Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 889
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
galaUSA аз говоря за същото ,току що направена баня...ама само с кислол... newsm78малко не искам сякаш ,а и аз с бебока в корема и тоя миризлив кислол много не ми се ще.

# 136
  • с трима мъже :)
galaUSA аз говоря за същото ,току що направена баня...ама само с кислол... newsm78малко не искам сякаш ,а и аз с бебока в корема и тоя миризлив кислол много не ми се ще.

О, не  Embarassed
Сори...не знаех, че става въпрос за бременелка...недей

иначе това, че е нова, не е проблем....
Зная и друг трик -  в Гърция съм виждала да го прилагат на чисто нови бани - оцет, но в големи количества. И двете НЕ са за теб точно сега.
Ами ти, изобщо, не си за препарати...  Naughty
Няма ли кой друг?

# 137
абе то има...я мъжа ,я майка ми ...ама аз искам сама да си изчистя,където ще намирам кусури  Laughing

# 138
  • с трима мъже :)
абе то има...я мъжа ,я майка ми ...ама аз искам сама да си изчистя,където ще намирам кусури  Laughing

хванала те е "чистотата"...да не си накрая вече?
Аз в деветия месец извадих паркета на хола, наредих го всичкия на две колони в стаята, реших, че пречи и ги пренесох в кухнята  ooooh!
Тогава правехме първото жилище.

Недей, мила, не знаеш какво правиш с тия препарати. Моята племенница припадна веднъж в банята, с някакъв препарат чисти, от магазина. За бани. От новите препарати, модерните. И .. припадна. Добре, че майка я видя, изкара я навън, оправи се детето и после една седмица в силни обриви.

Тия препарати не са майтап работа. И пак ти казвам: не са за теб точно сега  Hug

# 139
6u6ulina, аз съм алергична към доста препарати и от известно време съм се спряла и съм доволна от този .

# 140
Благодаря ви момичета...  bouquet
milcky какъв е тоя препарат ,че не мога да го видя хубаво

# 141
Denkmit Универсален препарат за почистване с оцет от DM  Peace

# 142
Момичета, аз отдавна апелирам към това, но засега съм като глас в пустиня...
Моля, нека който подготвя всяка една нова тема, да я обновява с всички нови препоръчани продукти в предишната тема. Знам, че е трудоемко, но иначе самата тема си губи смисъла.
Ето, знам че съм чела препоръки за измиваща пяна на Лавена, но я няма в първия пост; няма го и така препоръчвания и издирван от мен серум на Пирин Дрийм, и т.н.

И да добавя - днес се озовах до щанд на ГР и видях зелената спирала, показана от пантера. Понеже много ми хареса как стои на кафевите й очи, се засилих да си я взема, но се оказа, че е изчерпана (само тестерът им беше наличен). Препоръчаха ми друг модел, също зелена. Поколебах се, но не я взех - цената й беше малко по-висока, а четката по-рехава сякаш. Та някой дали отзиви за този модел: ?

И още един въпрос - на каква цена вземате Mood, 20 мл? Много ми се видяха 4 лв.  newsm78 Вземала съм го на 2.50 лв. преди....

Последна редакция: пн, 23 юни 2014, 22:57 от ВечеПетя

# 143
Denkmit Универсален препарат за почистване с оцет от DM  Peace
благодаря ще го пробвам  Peace

# 144
Елитис има и на Орион в посока Люлин по бул.Петър Дертлиев отдясно. Номерът не го знам, ако бъркам поправете ме. Сайтът на Елитис не показва този магазин.
Вече е затворен.

# 145
  • Стара Загора
Пак да попитам за крема за тяло с отслабващ ефект на Дева (защото в момента уж е намален в Лили)- някоя използвала ли го е?Има ли загряващ ефект? Общо взето искам да си взема някоя кремче, с което да си правя масажи (имам един масажор). Нямам видим целулит. Също искам да попитам и за антуцелулитните продукти на Биотен (също намалени в Лили). Искам нещо, което да не е със загряващо действие. Беше ми препоръчан антицелулитния на Кройтерхоф, но нямам много видим целулит (за сега) и не искам да си го взимам.

# 146
На Кройтерхоф гела пари УЖАСНО. Все едно задника ти гори.

# 147
На Биотен е хубаво кремчето. От Дева  ми излязоха капиляри по местата, където се мазах/знам, че е индивидуално, но още една приятелка се оплака от същото/. В момента ползвам Кройтерхоф, слагам по малко и не гори толкова много. Въобще де що има антицелулитно съм пробвала. Като онзи със содата- от 30 години я пия... Joy

# 148
  • Пловдив
ВечеПетя, преди време съм използвала тази спирала на Голдън Роуз,черния цвят, въобще не бях доволна.Четката е рехава, течността вътре не е кремообразна и резултата при мене беше намокрени и слепнати мигли.Накрая отиде в коша.

# 149
На Кройтерхоф гела пари УЖАСНО. Все едно задника ти гори.
Laughing даааа, още при първото ми писане за продукта предупредих за тази му особеност, не на всеки понася  Peace

Общи условия

Активация на акаунт