Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 321
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 260
...забравих да спомена, че и от никакви полови болести не съм се разболявала, просто защото внимавам с кого, как и най-вече спазвам добра хигиена...че то да чакаш на един презерватив
Сори за офтопика, ама как става това с хигиената и не-хващането на сифилис например..
Като приключиш измиваш спирохетите или преди това като се измиеш и те не смеят да влязат?

# 1 261
  • Пловдив
...забравих да спомена, че и от никакви полови болести не съм се разболявала, просто защото внимавам с кого, как и най-вече спазвам добра хигиена...че то да чакаш на един презерватив
Сори за офтопика, ама как става това с хигиената и не-хващането на сифилис например..
Като приключиш измиваш спирохетите или преди това като се измиеш и те не смеят да влязат?
Чети внимателно! Тя е спала с един мъж в живота си. И нарича останалите "мъжлета".

# 1 262
  • София
Тя е спала с един мъж в живота си. И нарича останалите "мъжлета".
Е как, първият винаги е най-най.  Grinning

# 1 263
  • София
...зле?!
Но пък, нейната 20-минутка стиска зъби и викай -пай сеее!
Това се нарича семейно планиране!

# 1 264
И всички тези признания заради скъпите презервативи по морето. На мен не ми се свиди допълнителното левче, ама на някой малък келеш, отишъл точно с тази цел на море, може да му се досвиди и да мине само на внимание. Оставете ни нас раждалите жени, както се разбра - на нас секс не ни се полага, ама утре ще трябва да обясним на децата си защо не бива да пестят точно от презервативи, а като гледам, някои ще обяснят на дъщерите си, че от презервативи се прихваща рак на шийката, дано в час на класа имат по-информирана учителка.

# 1 265
Видно е, че часове по сексуална култура са наложителни, защото май не е добре да се разчита на родителите  Stop

# 1 266
  • sf
Че какво пречи да се носят презервативи от родния град, купени на едро ако трябва ?!  Mr. Green

# 1 267
Какво стана с темата? Селските номера стана туристическо-оплакваческата тема.

# 1 268

То затова девствените се ценят много - няма база за сравнение.

# 1 269
А, може би ползва калиев перманганат Simple Smile

# 1 270
  • UK
А, може би ползва калиев перманганат Simple Smile

Joy

Или аспирин.  Laughing

# 1 271
Ееех, откога чакам да стигнем до калиевия перманганат и аспирина Simple Smile

# 1 272
Почивката тази година приключи и мога да пиша отново в темата. Прекарахме 16 прекрасни дни на морето, ако нещо ме дразнеше, едва ли бих останала толкова дълго. Е, както написах и по-напред, има неща, които и аз не тъпя. Като шум от блъскане на врати. Затова, след 4 дни напуснахме курорта Лозенец и шумния хотел и си отидохме на нашето любимо място, където потънах в блаженство. И нищо не беше в състояние да ме подразни.

# 1 273
Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

Липсата на почивка тази година ... Rolling Eyes

# 1 274
за мен критерии за чисто море е липсата на плуващи дамски превръзки. тогава е чисто.  Laughing
когато видя такава викам на дяцата - Пазете сееее ....  червеният кораб минава (група LZ )   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт