Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 328
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 60
И какво никой ли не защитава, дебелите хора?

# 61
Има си цяла асоциация за тая работа. Къш сега да видим кой друг от какво се дразни, стига с тия дебеланки.

# 62
Не! Само  #2gunfire а за тъпите- въже.

Има си цяла асоциация за тая работа. Къш сега да видим кой друг от какво се дразни, стига с тия дебеланки.

Напукани пети! Гад ме е от ходила! Мине ли 36 месеца, всеки крак става на копито.  Sick

# 63
  • в рока
Касито, ще събудя детето от смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дебеланке, как са те пуснали да пишеш тук?Ако си по 170 см и над 60 кг-няма6 право

# 64
Ами така де лежи си дебел човек на плажа, чете си книжка, и всички започват да го обиждат
и да му викат, че е дебел. Не е справедливо.

# 65
  • Варна
Копитото не беше ли заради прилепналите дрехи в областта на триъгълника? Laughing

# 66
Дебеланке, закривш пейзажа вероятно:)Лягай по назад и всичко ще е наред:)))
Дразнят ме кучета на плаж, който не е предназначен за домашни любимци, а ако малката намери в пясъка ако, направо откачам. Случва се вече три пъти. И други неща, но пред това всичко бледнее.

# 67
  • в рока
Ами така де лежи си дебел човек на плажа, чете си книжка, и всички започват да го обиждат
и да му викат, че е дебел. Не е справедливо.

Ами да си дебел и тъп-още повече.
Живей си живота и така...

# 68
А ти защо гледаш петите на хората, бе? Няма ли за тебе мъжки атрибути или в краен  случай дебеланки?

# 69
  • тук-там
Мразя теснотията... във всякакви варианти. Мразя и "опнати" хавлии и чаршафи. Има си шезлонги, лежанки, хамаци  и всякакви от този род!
Плажовете, които посещавам, са с разстояние между "чадърчетата" поне 5м. Peace
Свободните зони, ако ги има, са някъде назад в далечината...  Laughing Няма как, минава се и през тях...

На такива места Иванчо и майка му рядко се появяват.

А....да,  дебелите, ако може....в свободната зона. Peace

# 70
Дебелите хора, също имат права.

# 71
Първо място в класацията ми е обръщението на мъж, към съпругата му/приятелката на плажа с "ма" на висок тон и никаква реакция от нейна страна на обида. Sick Все едно й се казва добър ден. Много често срещано. Псуване също.
Влизане в ресторанта с джапанки и ръсене на пясък.
Трупане на храна в чиниите и отново викане.
Говорене по телефона предполагам умишлено на висок тон, че всички да разберат, колко сме велики и какъв бизнес ръководим.
Забиването на фасове в пясъка.

# 72
Шум, голи деца  Mr. Green, блъскане на врати в хотел, липса на достатъчно шезлонги/маси за всички гости на хотела, повтарящи се ястия , липса на маниери, неподдържаност като косми или телесна миризма , заведения пълни с деца след 8 часа вечерта, шум и шум .
Обичаме на почивка да сме в самостоятелна вила на тихо местенце ,а ако сме в хотел избираме винаги апартамента да ни е най-отдалечен от басейна и бара ,а двора и терасата ни да са с изглед към тихата част на улицата .

# 73
  • Down south
Дразнят ме руснаците.
Тукашното океанско крайбрежие последните години се пълни с руснаци, шумни, нахални, бзкрайно невъзпитани. Мъжете, задължително натъкмени с бански тип "Speedo " Sick пъчещи се по плажовете. Ако не разбирах речта и какво говорят, вероятно щях да съм много  по-добре, но за жалост не мога да си запуша ушите.
Обсъждат всичко и всички, мислейки, че след като са дошли тук, света им е длъжен.

# 74
Леле, колко много неща ви дразнят Shocked

Направо  се чудя защо си причинявате тоя тормоз да ходите на почивка Laughing Laughing

Мен ме дразни само лошо обслужване, нищо друго. Нито цели домати, нито дебели хора, нито чаршафи и хавлии на плажа, нито шумни и тичащи деца, нито да виждам напукани пети, нито кой колко храна си слагал в чиниите на ОИ...

Чудя се, аз ли имам биволско спокойствие, или вие сте с тотално разбити нерви Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт