Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 91 134
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • на кой му пука, майна
6u6ulina, хубаво обмисли дали искаш количка с двойни предни колела. Много запъват, особено при неравен терен и в сняг.

# 196
Да, и аз това тъкмо гледам и се чудя,ама то пък май всичко,което искам няма... #Crazy Хем да е хубаво ,евтино и удобно ...

# 197

Мнения за този и останалите модели на марката можеш да прочетеш тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=731714.0

Да, наистина, с двойни гуми има такъв проблем, но точно тези гуми (колела) са малко по-големи от обикновените двойни гуми, както е по-голямо и разстоянието между тях, та ми се струва не толкова страшно.

Както сама се сещаш - няма пълно щастие - огледай всички "за" и "против" и  тогава реши. Ако можеш - виж я на живо, също е добра идея да попиташ някоя майка, която вече бута такава - аз често срещам Sprint plus и Lupo на Baby design на улицата и в парка.

Факт е, че модела вече няколко години е на пазара и има много почитатели. Надявам се да ти отговори някой от първа ръка.

# 198
RoniBonboni благодаря ти   bouquet

# 199
Мами ,какво ще кажете за тая количка http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=95&pro … 988cd30b33903b391
С бебешки кош и после става за лятна.Цената й също много ми допада  Wink Ама не съм я срещала май на живо.Някой били споделил мнение,ако може и реални снимки ,ще съм много благодарна   bouquet
Това е нашата количка, и точно благодарение на двойните предни колелета е много маневрена, щом с една ръка я бутам, а с другата ям или говоря по телефон. Много съм доволна, аз писах преди няколко дни за нея, че за мен е най-добрият избор за ограничен бюджет. Сравнително лека, голям багажник, ще се повторя, за да не търсиш 10км на ден вече една година, без декември месец, когато бяха паднали едни мъгли, дето държаха цял месец. Не е трепнала, само 1-2 пъти ММ и слага на колелетата нещо да не скърцат, че като я претоваря и почваха да издават скърцащ звук. Зимният кош /за новородено е голям, щом като бебето е родено в краят на юли, смених го през февруари, но той й ставаше, само че тя  не искаше да лежи, искаше да гледа и само ревеше в него. В комплекта има всичко необходимо. Единствен недостатък до момента ми е малкият сенник на летният вариант, но срещу 25лв взехме от една жена във ФБ, която ги прави, и сега всичко е ОК. Питай каквото те интересува, че не се сещам за друго. Исках да я сменя само с лятна, защото всеки ден я качвам два етажа нагоре, но се оказа, че моята е по-добра от всичко на прилична цена, а не бих дала 500лв за лятна количка, която е само 1кг по-лека. И така се отказах и оставам с нея. Ако другото лято още е в количка, ще взема една от 50лв, колкото да не съм без количка, че те са по 4-5кг, без легнало положение, но за момента момата още дремва на сутрешната разходка и няма как. Снимки тук не знам как се качват  Embarassed Ще видя дали може да ти дам на лични.

# 200
Да, това е проблем с тези магазини извън града в тях има всичко, но не можеш да отскочиш пеша за половин час до тях  Sad и аз се чудя за Baby Dizain доста модели имат, пък и цените са прилични

# 201
някой ползвал ли е такава количка ? п.с. после ще кача и другите колички
http://mermaid000.snimka.bg/baby/kolichka.827335
паролата :123456

Въпреки,че е малко лятна .. мисля да си я ползвам , дори и за зимна ,щото първоначално няма да излизам с бебето ,ще седиме на топло и за в къщи става. Peace
лека е и удобна , с малко по-ниска дръжка ,което мен ме устройва,защото не съм много висока Wink
а ако се наложи ,навън да се ходи ,мисля да си купиме едно кошче

Не ми се купува количка като гледам какви цени са ,а и след време няма да ми е нужна.Пък и аз съм малко стиснат човек ,за разлика от мъж ми Mr. Green Peace
дадоха ни 3 колички - 1 зимна  и 2 летни да ползваме т.е. втора ръка  Wink

# 202
Някой да има отзиви за това

Или за тази:

# 203
Здравейте,

Харесали сме количка Baby Design Lupo comfort. В момента я продават за 790лв.

Интересува ме марката Baby Design къде се намира спрямо chicco или mutsy например ?
Също така ми е интересно Espiro по-качествена ли се води от Baby design или не ?

До скоро не бях чувал марката Baby Design, а не е особено евтина и исках да разбера къде се позиционира между другите марки.

Ще сме ви много благодарни, ако ни ориентирате. Благодаря Ви много! cheers

# 204
Аз до колкото съм информирана baby design си е на espiro  newsm78
Но да не те подведа. Ето ТУК има цяла тема за обсъждане на този вид колички. И повечето мнения са положителни.
Aз се чудя дали си заслужава да се купуват колички с помпащи се гуми, дали това не е по-скоро недостатък, имйки предвид нашите улици и манталитет...

# 205
Количките с помпащи гуми имат по-лека возия.Явно обаче и количката трябва да е качествена или самите гуми да са хубави,за да не се цепят често.Мое мнение.Аз все разглеждах колички в интернет,един ден влязах в един магазин и се изумих от моделите на baby Design.Като замисъл са добри,имат амортисьори,но аз съм 1,55  висока и дръжката ми стигаше буквално до брадата.Купих Mutsy Transporter.Тя не е с помпащи гуми,но на височина ми е екстра,тапицерията е добра материя,дават я 11 кг.Не съм я ползвала още,защото сме на 10 дни и наоколо вали тези дни.

# 206
Здравейте,

Харесали сме количка Baby Design Lupo comfort. В момента я продават за 790лв.

бутала съм тази количка прекрасна е, возих я по едни плочки и определено много ми хареса. Имала съм Cangaroo Drift, Peg perego pliko p3 и Chipolino optima, но определено тази вози много по добре от изброените  Peace

# 207
  • София

Aз се чудя дали си заслужава да се купуват колички с помпащи се гуми, дали това не е по-скоро недостатък, имйки предвид нашите улици и манталитет...

Това не го разбрах, особено манталитета аккво общо има с гумите.

# 208
Количките с помпащи гуми имат по-лека возия.Явно обаче и количката трябва да е качествена или самите гуми да са хубави,за да не се цепят често.Мое мнение.Аз все разглеждах колички в интернет,един ден влязах в един магазин и се изумих от моделите на baby Design.Като замисъл са добри,имат амортисьори,но аз съм 1,55  висока и дръжката ми стигаше буквално до брадата.Купих Mutsy Transporter.Тя не е с помпащи гуми,но на височина ми е екстра,тапицерията е добра материя,дават я 11 кг.Не съм я ползвала още,защото сме на 10 дни и наоколо вали тези дни.
Количките на бейби дизайн са с чупещи се дръжки, и стават както за майки 1,55 така и за майки 1,70. Аз съм с количка на бейби дизайн и е 9кг, което е голямо предимство, особено ако трябва да я носиш нагоре-надолу по етажите.

# 209
Това не го разбрах, особено манталитета аккво общо има с гумите.
Ами веднага ще ти разясня  Mr. Green
Манталитета ни е такъв, че изхвърляме всичко ненужно, но не на предназначените за това места и често се оказват на пътя на количката например  Laughing
По напред в темата беше писано, че жена с количка, на която гумите се помпат, ходила 3 пъти на вулканизатор, единия от които заради забито капаче от токче в гумата (което разбира се не зависи от манталитета, случва се да ти падне капачката на токчето)
Днес ходих до вис виталис, но един така любезен служител веднага ме грабна да ми обяснява някакъв модел, предполагам тяхна марка, защото не я бях чувала. Но имаше хубави характеристики и много ми хареса. Но точно гумите  са помпащи се. Питах го това не е ли минус и той отговори като   qn_st , че това им бил най-големия плюс, защото возили много леко... А аз исках и другите да разгледам, но ми стана неудобно и си тръгнах...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт