МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 99 110
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Ей, плановички такива  Wink
Моя план беше за 2 деца... особено след второто дъъъъъъълго и тежко раждане... (не че тогавашния ми мъж не спомена за трето 2 седмици след раждането и аз го сиктирдосах с "ако искаш трето, агитирай друга да го ражда Embarassed"... и той се уреди по-малко от година след това с трети син)... и изведнъж срещнах МЪЖА на който искам, много много много искам да родя дете, дъщеричка... На 24 първото, на 27 второто, на 34 третото слънчице...  hahaha на 36 станах "баба по съвместителство" ("студентското бебе" на мъжа ми стана мама)... Голяма италианска фамилия  Wink

А за връщането на формата - никой не може да очаква от нас след 1, 2, 3 или 4 раждания да изглеждаме като гимназистки... Всъщност днес минах през училището на малкия ми син, определено имаше такива гимназистки, които откровено могат да ми завиждат на фигурата  Embarassed Crazy Въпреки че големите деца се шегуват с мен с "помощ, кит на плажа, кит на плажа, избутвайте го бързо във водата!!!" май не съм толкова зле...

Нощни очи, Честит Рожден Ден!

# 391
Ей ме на - без планове без нищо на 35 с четири броя  Mr. Green

# 392
  • София
Здравейте   bouquet
Бих искала да ме включите към списъка си Simple Smile))
Имаме 3 дечица- двама близнаци на 4 години и една малка принцеса на почти месец.
Освен децата и три броя дакелуни. Та у нас е доооста весело Simple Smile))))))))))))
Връщам се да ви чета подробно.
Леле, 3 кучета.  Grinning Ние сме с лабрадор и рибки (и скаридки), до скоро имахме и котка. Simple Smile Гледали сме морски свинчета, хамстери, плъхчета, гущерче за кратко, само пернати не сме имали. Вече никой не ни се чуди. Laughing

# 393
А ние никакви животни не сме имали, макар че все си мечтая поне за едно коте. Но ни спира това, че няма да има на кого да го оставим, когато отсъстваме всички от дома. Случва се да отидем на гости на нашите, а да пътуваш на 150км и да не направиш поне 1-2 нощувки е безумно с малки деца.

# 394
А ние никакви животни не сме имали, макар че все си мечтая поне за едно коте. Но ни спира това, че няма да има на кого да го оставим, когато отсъстваме всички от дома. Случва се да отидем на гости на нашите, а да пътуваш на 150км и да не направиш поне 1-2 нощувки е безумно с малки деца.

Извинявай, не се сдържах. Наистина ли става дума за нощувки на всеки 150 км, или километрите са 1500?
Ние пътуваме често до Русе (свекърва ми е там). Разстоянието е около 320 км, но винаги сме го вземали за един ден, обикновено с едно прекъсване за около половин-един час, защото имаме роднини на половината път. Но понякога и без спиране или само за зареждане и ползване на тоалетна. Без значение от броя и възрастта на децата, които са пътували с нас.
Та затова ми е любопитно.

Животно и ние нямаме: просто няма къде да го събера, защото ние живеем в неголям апартамент и леглата (на 2 етажа) и бюрата заемат всичко. Simple Smile Пък и ние няма на кого да го оставим, когато заминем всички на някъде.

# 395
Според мен Emel Manolova имаше предвид, че като отиват на гости на родителите си, които живеят на 150 км, не е удобно да не останат да нощуват там поне 1-2 вечери, а да бързат да се върнат обратно и затова не се решават да гледат животни.

Ние си имаме куче епаньол бретон, но живеем на село и то си е на двора, макар че зимата го прибираме и него вкъщи, място има достатъчно Simple Smile

# 396
Нощни, честито на патерици!
Относно животните-признавам си не ги "долюбвам", не съм и възпитавана  с любов към тях. Сега, когато живеем на село, всички очакват, че задължително в нея живеят и куче и котка, но уви, имаме само мишки, да, мишки, вече 2 хванахме за 10 на дни в капан на тавана.  съседът има много животни, слама, храна струпани отзад на оградата и явно е развъдник за гризачите. Умирам от ужас като се качвам горе на тавана, сега и капана се счупи..... Не ми се взема котка. Обяснявам на мъжо и децата, че това си е живо същество и си иска грижи, лекарства, ваксини, не е плюшена играчка, която да зарежеш, когато ти писне. Животното си е отговорност. Свеки имаше куче, тя "само" му хвърляше храна като на куче. То умря от рахит, защото един път не го изведе на разходка, не си игрееше с него, не го обичаше .

# 397
Според мен Emel Manolova имаше предвид, че като отиват на гости на родителите си, които живеят на 150 км, не е удобно да не останат да нощуват там поне 1-2 вечери, а да бързат да се върнат обратно и затова не се решават да гледат животни.

Ох, че съм голяма бяла птица!  ooooh! Сега разбрах, извинете. Така може. Peace

# 398

Ние си имаме куче епаньол бретон, но живеем на село и то си е на двора, макар че зимата го прибираме и него вкъщи, място има достатъчно Simple Smile
Ние също сме с епаньол бретон Simple Smile. Спи в легло целогодишно и реве когато е сам, а вече е дядка на почти 12 години. По манталитет е на 1. Може би защото на тази възраст падна от високо и си удари сериозно главата Simple Smile)))).

# 399
  • ул. "Мечтание"
Благодаря ви за пожеланията!  Hug Heart Eyes

Същото съм го казала и аз - до 30г. - с 3 деца, до 40г. - с 4 деца.......Пък до 50г. - и с внуче.....

Колко му е!  Mr. Green

Aludra  hahaha Joy hahaha Joy

betray, добре дошла!  Hug

Ние в момента нямаме дзверове вкъщи. Аз обичам котки и скоро ще си вземем пак, ама ще е полу-домашна, че мъж ми хич не ги долюбва.  Crazy По едно време гледахме куче, ама не можех да му смогна на характера (палава куча беше) и се разделихме с него.
Ама пък мишки си имаме колкото щеш.  ooooh! Вече и не ми правят впечатление.  Whistling

Днес ходихме да регистрираме Зорница. Всичко мина гладко, много съм доволна. В понеделник ще си имаме ЕГН и акт за раждане.

# 400

Днес ходихме да регистрираме Зорница. Всичко мина гладко, много съм доволна. В понеделник ще си имаме ЕГН и акт за раждане.
Ура, браво на вас!

Аз забравих да кажа, че на младини си мислех да не раждам, а да осиновя. Щях да се боря с глобалното затопляне и да спасявам ресурсите на майката Земя  Laughing . Обаче, пък мъжът ми категорично искаше 10 собствени деца. Стиснахме си ръцете на 3-4. Засега планът за 4 -то е замразен.

# 401
  • Варна
Нощни очи, честит рожден ден и от мен! Много обичана да си винаги!  bouquet

Много е забавно в темата! Party
Нашите планове бяха само за това децата да са през пет години и да си три Simple Smile Изпълнихме го. Peace

Aludra *, и аз исках да имам 3 свои деца и да си осиновя две (негърчета Flutter), докато бях ученичка. Crazy Като Анджелина Джоли съм искала да стана... само дето тогава не бях и чувала за нея. Mr. Green

betray, добре дошла!

И ние сме с куче и рибки вкъщи. То, кучето, е по-скоро плъхче (йоркширски териер Laughing), но вдига гюрултия за 5 големи кучета. Казва се Пепси (сама си избра името, след като 3 дни нищо не успяхме да измислим - казах на мъжа ми "Подай ми пепсито" и тя дотърча доволна при мен  Grinning) - толкова да й подхожда това име, че не може да бъде - постоянно е газирана и подскача наоколо. Simple Smile

# 402
  • София
Хе-хе, много забавно вашето Пепси!  Grinning
Тази вечер за пръв път мъжа ми усети бебока. Simple Smile  Heart Eyes Досега като си сложи ръката, или само аз си го усещах, или мъничето спираше да шава.

# 403
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Нощни очи, честито и по 2та повода, да сте здрави и щастливи всички!   bouquet

Ние имаме куче, то е още малко, ще стане на година ноември и е страшен дивак, прави зверски поразии, но е много сладък и иначе добричък  (следващото да не се чете от тези дето искат да си взимат куче)
Скрит текст:
(само дето ни изяде канапето, столовете, разхвърля, краде от храната на децата, пуска косми на ден като за 1 възглавница, съсипва играчките, пука топките и балоните и яде всичко, което успее да докопа, в това число ластици, балони, чорапи, кукленски дрешки, мокри кърпи, детско бельо, потници, фанелки, дребни играчки, моливи, химикалки, тетрадки, кухненска хартия и тн.  Mr. Green)

Имахме и мишка, но тя умря от старост, те живеят малко, та някои се чудят как да се отърват, пък ние погребение му направихме, официално, на мишока.  Laughing
 Аня, много мило, много са готини мъжете като усетят бебето, някак си започва да съществува вече реално и за тях.  Simple Smile

# 404
  • ул. "Мечтание"
Аня  Heart Eyes

Чоколина, благодаря!  Hug Добре се посмях с Пепси!  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт