Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 341
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 230
Не споделям мнението на Каринчето, пък и аз не съм като нея да се мешам с видни световни политици, но да си призная, че цели 13 години с мъжа ми действаме по метода "Па'й сееее".  Crazy Това е положението, нито един фал не е имало.

Е, сега и затова ли да съм ви виновна?...Кой с когото има възможност се меши...Благодаря ти, че ме четеш...
...И хем не споделяш, хем казваш същото...хаха Форумна солидарност, може би?!

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 18:21 от Karinche

# 1 231
  • София
...И хем не споделяш, хем казваш същото...Форумна солидарност, може би?!
Това, че пратикуваме един и същ метод против забременяване, не означава, че споделям глупостите, които написа около него.  Peace Форумна солидарност? Хаха.

# 1 232
...И хем не споделяш, хем казваш същото...Форумна солидарност, може би?!
Това, че пратикуваме един и същ метод против забременяване, не означава, че споделям глупостите, които написа около него.  Peace Форумна солидарност? Хаха.

Като са глупости, тогава ти защо не практикуваш друг метод?...по-здравословен?...може би...Кое ти прозвуча като глупости?...че едно мъжле може само на ядене и пиене да носи, а не може да пази жена си чрез т.нар. прекъснат коитус и на последната ѝ се налага да се трови с хапчета, да слага спирали, да ползва презервативи, чийто материал вече е доказано, че причинява рак на шийката на матката...Та, мерси за такъв "нездравословен" секс...

# 1 233
  • Пловдив
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Стана наистина забавно вече Simple Smile

Karinche, хубаво, сегашния ти мъж те пази, чрез прекъснат коитус. А девствена ли беше преди да се обвържеш с него? Ако си спала с други от къде си била сигурна, че няма да хванеш полово предавано заболяване?

# 1 234
Единственото, което ме дразни много е мръсотията и просташкото поведение (пикаещи в басейна, секнещи се на два метра от мен и т.н) И, когато спя-врякащи деца и възрастни по коридора на хотела.
Като цяло обаче това коя съфорумка, какви контрацептивни методи използва хич не ме вълнува. Иначе ме е страх да не си лепна нещо в басейна и пак се връщаме към мръсотията.

# 1 235

Karinche, хубаво, сегашния ти мъж те пази, чрез прекъснат коитус. А девствена ли беше преди да се обвържеш с него? Ако си спала с други от къде си била сигурна, че няма да хванеш полово предавано заболяване?

Да, той е и първият мъж в живота ми, и какво толкова смешно може да има и в това?...

# 1 236
  • Варна
Karinche,
онемях и завидях какъв интелект криеш само зад постния си ник !

Моля те, отговори ми на един въпрос, който отдавна ме мъчи и не ми дава покой. Кой е Кларксън и как и от къде е успял да се сдобие с коприварче?

Не ме разочаровай, като не ме отразиш. Сигурна съм, че знаеш отговора!

Отговори си сама Мис не знам си коя... Joy Не се приемайте толкоз на сериозно, че хич не ви отива... Joy

Жалко...
Как се сгромоляса само от пиедестала, където те бях възкачила...

Пфу, чак замириса...

# 1 237
  • UK
Aма защо скачате, специалистите по венерически болести и те пари трябва да изкарат Laughing.

# 1 238
  • Пловдив

Да, той е и първият мъж в живота ми, и какво толкова смешно може да има и в това?...
Изобщо отказвам да споря с правоверни с единствен мъж в живота си Simple Smile

# 1 239
О, жар-птици,завърнали се с лятото-
какво станА, че тъй ви домъчня?!
И се присламчихте отново тук
да ръсите боклук?  Mr. Green

# 1 240
Знаете ли, винаги, когато имам смелостта да се регистрирам в български форум, срещам все едно и също...вечно вкиснатите нещастни лелки, комплексираните мъжлета, все едни и същи невъзпитани балкански кратуни...В този форум само една, единствена мацка ме поздрави с "добре дошла" и това е показател за много неща...В един чужд форум положението е точно обратното, български стринки и чинки!!!... JoyНо не съм ви аз виновна за нещастния ви живот и вечно лошото ви настроение...Виртуалът, по принцип е място за забавление, развлечение, добро настроение, а не е място за обиди, заяждания, конфликти с настървени, кръвожадни лелки, на които все някой им е крив за нещо...Или с една дума: българска "идилия"...
...Но аз отдавна ви чета и знам, че това е обичайното посрещане и поведение за доста женици тука, та не се учудвам, че за мене ще има изключение...Приятна вечер!

# 1 241
Тая пък, ти да не искаш да ти ръкоплескам, че се появи?! Че нали, ако не те изям с мигащото аватарче барабар, няма да си защитя името на вкисната, вмирисана лелка.

# 1 242
  • Пловдив
Знаете ли, винаги, когато имам смелостта да се регистрирам в български форум, срещам все едно и също...вечно вкиснатите нещастни лелки, комплексираните мъжлета, все едни и същи невъзпитани балкански кратуни...В този форум само една, единствена мацка ме поздрави с "добре дошла" и това е показател за много неща...В един чужд форум положението е точно обратното, български стринки и чинки!!!... JoyНо не съм ви аз виновна за нещастния ви живот и вечно лошото ви настроение...Виртуалът, по принцип е място за забавление, развлечение, добро настроение, а не е място за обиди, заяждания, конфликти с настървени, кръвожадни лелки, на които все някой им е крив за нещо...Или с една дума: българска "идилия"...
...Но аз отдавна ви чета и знам, че това е обичайното посрещане и поведение за доста женици тука, та не се учудвам, че за мене ще има изключение...Приятна вечер!
ooooh! Че защо да има изключение?! Случайно да си била любезна и мила? Или ти можеш да отправяш злобни коментари, а ние трябва да те търпим? Беше злобна и агресивна, с гаден коментар.

# 1 243
  • Варна
Възможно ли е сексуално да си опознала само един мъж и на базата секса с него да си направиш генерален и окончателен извод за всички останали мъжленца?

Смятай какъв е първоизточникът от мъжки пол, на милата и дружелюбна съфорумка Simple Smile

# 1 244
Тц,тц,тц.... чета и се хиля с глас от половин час  Laughing Че и мъжа си въведох в темата и го държа в течение...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт