Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 799
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Към MayyaI
Скрит текст:
Успех в "борбата"  Peace
П.П И аз имам навика да ползвам по 100 неща и после не зная кое точно е повлияло Laughing
За шампоана мога да допълня,че имаше мн приятна миризма,но вече съм забравила каква точно..Заедно с ампулите ми се получаваше и обем в корените.

# 436
  • София
Към MayyaI
Скрит текст:
Успех в "борбата"  Peace
П.П И аз имам навика да ползвам по 100 неща и после не зная кое точно е повлияло Laughing
За шампоана мога да допълня,че имаше мн приятна миризма,но вече съм забравила каква точно..Заедно с ампулите ми се получаваше и обем в корените.
Скрит текст:
Аз съм с "уникална"коса. Страшно къдрава отвътре и права на бретон, горна част. Joy По принцип използвам " жълтата" серия на Л"Ореал, ама душА давам да пробвам и нещо друго. В корените ми се ще да имам повече обем. Никога не използвам преса. А косата ми е дълга под закопчалката на сутиена. Дали не е от дължината, това, че не ми е мн. обемна в корените?

# 437
  • Варна
Скрит текст:
Последно,че дори и в скрит текст спамим.То аз започнах де  Blush.. и не мога да спра.
Косата ти чак ми е трудно да си я представя Laughing И моята като порасне повечко,започва да се сплесква.Може и при теб да е от дължината+прическата.
Иначе амулите на РФ наистина ми правеха обем в корена.Е,не си представяй облак,но все пак ми направи впечатление.Казвам ампулите,защото имаше период,в който ползвах само шампоана и нямаше такъв ефект.

# 438
  • София
Скрит текст:
Последно,че дори и в скрит текст спамим.То аз започнах де  Blush.. и не мога да спра.
Косата ти чак ми е трудно да си я представя Laughing И моята като порасне повечко,започва да се сплесква.Може и при теб да е от дължината+прическата.
Иначе амулите на РФ наистина ми правеха обем в корена.Е,не си представяй облак,но все пак ми направи впечатление.Казвам ампулите,защото имаше период,в който ползвах само шампоана и нямаше такъв ефект.
А, за пръв път ми се случва! Писах ти на л.с. и ми дава, че няма такъв адрес??? newsm78

# 439
  • Варна
Скрит текст:
Аз съм фантом  Mr. Green Шегичка,писах на Л.С.

# 440
inamorata благодаря и аз се насочих към тях (в комплект).Има добри коментари,а и не съм ги пробвала.
Спирам вече,че сигурно стана досадно на момичетата.
Извинявам се за спама  Blush

gali&presi, няма защо. Ползвала съм ги два пъти - още в самото начало като се появиха по аптеките (тогава нямаше серум, само капсули и шампоан против косопад) и преди около година (вече трите). И двата пъти останах доволна. Имай предвид само, че е добре капсулите да се приемат след хранене. Ако не греша, и в упътването е посочено така. Иначе при мен на гладно се получаваше леко гадене малко след приема. Успех!

И за да не е само спам, да похваля ето тази спирала на Impala

http://impalacosmetics.com/en/category/impala-mascara/impala-mascara-longlash/

За моите мигли се оказа перфектна и с пъти по-добра от други (доста по-скъпи).

# 441
  • Бургас
Похвал за тези ленти, по нищо не отсъпват на двойно по-скъпите :
Скрит текст:
От както съм ги открила, други не търся. Ползвам ги поне от 3 години Peace

И аз ги ползвам от доста време, наистина съм много доволна.
И аз съм много доволна

# 442
Happy2 има ли различни видове от ампулите? Тези ли имаш предвид?Аз ползвах единия от шампоаните на Биофарма от серията,но кой беше newsm78Спомням си,че имаше коприва...
Да тези са,а шампоана е против косопад.

# 443
Здравейте да се включа и аз в темата, като предварително се извинявам, ако някой е споменал продуктите. Наскоро си купих пяна за лице и тоник за лице на Хималая с нийм. Взех ги на промоция 7 лв. двата продукта и останах приятно изненадана колко хубаво ми почиства кожата и колко е мека след това Simple Smile

# 444
Момичета, да ви питам мислите ли, че само от шампоана FITOVAL ще има поне някакъв ефект? Всъщност мога да включа и серума, но капсулите не смея, че съм кърмачка Embarassed

# 445
Пробвай отвара от коприва  Peace

# 446
  • Варна
Elefteria само с шампоан едва ли,ще успее да се повлияе косопадът.Сега погледнах листовката на капсулите,не е дадено противопоказание при кърмене/бременност.
В тази връзка да споделя,че вече два пъти си мих косата с шампоана и слагах от серума.Ами вече го няма това,като дръпна кичур на суха коса,да падат 1-2 косъма Rolling EyesМного странно толкова бързо действие.Отделно се и подстригах 3-4 пръста,че дооста ми беше пораснала и "офърфала" косата.

# 447
Понеже виждам,че обсъждате средства против косопад,а аз съм по ползвала немалко,мога с чисто сърце да ви препоръчам това:

Този шампоан се предлага в аптеките на цена около 8-9лв.Много е икономичен и гъст,буквално с няколко капки си измивам перфектно косата.Ефектът му при косопад е ненадминат,използвала съм почти всичко,което коментирате  в темата,но от това по-добро засега не съм намерила.Единствената причина да не се мия постоянно с него е,че непрекъснато търся разнообразие на продукти.Когато косопадът ми спре и се успокоя започвам пак други шампоани,но дори и да усетя и най-малкия косопад веднага се връщам на него и всичко бързо се нормализира.
Никога не оставам без него и се моля само да не го спрат.

# 448
Този шампоан се предлага в аптеките на цена около 8-9лв.
А в кои аптеки и сайтове все още се предлага? Не го намирам никъде.  newsm78

# 449
Аз никога не съм го купувала от сайтове,а основно от аптеки Марешки.Последно си купувах миналата година,но винаги вземам по два и скоро не ми се е налагало да търся.Наистина сега като пуснах търсачката излиза в някои сайтове и магазини,но не е в наличност.Дано само да не е така и по аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт