Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 338
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
Никога не съм ползвала презерватив и никога не съм забременявала по нежелание...Чудя ви се на мъжлетата, дето не могат да преценят момента...Пази Боже, от такъв секс...със заек! Joy

Rolling Eyes

Не питай...

# 1 216
Това е щото мъжът й яде кьопоолу от домашни патлиджан и пиперка, отгледани в район с морски климат, екологично чисти, печени на ламарина.

# 1 217
  • Mediterraneo
Моля ви, да минем към темата от заглавието, щото това с моженето и пазенето, секса и презервативите взе да става тъпо. Работя с деца по тази тема, слава богу повечето разсъждават доста по- зряло от някои дами тук...

# 1 218
Дайте да обсъдим сувенирите, де, предложих преди два-три поста.

# 1 219
  • Пловдив
Аз установих, че грандиозно се вкисвам от промяна на плановете ми за почивка свързана с разболяване на децата. Времето не може да ми развали почивката, освен ако не е природно бедствие.

Дайте да обсъдим сувенирите, де, предложих преди два-три поста.
Аз не си купувам сувенири, освен ако децата не примрънкат за нещо. Те съответно после бързо го и чупят.  Grinning

# 1 220
  • Mediterraneo
Аз установих, че грандиозно се вкисвам от промяна на плановете ми за почивка свързана с разболяване на децата.

Ооо, миналата година тръгнах с болно дете, надявайки се там да се оправи  Sunglasses Един плаж, спане вечерта, малката вдигна над 40 Т и сутринта се върнахме обратно... Добре, че сме на стотина км от морето.

# 1 221
...забравих да спомена, че и от никакви полови болести не съм се разболявала, просто защото внимавам с кого, как и най-вече спазвам добра хигиена...че то да чакаш на един презерватив, да се тъпчеш с вредни хормонални таблетки, да търпиш сраствания със спирали и кой знае още какви гадости в името на "блажения" секс с мъжле, който и толкова ще те осекси...Цък-цък язък... Joy
...Та в това отношение съм наистина щастливка, като чета на какви саможертви са готови някои женици за петминутката на дебелогъзия си шкембелия, лошо ми става... Joy

# 1 222
  • София
Кой каза Номинации?  Thinking

# 1 223
  • Варна
Karinche,
онемях и завидях какъв интелект криеш само зад постния си ник !

Моля те, отговори ми на един въпрос, който отдавна ме мъчи и не ми дава покой. Кой е Кларксън и как и от къде е успял да се сдобие с коприварче?

Не ме разочаровай, като не ме отразиш. Сигурна съм, че знаеш отговора!

# 1 224
Karinche,
онемях и завидях какъв интелект криеш само зад постния си ник !

Моля те, отговори ми на един въпрос, който отдавна ме мъчи и не ми дава покой. Кой е Кларксън и как и от къде е успял да се сдобие с коприварче?

Не ме разочаровай, като не ме отразиш. Сигурна съм, че знаеш отговора!

Отговори си сама Мис не знам си коя... Joy Не се приемайте толкоз на сериозно, че хич не ви отива... Joy

# 1 225
  • Ямбол
Дааа, тази година номинациите ще са интересни.

# 1 226
Каринче, опиши ни твоя мачо(или зайо)
и той ли е като теб уникално прост?

# 1 227

пък аз се чудя този човек под какво напрежение е всеки път така да внимава по време на единия сехс  Laughing хвала на такива пичуе

# 1 228
  • София
Не споделям мнението на Каринчето, пък и аз не съм като нея да се мешам с видни световни политици, но да си призная, че цели 13 години с мъжа ми действаме по метода "Па'й сееее".  Crazy Това е положението, нито един фал не е имало.

# 1 229

Уникално простата женица си ти, по всичко си личи... Joy
Дано се е прежалил някой за тебе Joy

Общи условия

Активация на акаунт