Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 91 133
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
аха... ми не го намирам за манталитетен проблем, това, че гуми се пукат. Като всичко друго помпащите гуми имат своите плюсове и своите минуси. Ти си решаваш къде и как ще я ползваш и нужни ли са ти. Меко возене може да зависи от гумите(ама не само), лекото бутане не само от  тях.

# 211
Отзиви за тази марка колички някой да има?
Цената е много достъпна  newsm78
http://kasida.bg/romeybaby-bebeshka-kolichka-2-v-1-bs800-turquoi … ay-532-13618.html

# 212
Това не го разбрах, особено манталитета аккво общо има с гумите.
Ами веднага ще ти разясня  Mr. Green
Манталитета ни е такъв, че изхвърляме всичко ненужно, но не на предназначените за това места и често се оказват на пътя на количката например  Laughing
По напред в темата беше писано, че жена с количка, на която гумите се помпат, ходила 3 пъти на вулканизатор, единия от които заради забито капаче от токче в гумата (което разбира се не зависи от манталитета, случва се да ти падне капачката на токчето)
Днес ходих до вис виталис, но един така любезен служител веднага ме грабна да ми обяснява някакъв модел, предполагам тяхна марка, защото не я бях чувала. Но имаше хубави характеристики и много ми хареса. Но точно гумите  са помпащи се. Питах го това не е ли минус и той отговори като   qn_st , че това им бил най-големия плюс, защото возили много леко... А аз исках и другите да разгледам, но ми стана неудобно и си тръгнах...  Embarassed

Извинявай, но никой от тези доводи не би ме спрял да си купя колело например, но то ти си решаваш...

# 213
Аз си купих  Baby Dizain Naomi, доста се чудих, защото нямах близки с подобна количка нито пък отзиви за самата марка, пък и модела си е нов, обаче бутах какви ли не модели колички в магазина и определено тези на Baby Dizain ми се стoроха доста леки като бутане се едно сама си върви, цяло удоволствие е да я буташ иначе си я взех и защото търсех висока количка, а моята е определено такава http://dizainbaby.com/product/наоми/

# 214
Здравейте,

Харесали сме количка Baby Design Lupo comfort. В момента я продават за 790лв.

Интересува ме марката Baby Design къде се намира спрямо chicco или mutsy например ?
Също така ми е интересно Espiro по-качествена ли се води от Baby design или не ?

До скоро не бях чувал марката Baby Design, а не е особено евтина и исках да разбера къде се позиционира между другите марки.

Ще сме ви много благодарни, ако ни ориентирате. Благодаря Ви много! cheers
Baby Design и Espiro са две марки на един и същи производител.И двете марки са еднакво качествени за ценовия си клас.Количката,която си я избрала Lupo comfort е много хубава,тя беше сред моите фаворити,само че Lupo,но се отказах,защото ми беше висока и си взех Espiro Vector pro.След една година употреба количката не е мръднала,дори гума не съм спукала.Помпащите гуми и добрите амортисьори правят количката лесно маневрена и лекопроходима.Именно това ме накара да си купя и лятната количката на същата марка,която идеално ми влиза в приложение в сезона на пътуванията.
Аз като ползвател на две колички на Espiro,първа Vector Pro и втора лятна Magic мога да дам само положителни мнения Peace.

# 215
Извинявай, но никой от тези доводи не би ме спрял да си купя колело например, но то ти си решаваш...
Всъщност имаш право.... явно имам някакъв страх да не остана без количка, пък дори за ден...
Че е гадно ако се спука гума, отваря ни се работа, пък с малко дете нещата не са толкова лесни като с колелото.
И да всеки си преценява, за това моделите, които харесах с помпащи гуми ще отпаднат, точно заради гумите...

# 216
Извинете че ви се набърквам,но от личен опит мога да ви кажа че за разбити улици/София/ единствено от http://www.kiddimart.co.uk/ads/quinny-speedi-stroller това съм доволна.
Бута се с една ръка,маневрена е .Бутала съм я и на сняг и на пясък/на морето/.Един път е количка.Триколките са по-маневрени от тези с четири гуми да знаете.

# 217
Искам да уточня, че Baby Design, които са вече три години в България и са със страхотно отзиви от ползвателите си, нямат нищо общо с  Dizain Baby (Baby Dizin), които също се представят за Полски колички, но ако Baby Desig на може да се види производителят, както и да бъдат открити в магазините на много европейски страни, Русия; може да се открие информация за Baby Design в различни форуми подобни на bg-mamma също на различни европейски страни, то за Dizain Baby (Baby Dizin) няма информация никъде по света, освен тук в България. Няма страница на производител, няма я в никой европейски сайт или форум... Някои хора, знаейки, че Baby Design е една сериозна марка с добри продукти, от които майките са доволни и под заблудата на некоректни търговци си мислят, че купуват именно модел на Baby Desig, а получават безизвестният в сял свят Dizain Baby!!!  Sick

# 218
  • БУРГАС
Имам чуството,че не съм във форум,а в магазина и продавачките се чудят как да ме омаят.

# 219
  • София
Лични отзиви от Graco Symbio? Определено съм се спряла на нея този път  Laughing (това ще ми е сигурно 10-тата поред количка Simple Smile), харесала съм по-новия модел Symbio B, при който е един основен комбиниран кош.

# 220
Имам чуството,че не съм във форум,а в магазина и продавачките се чудят как да ме омаят.

Идеята ми е точно, зад а не ни омайват.

Много мразя да вляза в аптека и да попитам за определено лекарство и тогава да ми предложат друго което било със същите съставки, но под различно име или производител.
Например Марешки - искам Аналгин - ето ти, но не се казва така - иначе си е аналгин, но се произвежда за нашата верига  ooooh!  #Crazy Айде де - кой го знае Марешки - какво има в него, за да му е по-изгодно и да печели повече   Mr. Green

# 221
  • Точно където трябва
Не съм заядлива, но не се стърпявам. Всяка тема за колички се превръща в рекламна на някоя марка. Преди много харесвах Espiro, но в темата имаше няколко момичета, които толкова ожесточено ги хвалеха и бяха контра на всеки пост, който изказваше някакви забележки, че ме убедиха никога да  не си купя такава.

# 222
Всеки решава за себе си!

А полемиките тук редовно водят до това някой да е обиден.

Така и по повод темата за Муранското стъкло - от най простичък въпрос се разгорещиха такива схватки... не ми се мисли...

Не го разбирам, но ако някой е бил лично засегнат - извинете ме.
Просто не бих си купила аналгина на Марешки и щях да се радвам, ако го знаех предварително и не бих се разходила до там.

Много марки си заслужават парите - въпроса е на потребителя какво ще му е удобно и точно това обсъждаме тук всички ЗА и ПРОТИВ... 
А моята идея беше съвсем друга - просто когато, искам лук не ми трябва чесън - това е ...

# 223
  • София
Има ли мами, ползващи Phil & teds verve? Интересуват ме позициите на гръбчето - "щръкват" ли крачетата или гръбчето се спуска надолу до легнало или полу-легнало положение? Както и всеки друг коментар ще ми е от полза Simple Smile
Бях се спряла на Mutsy Evo, но ме отказа това, че за да се сгъне се сваля коша и се сгъва само шасито. Иска ми се да остава място в багажника и за друг товар....

Последна редакция: чт, 17 юли 2014, 11:01 от anelima

# 224
Някой да има впечетление от Mamas and papas mylo  и  от Cam Minu Sport ?

Общи условия

Активация на акаунт