Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 92 699
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
В кой момент детето се вози в това столче в количката, а не в коша за новородено или в седналия кош?

Пример - отиваш с колата до магазин, лекар, кратка еднодневна разходка извън града, до зоопарка, до мола или нещо от сорта, изобщо някъде където ще мръднете с колата да се разходите за някой друг час.
Детето в колата следва да е с втолче за кола. Вместо освен него да тикаш в багажника и  кош за новородено и шаси - си ползваш само кошницата, удобно е и ако детето е заспало да не го будиш, пренасяйки го от кош в кош, вадиш от колата и слагаш на рамата, после обратната процедура.
Не е задължително - удобство е просто.
Освен това  на пег перего кошниците са едни  от най-сигурните в момента на пазара.

Шасито на буук е 7,3 кг, коша поп ъп за новородено е 4,14кг, шаси с лятна седалка - 10,8 кг.

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 13:55 от Angel_Dust

# 556
Според мен килограмите на количката са абсолютно най-важният критерий за избиране и с почти всичко друго може да се прави компромис, но с тях не бива. Аз още не съм видяла мама, която да е изкарала с количка 12-14 кг. от началото до края.
А колко точно тежи вашата количка с шаси+кош за новородено и шаси+стола за след 6 мес.? Търсих на сайта на peg perego, но не мога да разбера (аз търсих конкретно за pop up). И друго не ми е ясно, какъв е смисълът столчето за кола да се прикрепя към количката? В кой момент детето се вози в това столче в количката, а не в коша за новородено или в седналия кош?
Кош за новородено не съм ползвала, директно летния кош. Около 10 кг. тежи шасито с коша. Със столче за кола не знам колко тежи, но столчето е тежичко. Лично ние сме използвали само няколко пъти столчето за кола вместо коша на количката и то защото бебето беше заспало вътре, т.е. махахме летния кош за да сложим столчето. Столчето е добро, защото има добри показатели на краш тестовете, а не заради това, че е съвместимо с количката, поне според моите виждания това е плюсът му. Веднъж монтирано в колата ви, самите вие няма да искате да го местите.

# 557
  • София
PRIMO VIAGGIO SL e 3,8 кг., не е много тежко.
В колата - може да му се купи база, тогава   монтирането в колата доста се улеснява и не е никакъв проблем да се слага и маха Simple Smile

# 558
Здравейте, мами!
Три мами сме и сме кандидатки да си закупим количка с марката "Jane". Говорихме с вносителите, днес лично дори отидох и ни направиха оферта: Ако 3 мами закупят количка с марката "Jane" получават -12% отстъпка, за 4 броя е -16% отстъпката, за 5 броя - -20%. За повече не сме говорили. Условието е мамите да закупят количките (или поне да ги капарират) по едно и също време или в интервал до 2 дни и съответно до 26.11. (ще опитаме да говорим и за удължаване, но може и да не стане).
Моля да ми пишете на лични, който има желание да се присъедини към "групичката".

Peace

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 21:47 от E.Naydenova

# 559
  • София
много готина идея, браво Simple Smile

# 560
много готина идея, браво Simple Smile

Заслугата не е моя, но наистина мисля, че е доста добра идея, а и е много добре, че вносителят е разумен Peace

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 09:11 от E.Naydenova

# 561
  • София
Супер и аз съм се насочила към Jane количка, а имам две приятелки, които също ги обмислят...кой е вносителя на Jane всъщност?

# 562
  • София
Супер и аз съм се насочила към Jane количка, а имам две приятелки, които също ги обмислят...кой е вносителя на Jane всъщност?
http://www.adria.bg/bg/

# 563
  • Пловдив
Lavender81, вносителят е "Адриа 2001" - http://www.adria.bg/bg/.

Редактирам се - Angel_Dust ме е изпреварила. Simple Smile

# 564
  • София
Мерси Simple Smile Знам ги тези, мисля че лятната количка Inglesina купувахме от тях, много любезни бяха.

# 565
Здравейте, мами!
Три мами сме и сме кандидатки да си закупим количка с марката "Jane". Говорихме с вносителите, днес лично дори отидох и ни направиха оферта: Ако 3 мами закупят количка с марката "Jane" получават -12% отстъпка, за 4 броя е -16% отстъпката, за 5 броя - -20%. За повече не сме говорили. Условието е мамите да закупят количките (или поне да ги капарират) по едно и също време или в интервал до 2 дни и съответно до 26.11. (ще опитаме да говорим и за удължаване, но може и да не стане).
Моля да ми пишете на лични, който има желание да се присъедини към "групичката".

Peace

Бихте ли споделили кои модели Jané смятате да купувате?  Peace

# 566
Бихте ли споделили кои модели Jané смятате да купувате?  Peace

Привет! Май всички сме се спряли на Jane Muum Formula Koos 3 в 1  Peace
Но няма значение моделът, важното е да бъде Jané

# 567
  • София
Момичета, някой знае ли къде може да се види на живо S-line количката на Adbor? В София сме.
http://kasida.bg/product/28708/adbor-bebeshka-kombinirana-kolich … m-tsvyat-513.html

Видяхме вече Zippy-то в Айко, искаме да погледнем и тази Simple Smile

# 568
Здравейте, момичета! Много гледах из интернет, много сравнявах. Най-накрая, съвсем случайно в един магазин видях една количка, която ми грабна погледа и не успях да й намеря кусур Simple Smile На 99% сме решили, че ще е тя. Но понеже нямам познати с тази марка, реших да ви питам какво сте чували/ако сте чували/ за марката. Чупят ли се лесно и ей такива неща Simple Smile Става въпрос за количка Inglesina Quad. Ще съм много благодарна, ако някоя сподели неин/ на приятелка опит с тази марка Simple Smile

# 569
Момичета, някой знае ли къде може да се види на живо S-line количката на Adbor? В София сме.
http://kasida.bg/product/28708/adbor-bebeshka-kombinirana-kolich … m-tsvyat-513.html

Видяхме вече Zippy-то в Айко, искаме да погледнем и тази Simple Smile
В магазин Дундьо и бебешки магазин Лабиринт. Аз също най-накрая си купих S-line,а я бях видяла на улицата и стопирах една мама да я поразпитам Simple Smile Аз и ММ сме много доволни,че все пак купихме тази количка.

Общи условия

Активация на акаунт