Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 661
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Аз съм много доволна от лентите кола маска на Дева. Ползвам ги от години и всеки път като ги сменя с други от този клас 5-6 лв ( не  Вийт) и съжалявам.
Също от демакиажа  3 в 1 на Ейвълин съм мн доволна. Има го в Лили.
също и от  ББ крема на Микса.
Паста за съби  Парадонтакс, и Листерин  - вода за уста. Понякога правят промоции 1л на цената на половин и тогава излиза много по-изгодно.

Не е много за тази тема, но можете ли да ми препоръчате препарат за премахване на петна за цветни дрехи?

# 691
  • София
...
Когато реша, че имам нужда от ексфолиант за тяло, в една купа забърквам смляно кафе, част от душ гела и пада яко търкане ...ами няма по-добър ексфолиант за мен (и за целулита е убийствен, знаете Simple Smile)... Рефан и всякакви други ряпа да ядат пред този  Laughing А за цената да не говорим Simple Smile

Този ексфолиант с кафе е страхотен и може да се приготви също с кафето от цедката на еспресо-машината, т.е. с утайката на кафето, малко кафява захар или обикновена и няколко капки зехтин или друг вид маслен екстракт.

В аптека Ремедиум продуктите на Елгидиум  почти винаги са на промо-цена и обикновената паста (син Елгидиум анти-плака) от 100 мл е на 5,50.

# 692
Не е много за тази тема, но можете ли да ми препоръчате препарат за премахване на петна за цветни дрехи?
В къщи много на почит е този препарат, както и всички останали неща на фирмата.
http://www.preparati.bg/products.php?id=3336#sthash.tiLCOCdD.dpbs

# 693

Иначе гледам в този нов каталог на ДМ, който е валиден от утре, че има продукти, които и до сега си бяха намалени в магазина. (като мицеларната вода на Гарниер или пък желето за изветляване на косата на Лореал, тях си ги взех миналата и по-миналата седмица на тези цени, които сега са в каталога).[/b]

Може ли да ми кажеш на каква цена е мицеларната сега?

Иначе не е така, че в ДМ и Лили има големи надценки - едни продукти са по-евтини, други по-скъпи, нали трябва да избиват.... на мен на Лили ми харесва политиката винаги да поддържат някаква промоция или да намаляват изтичащи продукти.. купих си фдт на Буржоа за 10лв, който имаше срок още 1 година, какво по- хубаво от това  Laughing също от томболите им всеки път печеля я балсам, я кърпа, които промоции ги няма по другите магазини. Все пускат някакви талони 9 от 10 печелят и се възползвам  Laughing

Цената намицеларната вода на Гарниер е 5.99лв.
А какви са тези талони и томболи? Уж все си отварям ушите и очите за такива работи, пък май за първи път чувам  Embarassed

Ами петък и събота обикновено има промоутърки, и те дават талоните, но трябва да уцелиш кога има акция. И аз това работех и ходех по Дм и Лили най-вече и ги научих горе-долу кога са акциите. Скоро имаше такава акция на ФА - всичко намалено и при покупка получаваш талон,който почти винаги печели. Готини са, винаги се възползвам.
Иначе да похваля парфюмите на Заг Зодиак, вече 5ти път си пълня любимата макс мара за 7-8лв. голямо шише, супер траен  Heart Eyes

# 694
В къщи много на почит е този препарат, както и всички останали неща на фирмата.
http://www.preparati.bg/products.php?id=3336#sthash.tiLCOCdD.dpbs

Hug

# 695

Иначе гледам в този нов каталог на ДМ, който е валиден от утре, че има продукти, които и до сега си бяха намалени в магазина. (като мицеларната вода на Гарниер или пък желето за изветляване на косата на Лореал, тях си ги взех миналата и по-миналата седмица на тези цени, които сега са в каталога).[/b]

Може ли да ми кажеш на каква цена е мицеларната сега?

Иначе не е така, че в ДМ и Лили има големи надценки - едни продукти са по-евтини, други по-скъпи, нали трябва да избиват.... на мен на Лили ми харесва политиката винаги да поддържат някаква промоция или да намаляват изтичащи продукти.. купих си фдт на Буржоа за 10лв, който имаше срок още 1 година, какво по- хубаво от това  Laughing също от томболите им всеки път печеля я балсам, я кърпа, които промоции ги няма по другите магазини. Все пускат някакви талони 9 от 10 печелят и се възползвам  Laughing

Цената намицеларната вода на Гарниер е 5.99лв.
А какви са тези талони и томболи? Уж все си отварям ушите и очите за такива работи, пък май за първи път чувам  Embarassed

Ами петък и събота обикновено има промоутърки, и те дават талоните, но трябва да уцелиш кога има акция. И аз това работех и ходех по Дм и Лили най-вече и ги научих горе-долу кога са акциите. Скоро имаше такава акция на ФА - всичко намалено и при покупка получаваш талон,който почти винаги печели. Готини са, винаги се възползвам.
Иначе да похваля парфюмите на Заг Зодиак, вече 5ти път си пълня любимата макс мара за 7-8лв. голямо шише, супер траен  Heart Eyes

От всичко на ЗАГ Макс Марата на мен ми е най-нетрайна - около 2-3 часа. Заповядай в темата за сполучливите имитации, ако проявяваш повече интерес  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=787539.0;topicrefid=19

# 696
  • Стара Загора
Тези акции ги знам, но винаги са на някакви продукти, които не ме интересуват в момента и не си купувам някой продукт само за да участвам в тях.

# 697
Аз пък никога нищо не печеля от томболи и тн., така, че изобщо не им обръщам внимание когато ги има.

# 698
Много съм доволна от какаовото масло-страхотно хидратира кожата,досега не съм ползвала нищо по-хубаво за тяло.Единственият минус е,че попива доста бавно.

# 699
Аз давърна малко лентата, но имам маслото за устни на Нивея с ванилия, купено от Елитис. На самата кутийка надписа е само на немски.На картона имаше етикет на български, но на кутийката не.

# 700
Днеска е 5ия ден от ползването на 8 в 1 на Евелин.
Изчистих слоевете от предишните 4 дена. Няма абсолютно никакъв ефект, ноктите ми са както бяха преди. Да продължавам ли да мажа, при положение, че няма дори минимална разлика? Или да го подарявам?

# 701
Продължавай по схемата. Ще ти трябват поне 3-4 курса, преди да забележиш разлика. Ако ти омръзне, започни да се лакираш върху него. Аз се мазах около месец.

# 702
Здравейте! Чета в темата от известно време и сега ще нахлуя с питане Laughing Можете ли да ми препоръчате изпитано измиващо средство за лице с цел премахване на черни точки? Гел, пяна... каквото и да е. И някакъв околоочен крем? На 26 съм (предполагам е от значение), не целя премахване на бръчки, а по-скоро за освежаване?

# 703
Здравейте! Чета в темата от известно време и сега ще нахлуя с питане Laughing Можете ли да ми препоръчате изпитано измиващо средство за лице с цел премахване на черни точки? Гел, пяна... каквото и да е. И някакъв околоочен крем? На 26 съм (предполагам е от значение), не целя премахване на бръчки, а по-скоро за освежаване?
черните точки по носа или по цялото лице са? Пробвай с лепенките за нос или лице на Essence - не са много скъпи, държиш ги на лицето 10-15 минути, отлепяш и черните точки си остават на лепенката.

# 704
Повечето да, но тук там се появяват и по други места на лицето. Не е болка за умиране, но все пак...

Общи условия

Активация на акаунт