Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 372
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 245
Така и така объркахте темите - тази и за дразнителите по време на почивка, що не помолите модератор да ви ги слее?  Laughing

# 1 246
Каринче, скокни и в другите теми,
да "разведриш" обстановката. От твоите писания струи такъв позитивизъм!
Мноу щи са накефят...

# 1 247
  • София
Каринче, скокни и в другите теми,
да "разведриш" обстановката. От твоите писания струи такъв позитивизъм!
Мноу щи са накефят...
И на една друга новодошла съфорумка така силно й беше избликнал позитивизма, че набързо си отнесе бан като за добре дошла.   Joy

# 1 248
  • Пловдив
Как беше израза....

Болезнена форумна дефлорация?

Влитат с рогите напред и после злобни сме били.

# 1 249
  • София
Когато бях нова във форума, стъпвах на пръсти в Клюкарника.  Crazy

# 1 250
  • Пловдив
Когато бях нова във форума нямаше Клюкарник Mr. Green

# 1 251
  • Down south
Не съм съгласна, че има нахвърляне на нови съфорумки. Аз също съм сравнително нова, почти 1 година. Общо взето, никой никъде или поне не съвсем, не е ме обидил, засегнал, нападнал.

Поговорката "Каквото повикало, такова се обадило", според мен важи с пълна сила и във виртуалното общуване.
Колкото по-учтив е човек, толкова по-учтиви ще бъдат и околните с него или поне в повечето случаи.
Изключения винаги е имало и винаги ще има.

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 22:29 от Daylily

# 1 252
  • sf

Поговорката "Каквото повикало, такова се обадило", според мен важи с пълна сила и във виртуалното общуване.
   Peace  Абсолютно вярно !

А всъщност форума от коя година е?  Thinking

# 1 253
  • Пловдив
Не съм съгласна, че има нахвърляне на нови съфорумки. Аз също съм сравнително нова , почти 1 година. Общо взето, никой никъде или поне не съвсем, не е ме обидил, засегнал, нападнал.

Колкото по-учтив е човек, толкова по-учтиви ще бъдат и околните с него или поне в повечето случаи. Винаги има изключения.
Права си. Просто старите кучета не обичаме да ни обиждат. Помежду си също имаме въргал. Ей, с Тонка сме се въргаляли. Вероятно и пак ще се въргаляме. Пък не е да е новак.

# 1 254
Когато бях нова във форума, стъпвах на пръсти в Клюкарника.  Crazy

и аз .
като балеринка съм - само на пръсти се движа  hahaha

# 1 255
  • Пловдив
Ти си като слон в стъкларски магазин Бонго. Толкова фин.

# 1 256
Ти си като слон в стъкларски магазин Бонго. Толкова фин.
и с Карибска красота  hahaha

# 1 257
  • София
...забравих да спомена, че и от никакви полови болести не съм се разболявала, просто защото внимавам с кого, как и най-вече спазвам добра хигиена...че то да чакаш на един презерватив, да се тъпчеш с вредни хормонални таблетки, да търпиш сраствания със спирали и кой знае още какви гадости в името на "блажения" секс с мъжле, който и толкова ще те осекси...Цък-цък язък... Joy
...Та в това отношение съм наистина щастливка, като чета на какви саможертви са готови някои женици за петминутката на дебелогъзия си шкембелия, лошо ми става... Joy
О, свещена простота!

Касита, мисля да си отнеса гювеч като сувенир - хубав, гледжосан, български. Тези дребните -брррр.
Една година си купих тематичен морски гердан със седеф колкото грейпфрут. Ама много шик ми се струваше, даже и на приятелки взех hahaha Седмица след прибиране ми се струваше връх на кича, какъвто е и всъщност.
Имам една айфелова кула в размер към 30 см от патинирано желязо -много си я харесвам и едни чаши за узо /не близвам/ от Амулиани - това са хубави сувенири за мен. Другото откарва до коледното почистване и заминава в коша.

# 1 258
  • София
Янтра, ако държиш да се въргаляме - нямаш грижа. Иначе не напирам зорлем.  Grinning

По въпроса за сувенирите. Изобщо не знам къде ги правят, само магнитчета купуваме, където и да отидем. За щерката задължително гердан и гривна.

# 1 259
  • Пловдив
Янтра, ако държиш да се въргаляме - нямаш грижа. Иначе не напирам зорлем.  Grinning
Е трябва да има конкретен повод, така за без нищо ме мързи.

Общи условия

Активация на акаунт