екстра 2 / 2014г. http://kasida.bg/lqtna-bebeshka-kolichka-quinny-zapp-xtra-2-purp … 014-46-29131.html Имате ли наблюдения? Качестена ли е, лесно ли се управлява? Може и коментар за предния модел от 2013г Запп екстра. Те са почти едни и същи. Предварително благодаря!

# 350
Момичета,

Мерси.

Здравейте, аз пък съм се спряла на Муци Айгоy (Igo) или Пег Перего Бук +, моля споделете мнения.

Сенника на Айгоу-а е доста голям, така че виж го Айгоу-а подобен е на на Евото.
Ще очаквам отзиви.

# 351
Момичета,

Здравей,
аз съм с Бук + и съм много доволна. Детето ми е на 1,4 г.  ползвам количката активно и нямам намерение да я сменям с друга. Много ми е удобна и съм доволна, че съм избрала точно тази количка. По всичко личи, че на детето също му е комфортно в нея.
Не знам обаче какво точно имаш предвид с това "не особено стабилно и издържливо".

# 352
Някой да има това Косато: http://bebelandia.bg/productv/50587/cosatto-kolichka-za-novorodeni-supa.html ? Имаме си количка за пътуване, ама този десен е размазващ и ми се въртят едни порочни  мисли в главата...

# 353
  • Русе
Здравейте! Съвсем новичка съм тук, като едно ново мамче. Simple Smile И аз като повечето от вас преди раждането на моята сладуранка бях потънала в едни лууди мисли каква количка да избера., Честно казано не исках да купувам количка с кош за новородено отделен, просто не исках хиляди кошове вкъщи, та исках нещо което става и за новородено и за лятна после съответно. От мнооого мислене, което в повечето случи пречи, накрая си взехме COSATTO YO MONOBLOOM. Става за новородено, тъй като има пълно легнало положение, лека е сравнително, сгъва се с едно движение, много е свежа и весела, става и за лятна, изключително маневрена, единственото което ме притеснява са гумите, които се оказаха маалко неподходящи за русенските разбити улици и сякаш друса повечко.. Ако някой има такава да сподели също мнение ще се радвам. Повечето друсане дали ще пречи? сладурчето ни е вече на 40 дена почти. Другата количка , на която се бях спряла беше сола на мамас енд папас. Честно казано май тя е по-добрият избор, но...вече няма значение. Simple Smile

# 354
Някой да има това Косато: http://bebelandia.bg/productv/50587/cosatto-kolichka-za-novorodeni-supa.html ? Имаме си количка за пътуване, ама този десен е размазващ и ми се въртят едни порочни  мисли в главата...

Явно не съм само аз обсебена, откакто я видях.... Laughing  Joy Обаче birselina вече я има и ако може да сподели след още след някой месец как се държи количката. Мен ме притесняват малките колела, а аз ще имам зимно бебе и ако зимата е от тези, когато има много сняг се чудя дали количката ще върви. newsm78

# 355
  • София
В преспи може и да не върви, по отъпкани пътечки ще си върви, а такива не липсват зимата, освен ако не живеете на планина. Ти кога ще раждаш - януари? Ще излезете по разходки къмто февруари, тя зимата ще е свършила почти Simple Smile
Аз лично съм си изкарала 2 зими с подобен тип колички и  някакви много сериозни проблеми и затруднения не съм видяла, със сигурност не бих си взила количка с огромни гуми, ако някога, евентуално реша да имам второ дете.

# 356
  • Русе

Явно не съм само аз обсебена, откакто я видях.... Laughing  Joy Обаче birselina вече я има и ако може да сподели след още след някой месец как се държи количката. Мен ме притесняват малките колела, а аз ще имам зимно бебе и ако зимата е от тези, когато има много сняг се чудя дали количката ще върви. newsm78
Simple Smile Ами аз нямам точно тази от линка който сте споделили Simple Smile а си взех тази : http://kasida.bg/kombinirana-bebeshka-kolichka-cosatto-yo-monobl … tion-1-29923.html . И както писах по-горе точно това, че сякаш повечко друса ме притесняава, въпреки, че приятелките ми казват че не пречи. Иначе като цяло количката има всичко което може да се желае ако не искате като мен кощ за новородено отделно. Излизали сме досега няколко пъти, и единствената ми забележка е че друса. Simple Smile А как ще е зимата незнам. Ще видим. Simple Smile А за тази от линка не мога да кажа нищо-Supa-та. Но съм чувала хубави неща за нея, но като лятно количка. С новородено..незнам. И както бях казала по-горе Сола на мамас енд папас май щеше да е по-добрият избор. Сола няма просто толкова аксесоари. Simple Smile Това е засега. Като се повозим още ще пиша пак. Simple Smile

# 357
Точно така "супер окуражаващ" Mr. Green няма що.Никой не може да предположи каква ще бъде зимата и как ще са почистени пътищата.Ако си като мен самичка и се налага да излизаш всеки ден,да ходиш до не близкото училище да прибираш и другото си дете,не знам как ще се справиш с малките гуми.Благодарение на големите помпащи гуми съм изкарала зимата.Но ако можеш да си позволиш да не излизаш по цели дни например,докато не се разтопи снега-ок няма проблем.
От личен опит давам съвет Peace,не трябва да се пренебрегва зимата!

# 358
  • София
А можете ли да ми кажете в кои магазини мога да видя тези колички Cosatto . Много ми допаднаха , особено цветово  Heart Eyes Иска ми се да ги огледам на живо .  Thinking

За София или Плевен примерно ?

# 359
  • София
На Косатото само цветовете са хубави, от към проходимост и маневреност са пълна боза, особено с по-голямо дете нещата стават трагични. Аз с моята излязох 5 пъти и я зарязах. За супер равни настилки стават, но за Софийските тротоари абсурд.
А за спора малки /големи гуми - определено съм за големи, не че и с малки няма да си отгледате детето /каката я гледах с малки/, но с големи е по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт