Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 585

Зарибихте ме с тая спирала, тръгнах да търся по сайтове да я поръчам и както си карам подред, попадам на крайно негативно мнение и подобни мнения под публикацията. Че е индивидуално - индивидуално е, но чак такива противоположни полюсни мнения..... newsm78 Отказах се да поръчвам, ще опитам да я видя на живо първо. Peace

# 586
Аз съм ползвала също една спирала от тази серия Scandal Eyes на Rimmel, макар и не същата. Страхотно обемни и дълги мигли прави  smile3501. Това впредвид че преди години бях ползвала отново една тяхна спирала, която толкова не ми харесваше, че никога нищо не си купих отново тяхно  newsm43
Една продавачка в ДМ ме нави, и понеже бяха намалени, реших че и да не ми харесва, няма да ме е яд много. В момента ползвам на Elizabeth Arden "Double Density" и никакво density не виждам  Whistling  Crossing Arms

# 587

Зарибихте ме с тая спирала, тръгнах да търся по сайтове да я поръчам и както си карам подред, попадам на крайно негативно мнение и подобни мнения под публикацията. Че е индивидуално - индивидуално е, но чак такива противоположни полюсни мнения..... newsm78 Отказах се да поръчвам, ще опитам да я видя на живо първо. Peace
.    Откъм спирали съм ползвала много различни продукти, но на мен тази много ми допада. Приятелките ми ми бяха подарили ваучер за един козметичен магазин и си накупих разни неща и оставаха около 10 лева, не знаех какво да си взема, тогава продавачката ми препоръча спиралата. Бях скептично настроена, предвид това че беше много евтина. Първите няколко пъти когато я използвах бях много разочарована -миглите слепени, много намазани - направо ужас. В последствие установих, че не използвам спиралата както трябва. Сега с едно нанасяне успявам да покрия всички косъмчета от първото до последното, разделят се много хубаво и симетрично. Като прочетох негативните коментари бях изумена... Аз лично и спиралата да струваше не около 10, а 110 лева пак щях да си я купувам Simple Smile

# 588
Всичко е много индивидуално. Аз ползвам Illegal Length на Мейбълин и съм много доволна. Но съм чела и много негативни ревюта. При мен наистина видимо удължава миглите, питали са ме и дали не съм с изкуствени мигли  Shocked. Но моите са сравнително дълги и гъсти така или иначе.

Иначе с този тип криви четки в различни форми не знам дали аз бих се справила. Нито разбирам каква им е идеята и изобщо какъв е замисълът в тях. Не се справих с изкривената четка на Фолси-тата на Мейбълин, ползвах спиралата с друга четка, която бях запазила от друга тяхна спирала. Някой ако може да разясни какви са ползите от нестандартните форми на четките, ще е хубаво.

# 589
# 590
А тая спирала на Римел става ли за чувствителни очи и хора с контактни лещи  Rolling Eyes

# 591
Аз искам да похваля Има го в Елитис, около 12 лв. мисля, че беше. Уникално.

# 592
  • Бургас/Пз
Благодаря на всички за препоръката на  заздравителите за нокти на Евелин. Купих 8в1 и засега съм много доволна. Взех и на Икаров маслото дано и то да помогне.

# 593
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз също не харесвам спиралите на Римел, но все пак всичко е индивидуално  Peace
В момента ползвам спирала точно със същата изкривена четка и просто страхотно ми извива миглите, сякаш съм ги правила с машинка  Crazy

# 594
И аз не харесах спиралите на Римел,според мен четката е най-важна и на този етап съм много доволна от спиралите на Мейбълин и Ейвън със силиконови четки. Иначе преди няколко страници похвалих в тази тема ФДТ на Римел Stay matt номер 103-купувам го за 4-5 път Peace

# 595
Благодаря на всички за препоръката на  заздравителите за нокти на Евелин. Купих 8в1 и засега съм много доволна. Взех и на Икаров маслото дано и то да помогне.
Този заздравител лесно ли го намери,има ли го навсякъде?

# 596
Аз също не харесвам спиралите на Римел, но все пак всичко е индивидуално  Peace
В момента ползвам спирала точно със същата изкривена четка и просто страхотно ми извива миглите, сякаш съм ги правила с машинка  Crazy

Е коя е тя?  Grinning
Аз съм доволна от оранжевата на Римел, прави хубави мигли,но една приятелка си я взе и каза,че е ужасна. Винаги съм смятала, че не трябва да се сравняват спиралите, защото при всеки е индивидуално, всяка мигла е различна като дължина,гъстота,цвят,извивка,твърдост на косъма и тн.

# 597
...Винаги съм смятала, че не трябва да се сравняват спиралите, защото при всеки е индивидуално, всяка мигла е различна като дължина,гъстота,цвят,извивка,твърдост на косъма и тн.

+1
И аз съм на това мнение. Няма универсална спирала. Ползвала съм различни модели на Лореал, на Мейбълин, на Римел,  на Астор, на Есенс, на Буржоа, на Мис Спорти, на Алверде, на Импала, на Тренди и на Голдън Роуз. Ами, трябва да ви кажа, че за моите никакви мигли най-добри се оказаха най-тъпите спирали на Голдън Роуз от по 2 лв и нещо и една единствена от различните варианти на Импала (ако не се лъжа, я бях похвалила по-напред). Последната наистина много ми допадна, да не кажа, че съм направо влюбена в нея.

# 598

От маслото на Икаров няма да имаш нужда за ноктите! Евелин е достатъчен! Маслото на Икаров - за омекотяване на кожички единствено! Поне аз не видях ефект от него, а съм си слагала по 2-3 пъти на ден... Но с Евелин за 10 дни ще имаш хубави нокти! Simple Smile Аз продължавам да го ползвам. Правя 1 път месечно по един курс. Дано и на теб да помогне! Simple Smile

# 599
  • Стара Загора
На мен маслото за нокти на Икаров доста ми втвърдява ноктите, но е индивидуално - при някои няма ефект. И аз може да си взема този на Евелин, който хвалите.

Общи условия

Активация на акаунт