Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 352
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 75
Леле, колко много неща ви дразнят Shocked

Направо  се чудя защо си причинявате тоя тормоз да ходите на почивка Laughing Laughing

Shocked Хората са изнервени и под постоянен стрес, явно. Не го разбирам и аз това - отиваш на почивка и пълен покой. Даже не съм заглеждала по ходилата на хората.

А, когато, съм се настроила да почивам и да се откъсна от ежедневието мога да се абстрахирам тотално. 

дебеланке, на повечето по- пълни хора проблемът им е не, че са пълни, а е в главите им. Никой не си избира в какво тяло и с каква визия да се роди, нито пък може в някои случаи да се избави от някои болести, водещи до наднормено тегло.  Приемаш се такъв какъвто си, и се заобичваш сам себе си!

Не ме дразнят нито дебели, нито много слаби. Понякога само се запитвам дали имат огледала и дали ги ползват хората с нехармонични тела, та избират най неподходящото облекло. Вместо да прикрият ефекта, те за да са гребена на модната вълна ми го набиват в очите. Не, че ме дразни, но и естетиката се възпитава.

# 76
Всичко друго разбирам, но това с храната не мога - как може да те подразни кой колко си сипва в чинията.

# 77
Дебелите хора, също имат права.

Глупости. В Конституцията пише, че нямат. Всички са равни по пол и кво-още-беше-там, с изключение на дебелите.  Naughty

Мен освен дебелите, ме дразнят и кльощавите скумрии. Стърчат едни кокали, едни ребра, ужас! Все едно си попаднал в Освиенцим. Що не си стоят в университета тези хора, да учат студентите анатомия по тях, ами са плъпнали по плажовете да стряскат хората, не знам.
И не стига това, ами и не може да си похапне човек спокойно. Тъкмо реши да мушне някой сандвич, сладолед или вафличка, и онези ми ти закачалки като вторачат едни гладни погледи, като започнат да преглъщат жадно, да точат лиги и да се облизват... Да ти преседне хапката направо. Започваш да се чувстваш като някой Гаргантюа сред примрели от глад просячета или като невинно девойче на вампирско сборище.
И не, че ми се свиди, с радост бих нахранила едно такова изпосталяло човекообразно, ама като знам какво ще последва, смея ли? ККЗ му речи и повече не го обиждай!
(Е, има едни, ама те рядко се срещат - хем се тъпчат като хамали, хем си стоят слаби, ама те не се виновни хората, че като деца техните не са ги лекували от глисти или че са се родили само с едно черво и то право.)
Затова избягвам многолюдните плажове. Ходя на по-тихички и спокойни места, като гледам да има достатъчно голяма и здравословна дистанция до другите чадъри, за да не си пречим взаимно и да не си натрапваме личните разговори и възпитателните методи. И понеже съм много нервна - както вече споменах, дразнят ме еднакво и дебелите, и слабите, и косматите, и голите охлюви, затова избягвам да се заглеждам много-много по хората. Оставям ги да живеят, както си щат, и съм си хепи отвсякъде, стига да не ми нахлуват с взлом в зоната на комфорта.

# 78
Сега разбрах за храната - ако си вечно на диета, сигурно дразни.

# 79
Хора, които не знаят как да се държат на мястото, на което са. Единственото по-различно място, което посещаваме по време на почивките е плаж, затова ще коментирам само него:
- наливащите се с алкохол на плажа, които след известно количество забравят къде са
- крещящите хора
- онези, които оставят след себе си боклуци, през които трябва да прегазим на тръгване или на път към водата, или трябва да разчистим, за да се настаним
- пускащите си кучетата свободно да тичат през легналите хора

Всичко друго разбирам, но това с храната не мога - как може да те подразни кой колко си сипва в чинията.

По-странното е кое въобще ги кара да надничат в чуждите чинии Joy
Та в този смисъл, не са ми по вкуса и хората, които надничат в чуждите "чинии".

Wild_rabbit, има хора, които отиват, за да усетят пясъка, те пък никога няма да разберат човек, който отива на плаж и ляга на пластмаса или нещо от сорта. Въпрос на избор и нещо съвсем нормално за практикуване на подобно място Peace

# 80
  • в рока
А, кучетата по плажа  забравих, ама то е защото не съм се натъквала.

И аз се учудих какво дразнещо има, ако не съм на шезлонг. Rolling Eyes

# 81
Някой спомена ли косми ? И ужасяващата гледка на прищипнато от мокър бански междукрачие, през което прозират къдрави къдели  Sunglasses

# 82
Някой спомена ли косми ? И ужасяващата гледка на прищипнато от мокър бански междукрачие, през което прозират къдрави къдели  Sunglasses

Не съм се заглеждала, но не ми пречи. Всеки има право да избира свободно прическата си  Mr. Green

# 83
Като чета колко хора тук се дразнят от шумни и тичащи деца на плажа, и от щъкащи между масите деца в ресторанта, започвам да си мисля че доста форумки си шитват децата при бабите и дядовците докато са на почивка.

# 84
Като чета колко хора тук се дразнят от шумни и тичащи деца на плажа, и от щъкащи между масите деца в ресторанта, започвам да си мисля че доста форумки си шитват децата при бабите и дядовците докато са на почивка.

Аз от чуждите не се дразня, но моето (винаги е с нас на почивка) да тича по плажа или м/у масите - направо ще издивея  Crazy
Това значи нон стоп да съм в напрежение къде ще се затрие и няма да можем да го намерим после. А пък да търча с всичките си меса по плажа, съгласи се, не е удачно, ще разваля почивката на някоя нежна, идеална душа  Naughty

# 85
Форумката никога не би захврълила детето си при баба и дядо, за да си гледа кефа. Просто нейните деца са уникално добре възпитани още от люлката.

# 86
Форумката никога не би захврълила детето си при баба и дядо, за да си гледа кефа. Просто нейните деца са уникално добре възпитани още от люлката.

Има много видове форумки, нека не обобщаваме  Peace
Включително такива гадове като мен, които решават всичко по лесния начин - има ресторант, има проблем, няма ресторант, няма проблем. Точно защото е ясно, че има една възраст, преди която няма как детето да се държи, както трябва.

# 87
Aз решавам проблема със смартфон - детето ми е на 2,9 г., ходихме спокойно на ресторант.  Laughing
Разбира се, за ужас на други майки, които не биха позволили на детето си да докосне тази дяволска вещ до 18 г.

# 88
Това е трета тема за много кратко време, в която стигам до извода, че хорските деца са страшна напаст.

# 89
  • София
Като си помисля, дразни ме само едно - крясъците в часовете между 14,00-16,00 ч. и след 23,00 вечерта.  Peace Говоря за хотели.

Общи условия

Активация на акаунт