Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 340
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 200
  • тук-там
Като се замисля...щом все още и презервативи ползвате.... newsm78
?!?? Какво им има на презервативите?

Ами...малко офф, но за раждала жена има къде, къде по-добри методи. Не говоря за обикновени спирали. Peace
Аптека, найлонче, пак найлонче... Sick, пък и 5 лв. Joy

# 1 201
  • sf
Аптека, найлонче, пак найлонче... Sick, пък и 5 лв. Joy
Ууууу па колко секс ще правите на това море  hahaha

# 1 202
върти се , суче се и към 23 ч превключвате ТВ  на ХХL.  Joy

# 1 203
Има, но само хормонални. На някои не ни понасят, а методът "Пази сееее" не го уважавам. Освен да съм изостанала с информацията.
Цената на презервативите как да е, но може ли едни тапи за уши по курортите да са няколко лева...

# 1 204
  • тук-там
Има, но само хормонални. На някои не ни понасят, а методът "Пази сееее" не го уважавам. Освен да съм изостанала с информацията.
Цената на презервативите как да е, но може ли едни тапи за уши по курортите да са няколко лева...

Mr. Green Може, то търсенето и предлагането ....нали!  Peace
Трудно ми е да си представя почивка, в която ще се шашкам ще забременея ли или от ревът на нечии.....деца най-вероятно ще пропусна... Laughing

Ууууу па колко секс ще правите на това море  hahaha

Е, и аз това питам - кефът цена няма, те за 5 лв. Joy Е, ми море е, цяла година се пести за там, ако не стигнат......

# 1 205
  • Mediterraneo
Вече имам фаворити сред изказванията в темата! Био продукцията на бабите по морето и ползването на презервативи от раждала жена!

# 1 206
  • Пловдив
Вече имам фаворити сред изказванията в темата! Био продукцията на бабите по морето и ползването на презервативи от раждала жена!
Записвай, идват номинации Mr. Green

# 1 207
Никога не съм ползвала презерватив и никога не съм забременявала по нежелание...Чудя ви се на мъжлетата, дето не могат да преценят момента...Пази Боже, от такъв секс...със заек! Joy

# 1 208
но може ли едни тапи за уши по курортите да са няколко лева...
Ами и памук става. Навиваш на тапичка с малко олио и хоп-пази от всичко-дори от съветите на свекървата
Никога не съм ползвала презерватив и никога не съм забременявала по нежелание...Чудя ви се на мъжлетата, дето не могат да преценят момента...Пази Боже, от такъв секс...със заек! Joy
Те презервативите не пазят само от бременност. Пазят и от ходене по доктори... Wink

# 1 209
Женени, раждали, секс правят.   Sick  Shocked  #Cussing out

# 1 210
  • Пловдив
Женени, раждали, секс правят.   Sick  Shocked  #Cussing out
Точно тъй! Права си! Сексът е САМО за размножаване! Изобщо какъв секс като имаш вече две деца!? Тия с три са развратници, на развала лъха!

# 1 211
Ти ... ти ... ти нямаше пари за презервативи, признай си, нали!!!!  ooooh!

Дразнят ме китайските сувенири, представени за български такива.

# 1 212
винаги се чудя , защо все мъжа трябва да пази жената  newsm78 тя неспособна ли е ?мъжа трябва да издържа жената  newsm78 - тя и това ли не може ?
като не знае и може как да я чукат де е тръгнала ???  лапешка му работа  Laughing

# 1 213
  • Пловдив
Ти ... ти ... ти нямаше пари за презервативи, признай си, нали!!!!  ooooh!
Много срамни работи ме караш да признавам Mr. Green Как ще си вдигна очите, ако призная в ТОЗИ форум, че нямам пари за нещо по-малко от самолет?!?!?! Mr. Green

# 1 214

Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт