Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 318
  • 1 364
  •   2
Отговори
# 1 275
  • София
за мен критерии за чисто море е липсата на плуващи дамски превръзки. тогава е чисто.  Laughing
когато видя такава викам на дяцата - Пазете сееее ....  червеният кораб минава (група LZ )   hahaha

На Перловската река ли летувате? :hahaha

# 1 276
Да ме цакат с топла бира.

# 1 277
  • София
за мен критерии за чисто море е липсата на плуващи дамски превръзки. тогава е чисто.  Laughing

Мъжът ми това лято беше "очарован" от две волно плаващи превръзки в морето.

# 1 278
Добре де, как попадат тези превръзки във водата? В смисъл... някоя жена ги сменя на плажа и водата ги повлича... аз не мога да си го представя честно...  Crazy За щастие не съм виждала, но не отричам, че е възможно да има...

# 1 279
  • София
Не е като да не съм размишлявала. Допускам, че има достатъчен брой кухи лейки, които влизат във водата с превръзки. Може би има и други логични обяснения, но глупостта като че ли най се връзва в случая.

# 1 280
Има и други обяснения - да попаднат във водата от някой кораб/яхта/лодка, да са метнати на брега зад някое храстче и по време на прилив или пороен дъжд да се окажат във водата или най-вероятното - от някоя канализационна тръба, която се излива в морето.

# 1 281
...или най-вероятното - от някоя канализационна тръба, която се излива в морето.

Според мен е точно това. Плуващите превръзки са поредното доказателство къде се изсипва отпадната вода.

# 1 282
  • sf
Щях да кажа- че с кой акъл някоя си хвърля превръзките в тоалетната, но после се сетих къде сме и си отговорих  Confused  много, мноооого гнусно  Sick

# 1 283
А памперси, а опаковки от храни? Не, не се хвърлят в тоалетната, а често силен вятър или човешка ръка ги закарва до водата.

# 1 284
Преди години стана голямо наводнение на приземния етаж в една кооперация, при изпомпването извадиха хавлиени кърпи, памперси и кукла. Добри не знам как може хавлиена кърпа да потъне в тоалетната.

# 1 285
И аз съм чувала от познати какви неща са вадили от канализацията при запушване. Дамските превръзки и кокалите са просто задължителни. Но най-куриозното за мен беше цяло пиле, не помня вече сурово или печено.

# 1 286
  • София
Брях, как се натъпква това пиле изобщо в тоалетната?

# 1 287
Да, хвърлят ги в канализацията.
Моя позната има хубава лятна къща, в която се изсипват канени и неканени гости. Една година се беше побъркала, защото при поредното гостуване се запушват тръбите и нещо става. Разбиват хората или там каквото се прави и изваждат Х броя памперси. Едната гостуваща изхвърляла пампите на детето директно в тоалетната. Моята приятелка директно я беше изгонила заедно с бележка за разходите по операцията.
Идиоти, какво друго да кажеш

# 1 288
  • Ямбол
Това са прости хора, които не разсъждават.

# 1 289
Това са прости хора, които не разсъждават.

Прости, прости, но и много нахални. Убедена съм, че вкъщи не процедират така.
Ама нали на чуждото място всичко може  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт